Certificarea antrenorului câinilor: ghid pentru începători

Una dintre cele mai răspândite locuri de muncă pentru cei care se bucură de interacțiunea cu oamenii și câinii este un antrenor de câini. Dar cum se întâmplă să se îmbarce pe această cale de carieră și să dobândesc certificarea formatorilor de câini fără experiență? Avem răspunsul chiar aici.

Înainte de a căuta o clasă a unui antrenor de câini, este important să faceți o mică cercetare și să studiem industria pentru a vă asigura că aceasta este cea mai potrivită pentru personalitatea dvs. Deși nu este mandatată să aibă o certificare a formatorilor de câini pentru a începe de fapt formarea caninilor pentru bani, este foarte recomandat. Certificarea dovedește că sunteți dedicat acestui câmp și știți exact ce faceți (plus, face ca vânătoarea de locuri de muncă puțin mai ușoară).

Mai jos veți găsi ceea ce, cum, când și unde pe toate întrebările legate de a deveni un antrenor profesionist de câini și obținerea certificării antrenorilor câinilor, chiar dacă sunteți un newbie complet în acest domeniu.

Certificarea antrenorului câinilor: un ghid pentru începători

Certificatul certificat vs

Certificare de antrenor de câini: un ghid pentru începători - antrenor
Aflați INS și Outs of Industria de formare pentru câini. / Fotografie: Niall Kennedy

Înainte de a începe, este important să subliniem diferența dintre certificatul antrenorului câinilor și certificarea formatorilor de câini, deoarece cele două nu sunt la fel.

Certificat de formator de câini. Când vă îmbarcați în călătoria de a obține certificatul de antrenor de câini, acesta este un program educațional care vă va învăța toate abilitățile necesare cu privire la modul de instruire a câinilor ca profesionist, lucrați cu clienții și în școlile de formare a câinilor.

Există cursuri de certificate pentru antrenor de câini, iar sfârșitul căruia primiți un certificat. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că sunteți 100% calificați pentru a instrui canini profesional, iar acest certificat nu va avea prea multă greutate pe CV-ul dvs. pentru a afișa scara în favoarea dvs. atunci când căutați un loc de muncă.

Certificarea formatorilor de câini. Certificarea este o examinare reală a cunoștințelor, experienței și abilităților dvs. în industrie și câinii de formare profesională. În America, există o singură organizație cu adevărat gravă (CCPDT) care vă poate evalua cu adevărat adecvarea pentru această profesie și vă poate certifica ca un antrenor de câini calificați. Acestea vor determina dacă îndeplinesc toate criteriile necesare și pentru a vă menține statutul, va trebui, de asemenea, să continuați educația ca antrenor profesionist de câini cu CCPDT.

Notă: Nu toate certificările sunt aceleași, astfel încât cercetarea dvs. bine - citiți recenzii, discutați cu oamenii, răsfoiți online prin intermediul site-urilor precum Baza de date APDT, etc. De asemenea, nu uitați să distingeți întotdeauna între o certificare cu o școală privată de formare a câinilor (-NO-) și un organism independent de certificare (-Da-).

Mai jos, am făcut o listă de verificare rapidă a lucrurilor de făcut dacă vă simțiți că pregătirea câinilor este profesia pentru dvs. și că este ceva ce doriți să vă continuați să vă dezvoltați abilitățile.

Înainte de a obține certificarea formatorilor de câini

1. Cercetare știința comportamentului animalelor. Este important să înțelegem funcțiile cognitive ale câinelui, psihologia, modul în care un animal învață lucruri noi și așa mai departe, pur și simplu pentru a putea crea un program de instruire propriu. La cercetarea articolelor pe acest subiect, nu uitați să fiți sceptici și să vă angajați abilitățile de gândire critică. Din cauza modului în care aceste informații vă pot afecta viitoarea carieră și caninele cu care veți lucra, asigurați-vă că cărțile și articolele pe care le citiți sunt scrise de profesioniști acreditați în domeniu și nu de auto proclamat și de câine experți.& # 8221;

2. Citiți cât mai multe cărți despre pregătirea câinilor după cum puteți. Există numeroase Cărți despre proprietatea câinilor, pe Câine de antrenament și la achiziționarea certificării formatorilor de câini scrisă de formatori de câini reali și alți profesioniști cu acreditări puternice. Dacă nu căutați să cumpărați oricare dintre acestea, ajungeți la biblioteca locală și începeți acolo; Citiți foarte mult pe ceea ce înseamnă cu adevărat să fiți un antrenor profesionist de câini și ceea ce implică această ocupație.

3. Să cunoască adăposturile locale de câine. Una dintre cele mai bune modalități de a se conforta cu interacțiunea cu câinii și oamenii este de a vă oferi voluntar la adăpostul (adăpostul) local de animale. Nu numai că sunteți în măsură să vă petreceți timp cu câini zilnic, dar vi se prezintă o șansă de a practica ceea ce știți deja și să învățați cum să vă modificați abilitățile de pregătire și comunicare a câinilor. Este o modalitate excelentă de a fi în jurul unui grup mai mare de canini necunoscuți și de a găsi modalități de a face față în mod corespunzător.

4. Verificați școlile de formare locală. Alternativ, puteți, de asemenea, voluntar la școlile de pregătire pentru câini, dar acestea sunt mai greu de intrat. Dacă nu sunteți acceptat ca voluntar, înscrieți-vă câinele într-o clasă de antrenament de ascultare, astfel încât să puteți obține simțul pentru ceea ce este să fiți un client al unui antrenor. În plus, unele școli de formare canine vă vor permite să veniți și să observați cum merge o clasă de formare și puteți observa modul în care fiecare antrenor de câini se ocupă de anumite situații. Uită-te la acei formatori de câini ale căror metode vă place cel mai mult, care promovează formarea solidă de armare pozitivă și au un mare raport cu clienții lor.

5. Găsiți alte modalități de a obține experiență. În afară de încercarea de a obține o pauză mare cu ajutorul școlilor de formare a câinilor și a adăposturilor de animale, încercați să vă convingeți prietenii sau familia că sunteți destul de calificați (chiar și fără certificarea formatorilor de câini încă) pentru a-și instrui câinii. Stabiliți-vă propria bază de clientelă, chiar dacă aveți doar câțiva câini să vă antrenați în weekend. Partea importantă este să fiți capabili să eliminați experiența reală pe CV-ul dvs. și să aveți referințe bune pentru viitor.

6. Luați cursuri de certificare a formatorilor de câini. Aceasta este de la sine înțeles - dacă doriți să fiți profesioniști, la un moment dat trebuie să investiți în formarea profesională. În plus, găsiți timp pentru a participa la seminarii de certificare a câinilor, care vor fi în mod normal deținute de adăposturile locale de animale sau școlile de formare a câinilor. Motivul pentru care acestea sunt utile se datorează faptului că sunt orientate spre proprietarii de câini, care vă extinde baza de cunoștințe asupra modului de a instrui proprietarii de animale de companie în desfășurarea comenzilor pentru câinii lor.

7. Începeți căutarea pentru un loc de muncă devreme. Odată ce aveți o înțelegere fermă pentru instruire și ați achiziționat certificarea dvs. de antrenor de câini, începeți să căutați școli de formare canine sau adăposturi de animale care angajează. Adevărul este spus, nu este ușor să fii angajat atunci când nu ai acreditări puternice, deci ar putea fi necesar să urmezi sfatul enumerate mai jos. Cu toate acestea, atunci când sunteți în căutarea de a aplica noua dvs. stăpânire de certificare a formatorilor de câini, puneți întotdeauna întrebări cu privire la modul în care profesioniștii se antrenează câini și comparați dacă acest lucru se potrivește cu ceea ce ați învățat și / sau cu ceea ce vă simțiți confortabil. Un nou loc de muncă trebuie să fie un bun potrivit în ambele sensuri.

8. O mulțime de formatori de câini încep ca ucenici. Ca și în multe alte meserii, aceasta este o modalitate excelentă de a învăța investele și outs din cariera viitoare sub cineva care a făcut-o de mult timp. Chiar dacă ați achiziționat deja certificarea dvs. de antrenor de câini, acest lucru vă va oferi o oportunitate de a vedea cum merge o adevărată clasă de formare a câinilor și de a începe să aplice unele dintre cunoștințele dvs. În timp ce aceste poziții sunt plătite sau foarte scăzute plătite, este încă un început excelent dacă nu sunteți sigur de abilitățile dvs. de formare a câinilor și dorința de mai multă experiență și formare practică. În funcție de antrenorul de câini, veți lucra cu un ucenic, ar putea dura mai mult de 6 luni de predare alături de el înainte de a fi gata să vă aventurați pe cont propriu.

Odată ce simțiți că știți ce aveți în ceea ce privește dvs. câini de formare și înțelegeți esența modului în care funcționează această afacere - este timpul să mergeți la următorul pas mare al carierei antrenorilor câinelui și că este Certificatul dvs. oficial de antrenor al câinilor.

9. Obțineți certificarea instructorului de câini. Există mai multe locuri în America, unde puteți deveni oficial certificat ca un antrenor profesionist de câini (enumerat mai jos). Va trebui să oferiți dovada experienței dvs., clase de formare câinilor, clasele de certificare a câinilor și să luați examene. Dar, odată ce ați terminat cu acest pas, vă puteți gândi ca pe un profesionist (probabil că este încă în afara muncii) și sunteți deja mai certificat pentru a instrui canini decât jumătate dintre alți formatori de câini din țară care nu au luat niciodată Traseul de formare profesională. Acest lucru vă va da un impuls când căutați un loc de muncă.

10. Nu vă opriți educația. Trebuie să continuați întotdeauna să vă perfecționați abilitățile de formare câinilor și să vă continuați educația și să vă extindeți cunoștințele de a fi un antrenor profesionist de câini. De asemenea, amintiți-vă că, odată ce ați primit certificarea dvs. de antrenor de câini, este de fapt necesar să luați cursuri de educație continuă de formare continuă pentru a vă menține statutul de formator oficial certificat.

Certificarea antrenorului câinilor: un ghid pentru începători
Certificarea antrenorului câinilor: Extindeți-vă cunoștințele, clientele și experiența în domeniu. / Fotografie: Ferma de stat

Școlile care vă pregătesc să fiți un antrenor de câini

Mai des decât nu, nu aveți nevoie de nici o școală / curs specific pentru a deveni un antrenor de câini - majoritatea formatorilor de câini sunt auto-învățați și au folosit metodele pe care le-am prezentat mai sus în lista de verificare. Ceea ce contează este obținerea certificării formatorilor de câini, ceea ce demonstrează că sunteți cu adevărat informați la subiect, precum și cu experiență. Ce metode pe care le-ați folosit nu contează la fel de mult decât rezultatul este calificat.& # 8221;

Acestea fiind spuse, există o cantitate extrem de mare de școli de antrenor de câini în SUA; Cele mai multe dintre aceste cursuri sunt oferite de aceleași școli care se antrenează și se presupune că vă vor angaja dacă vă completați formarea (care nu este cazul mai des decât nu, din păcate). Cea mai bună modalitate este de a utiliza Căutarea Google cu un cuvânt cheie al orașului dvs. și să verificați școli de formare locală dacă inima dvs. este stabilită în acest fel.

Amintiți-vă că o școală bună a formatorului de câini ar trebui să se concentreze pe următoarele subiecte:

  • Comportamentul și psihologia caninei
  • Învățarea generală a animalelor
  • Istoricul formării câinilor
  • Clasa de antrenament câine Design

Veți trece prin prelegeri (online sau în școală), sarcini de citire și experiență practică practică de formare canini. Pentru a spune pur și simplu, dacă vă puteți permite acest curs și aveți timp să vă petreceți și să mergeți pentru asta! Doar nu puneți toate ouăle într-un coș și nu vă considerați un antrenor bine calificat care va fi angajat imediat pentru că ați terminat cursul școlii de formare privată. Următorul pas ar trebui să fie în continuare pentru a obține o certificare CCPDT pentru formator de câini (citiți mai jos).

Școlile care se pregătesc pentru certificarea formatorilor de câini

APDT - Certificarea formatorilor de câini: un ghid pentru începătoriAșa cum există o mulțime de școli pentru antrenorul câinilor, există și o mulțime de școli care vă pot pregăti pentru certificarea formatorilor de câini. De fapt, există atât de multe dintre ele că este inutil să enumeră chiar și câteva (cel mai probabil veți dori să participați la școala dvs. locală).

Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este de a utiliza căutarea APDT și baza de date a denumirilor pentru școlile de certificare a formatorilor de câini:

În plus, puteți utiliza și cursurile și resursele APDT pentru a vă pregăti pentru examen. Asociația formatorilor profesioniști de câini (APDT) este o organizație profesională a formatorilor de câini care oferă o conferință anuală cu formarea hands-on cu animale vii. Există, de asemenea, clase online de mai multe săptămâni cu prelegeri, comisioane de discuții și teme oferite de APDT.

De asemenea, dacă doriți pur și simplu să vă periați abilitățile de formare câinilor sau sunteți curioși despre anumite subiecte de instruire canine, puteți obține, de asemenea, acces la baza lor de date a webinarilor care sunt făcute de profesioniști în formarea câinilor din întreaga lume. Este bine meritat.

Cum și unde să obțineți certificarea formatorilor de câini

CPDT - certificarea formatorilor de câini: un ghid pentru începătoriPentru a primi certificarea dvs. de antrenor pentru câini, contactați-vă Consiliul de Certificare pentru formatori profesioniști de câini (CCPDT). Odată ce ați luat pașii de mai sus în lista de verificare și vă simțiți gata să vă începeți noua carieră ca antrenor de câini, știți că vor exista sarcini suplimentare pentru a realiza înainte de a deveni certificat.

Potrivit Consiliului de Certificare pentru formatori profesioniști de câini, să devină certificați de ei, Trebuie să aveți cel puțin 300 de ore de experiență de formare și recomandări de la cei pe care ați instruit-o. Aceasta este locul în care munca voastră și experiența dvs. cu câinii prietenilor, voluntariatul în adăposturile câinilor și școlile de instruire, precum și lucrul ca ucenic va plăti.

După ce puteți oferi acest lucru la CCPDT, vi se cere să faceți un examen pentru a demonstra cunoștințele pe care le-ați primit în timpul cursurilor de formare, experiență și de certificare a câinilor. Dacă alegeți să treceți prin consiliul de certificare pentru formatori profesioniști de câini, știți că acestea sunt foarte recomandate în industrie. CCPDT-uri Certificatul este o certificare națională de formare a câinilor și singurul care are o greutate, în timp ce majoritatea celorlalte nu vor arăta la fel de impresionante pe CV-ul dvs.

Notă: Alternativ, puteți încerca, de asemenea, să obțineți certificată cu Asociația Internațională a Consultanților pentru comportamentul animalelor (IAABC); Cu toate acestea, nu putem să comentăm această organizație, deoarece nu suntem siguri de cât de mare de o certificare a formatorului de câini de impact emisă de IAABC poate avea în cariera dvs. (ați putea dori să cercetați acest grup sau pur și simplu mergeți cu CCPDT).

Avansat: Formator de câini de terapie

În funcție de zona în care doriți să vă concentrați, așa cum am menționat deja mai sus, există certificări pentru a deveni un antrenor de câini, Dar, de asemenea, vă puteți aventura în a deveni un antrenor de câini de terapie.

ADI - Certificarea antrenorului câinilor: un ghid pentru începătoriAsistență câini International (ADI) are o mulțime de informații despre cum să antrenezi câinii de terapie. Dar înainte de a vă decide să vă adânciți în această zonă complicată de formare canină, să fiți pregătiți pentru o provocare cu adevărat dificilă, precum și cel puțin un angajament de 10 ani.

Formarea terapiei pentru câini merge mult dincolo de a învăța un proprietar cum să-și antreneze câinele; Este vorba despre a fi capabil să se potrivească cu un câine de terapie cu un client în nevoie. Spre deosebire de formarea obișnuită a câinilor, poate dura oriunde de la 2-3 ani de ucenicie pentru a deveni un antrenor de câini de terapie și poate dura peste 6 luni pentru a instrui un singur câine. Formarea unui câine de terapie este foarte consumator de timp și necesită un angajament pe termen lung, dar în cele din urmă se poate satisface foarte mult. Puteți contacta organizarea internațională a câinilor de asistență pentru găsirea unui program local; sunt foarte utile în această privință.

Revenind la subiectul certificării obișnuite de antrenor de câini, fiți pregătit că va fi o provocare pentru a găsi un loc de muncă în acest domeniu, deoarece este foarte competitiv. Fiți gata să vă spălați abilitățile de cercetare și să le aplicați în zona dvs. locală pentru a găsi locuri de experiență, voluntariat, ucenicie, școli, instruire, certificate și, în cele din urmă - o slujbă constantă.

A deveni un antrenor de câini - fie un câin de terapie obișnuită sau de formare - poate fi foarte recompensare și distracție. Cu pregătirea și cunoștințele corecte, puteți merge mult în această aventură interesantă. Eventual chiar deschide propria dvs. școală de formare în cele din urmă și deveniți următorul Cesar Millan?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Certificarea antrenorului câinilor: ghid pentru începători