10 Sfaturi despre puii de antrenament de toaletă eficient

Sfaturi despre pui de antrenament de toaletă

Nu este o sarcină ușoară de a adopta un catelus, să-l aducă acasă și să-l ajusteze la noul mediu. Una dintre cele mai dificile sarcini de gouse este pui de antrenament de toaletă, pentru că există întotdeauna lucruri care vor merge prost. Este doar realitatea de a fi un proprietar de catelus.

Mulți proprietari de câini noi fac tone de greșeli de la plecare, care stabilește obiceiuri proaste la câinii tineri și face mult mai greu să repare problemele comportamentale la un câine adult. Pentru a evita problemele în viitor și pentru a face o sarcină de pregătire a toaletei mai ușor astăzi, este mai bine să urmați câteva sfaturi dovedite despre cum să faceți acest lucru.

Dacă tocmai ați adoptat un catel și căutați să treceți prin toate formarea de catelus de bază, vă recomandăm să citiți articolele de mai jos și să urmăriți aceste videoclipuri:

Cei care cred că sunt gata și doresc să învețe totul despre că puiul de antrenament de toaletă vor găsi aceste zece sfaturi eficiente, dar foarte de bază extrem de utile.

10 sfaturi despre pui de antrenament de toaletă

Cum la pui de toaletă

1. Setați așteptările dvs

Puii nu o pot ține foarte mult timp.

Indiferent cât de bine faci cu pui de antrenament de toaletă folosind cele mai bune tehnici, vezicii mici de catelus pot lua doar atât de mult.

Se așteaptă ca catelul dvs. va trebui să meargă cel puțin:

  • O dată sau mai mult o oră când este treaz
  • În termen de o jumătate de oră după masă
  • Curând după timp de joc sau exerciții fizice
  • Foarte curând după ce se trezește (dimineața sau în timpul zilei de la NAP)

2. Hrană cu privire la program

Ceea ce se întâmplă trebuie să iasă.

Un program regulat de hrănire înseamnă, de obicei, un program regulat de baie. În general, vă puteți aștepta la un moment dat în jumătate de oră de masă, deci planificați în consecință.

Ca un bonus, deoarece câinii învață prin repetare, stabilirea unei rutine consistente va face mai ușoară ca catelul dvs. să învețe burghiul.

LEGATE DE: Cum să găzduiască un catelus

3. Lucrați cu Mama Natura

Utilizați legile naturii la puii de toaletăCând puii de antrenament de toaletă, folosiți comportamentul lor în avantajul dvs.

Caninii învață repede să nu-și soletele, pentru că nu au un om în jur curăța mizeria lor. Catelul vostru va încerca să evite murdărirea locurilor preferate, cum ar fi cutia ei sau colțul camerei de zi pe care o joacă de obicei. Ea va prefera părțile solului din casă pe care nu le folosește niciodată.

La început, păstrați catelul conținut într-o zonă mică a casei. Odată ce s-a stabilit, ea se va gândi la acea zonă ca ea. Va trebui să aleagă între murdărirea ei și așteaptă să meargă afară.

La extinderea lui Puppy`s Den, este mai bine să mergeți prea încet decât prea repede. Dacă acordați accesului pentru cățeluși într-o nouă cameră, stați acolo cu ea, astfel încât ea învață să o trateze ca parte a locurilor de locuit. Dacă începe să o trateze ca o baie, să ia accesul la acea cameră și să încerce din nou într-o săptămână.

4. Fii consistent

Coerența este predominantă în toate tipurile de Tehnici de formare pentru câini.

Faceți o baie de baie un ritual. Mergeți la același loc, utilizați aceleași uși, mergeți pe aceeași cale, dați aceleași comenzi. Aceste modele sunt cheia câinelui de antrenament de toaletă care sunt noi în casa dvs. Puppy va învăța mirosurile, atracțiile și sunetele ritualului de tortty și va da seama rapid la ceea ce vă așteptați la ea.

Din păcate, acest proces de învățare merge și pentru accidente. Puii pot recunoaște mirosul petelor lor anterioare și va presupune că sunt bune pentru viitoarele pottine. Ar trebui să curățați întotdeauna accidentele cu un deodorizator bazat pe enzime. Dacă o anumită locație devine un loc de accident obișnuit, blocați accesul catelului dvs. la acesta.

5. Evitați strigarea

Lipirea nasului tău în urină proprie este o metodă depășită care nu funcționează.

Contrar credinței tradiționale, puii mai tineri de 4-6 luni nu au multă capacitate înțelegeți pedeapsa. Dacă țipi la catelul tău, nu știe ce a greșit; ea înțelege doar că ești supărat din anumite motive și asta îi sperie.

Strigând sau orice alt tip de armare negativă nu funcționează în mod normal când puii de antrenament de toaletă. Lăudați-vă catelul de fiecare dată când se duce în loc în locul potrivit. Un mic tratat este o modalitate buna de a recompensa un loc de munca bine facut.

6. Puii învață prin a face

Cum leagă puiiAcest lucru se întoarce la consistență - Învățați-vă pupa, dar nu o faceți pentru ea.

Puppies de antrenament de toaletă este ușor odată ce dezvoltați un sistem. Dacă vă întâmpinați să vă prindeți cățelușul nostru prin intermediul actului, încercați să întrerupeți cu o lovitură puternică a mâinilor. Dacă funcționează distragerea, începeți imediat ritualul tău.

Încercați să evitați să vă luați catelul în sus pentru ao transporta în baie. Ea nu va învăța prea mult prin faptul că ați făcut toată munca. Cu câini, este vorba despre dezvoltarea modelelor prin consistență.

LEGATE DE: 11 sfaturi de îngrijire a câinelui

7. Cunoașteți semnele

Este ușor de observat atunci când un catelus care se pregătește să urine - să folosească acele oportunități de a preda.

Uita-te la semnale de timp de la catelusul tău: Pacing, neliniște, sniffing în jur sau acționând ca ea a prins brusc un miros, de exemplu.

Unele pui sunt mai vocale decât altele despre nevoile lor. Știți cel mai bine câinele dvs. și dacă nu faceți acest lucru - faceți un efort de a învăța. Fiecare câine este diferit, deci odată ce te antrenezi pentru a înțelege modelele comportamentale ale puilor, va fi mai ușor să o antrenezi pentru orice altceva.

8. Nu vă submineați

Orice modele de gunoi pe care le-ați învățat câinele dvs. trebuie să rămână.

Când catelul și-a terminat afacerea afară, nu o luați înapoi în interior imediat. Cele mai multe pui iubesc să joace în aer liber. Dacă ea învață că timpul olarului înseamnă sfârșitul timpului de joc, ar putea încerca să o țină.

Orice proprietar de câine care își petrece timpul Înțelegerea unui comportament câinelui va beneficia foarte mult prin reducerea timpului pe care îl ia pe puii de toaletă. Câinii nu sunt la fel de complicați ca oamenii și punând un sistem de antrenament în care vă lipiți întotdeauna este cel mai bun mod de acțiune.

LEGATE DE: 25 cele mai bune cărți de câine

9. Un catelus fericit este un catelus bun

Un catelus fericit este un catelus bunÎn funcție de rasă, catelul dvs. va necesita o anumită cantitate de exerciții fizice; Toate acestea sunt legate de toate.

Când puii de antrenament de toaletă, acordați atenție și alte nevoi ale pooch-ului dvs. Asigurați-vă că luați catelul pentru plimbări regulate, și dă-i suficient timp social. Un catelus fericit și bine exercitat Aflați mai mult decât un catelus plictisit sau singuratic.

Exercițiul stimulează, de asemenea, reflexele de timp, astfel încât o plimbare plăcută este o modalitate bună de a declanșa timpul de baie înainte de a vă lăsa să părăsiți doar catelul, de exemplu.

10. Fii răbdător

Puiile de antrenament de toaletă vor avea nevoie de timp, iar procesul în sine ar putea deveni plictisitor și enervant, dar trebuie să păstrați la el.

Dacă progresul este lent și accidentele sunt frecvente, acesta poate fi tentant să vă schimbați planul de antrenament prin intermediul. Fii răbdător. Diferite puii învață la rate diferite, dar toate puii învață cel mai bine cu feedback consistent.

Ca o regulă de bază, ar trebui să vă așteptați doar ca catelul dvs. să fie capabilă fizic să o dețină timp de o oră pe lună de vârstă. Adică un catelus bine instruit de patru luni ar trebui să fie lăsat doar singur timp de patru ore.

Cu toate că Câinii o pot ține înăuntru În timp ce dormi mai mult decât în ​​timp ce se trezește (la fel ca oamenii), țineți cont de faptul că puppurile mai tinere ar putea avea nevoie să meargă în timpul nopții. Unii puii ar putea să-ți ceară sau să te trezească, dar puppies Shier ar putea să nu vrea să vă deranjeze somnul de frumusețe. Dacă știi că catelul tău va trebui să meargă în timpul nopții, să stabilească o alarmă pentru a te trezi.

Citiți următorul: 26 STEP Lista de verificare pentru adoptarea unui nou câine sau a unui catel

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Sfaturi despre puii de antrenament de toaletă eficient