20 De cărți de câine cele mai bune despre sănătatea și îngrijirea caninei

Cele mai bune cărți de câine pe sănătatea și îngrijirea caninei

Fie că sunteți proprietar de câini veteran sau un nou venit la părintele canine, o carte bună vă poate învăța întotdeauna ceva despre îngrijirea animalului dvs. de companie. Astăzi împărtășim 20 de cele mai bune cărți de câine pe sănătate și îngrijire acolo. Educarea ta prin citirea unor astfel de cărți ar putea să vă facă un partener mai bun canin și îngrijitor.

Aceste cărți oferă totul, de la informații despre îngrijirea de bază a animalelor de companie la remedii la domiciliu pe care le puteți utiliza atunci când puiul dvs. este sub vreme. Indiferent dacă sunteți un proprietar de câine cu experiență sau aceasta este prima dată când ați fost vreodată responsabil pentru un animal de companie, puteți învăța foarte mult prin ridicarea acestor citiri ușoare.

Deținerea unui câine poate fi copleșitor. Chiar dacă sunteți un expert Doggy de auto-proclamată, există întotdeauna mai mult de învățat. Păstrați această listă la îndemână pentru o perioadă de timp când aveți nevoie de cărți de câine bune pentru a vă duce la plajă sau pe un zbor lung al avionului.

20 de cărți de câine cele mai bune
pe sănătatea și îngrijirea caninei

cele mai bune cărți de câine

5 Cunoștințe de bază Cărți de sănătate și îngrijire

1. Pentru numele câinelui!: Un ghid simplu pentru protejarea puilor de alimente nesigure, pericole de zi cu zi și situații rele

Pentru câiniScris de: Amy Luwis

O carte de bază simplă concepută pentru a educa proprietarii de câini pe baza părinților de câine sigure, această carte nu este fără umorul său. Cu o mulțime de imagini adorabile, diagrame și infografii, acest manual include sfaturi privind dieta și sănătatea la primul ajutor de urgență.

Ușor de înțeles, această carte este perfectă pentru primii proprietari de câini. De asemenea, va fi benefic pentru proprietarii de câini cu experiență care ar putea folosi un curs de perfecționare în îngrijirea animalelor de companie.

2. Dog Sănătate și nutriție pentru manechine

Dog Sănătate și nutriție pentru manechineScris de: M. Christine Zink

Sănătatea și nutriția câinilor nu trebuie să fie greu de înțeles. Scris de un medic veterinar cu proprietarul mediu de animale de companie în minte, această carte acoperă totul.

Indiferent dacă căutați informații de bază de îngrijire de bază sau o diagramă a anatomiei câinelui dvs., veți găsi acest lucru este unul dintre cărțile de câine care are totul. De asemenea, are o listă de pericole comune de uz casnic și sfaturi detaliate despre îngrijirea câinelui senior.

3. Manual de siguranță pentru câini: un ghid complet pentru protejarea pooch-ului, în interior și în afara

Manual de siguranță pentru câini: un ghid complet pentru protejarea pooch-ului, în interior și în afaraScris de: Melanie Monteiro

Dedicat pentru a vă ajuta să vă păstrați câinele în siguranță, această carte este plină de sfaturi și trucuri pentru a evita acele accidente prevenite. Indiferent dacă sunteți nervos cu privire la critterii din curte sau interesați de căppeni de verificare a casei dvs., acest ghid esențial are tot ce trebuie să știți.

4. Dog Primul ajutor [cu DVD] (Siguranță Roșie Cross Ready)

Dog Primul ajutor [cu DVD] (Siguranță Roșie Cross Ready)Scris de: Crucea Roșie Americană

Fiecare părinte de câine ar trebui să fie educat la primul ajutor și siguranță pentru câinele lor. Indiferent dacă trebuie să știți cum să prindeți sângerarea de la o tăietură, tratați șocul sau oferiți câinelui CPR, tot ce aveți nevoie pentru îngrijirea animalelor de urgență este inclusă în această carte. În plus, acest ghid cuprinzător vine, de asemenea, cu un DVD doar în cazul în care sunteți un cursant mai vizual.

5. Companionul de prim ajutor pentru câini și pisici (prevenirea animalelor de companie)

Companionul de prim ajutor pentru câini și pisici (prevenirea animalelor de companie)Scris de: Amy D. Shojai

Amy Shojai este o autoritate de conducere pentru sănătatea animalelor de companie de la medicina tradițională la modern. Acest tovarăș extins de prim ajutor acoperă toate elementele de bază ale îngrijirii rănilor, precum și instrucțiunile CPR pas cu pas.

În plus, un ghid A-Z oferă peste 150 de leziuni și situații pe care proprietarii de animale de companie trebuie să le facă față cu animalele de companie. Aceasta este una dintre cărțile de câine trebuie să aibă pentru fiecare proprietar!

MAI MULT: 20 cele mai bune cărți de îngrijire a câinelui pentru începători și groomers avansați

5 Remedierea la domiciliu și cărțile de îngrijire medicală netradițională

1. Noi opțiuni în vindecarea naturală pentru câini și pisici: ierburi, acupresură, masaj, homeopatie, esențe de flori, diete naturale, energie de vindecare

Noi opțiuni în vindecarea naturală pentru câini și pisici: ierburi, acupresură, masaj, homeopatie, esențe de flori, diete naturale, energie de vindecareScris de Amy Shojai

De la același autor ca una dintre cele mai cuprinzătoare ghiduri de asistență medicală pentru câini, aceasta este o carte la fel de amănunțită. Concentrate pe vindecarea naturală, remediile la domiciliu și alte abordări netradiționale ale îngrijirii VET, aceasta este o carte benefică pentru orice proprietar de animale de companie. Capitolele nu numai că acoperă boala fizică, ci și se referă și la îngrijorări comportamentale și emoționale.

2. Dr. Ghidul complet al lui Pitcairn pentru sănătatea naturală pentru câini și pisici Paperback

Dr. PitcairnScris de: Richard H. Pitcairn

Publicat inițial peste 20 de ani în urmă, acest ghid natural de sănătate a fost recent revizuit și acoperă îngrijirea de-a lungul vieții. Cu tot ce trebuie să știți despre problemele de mediu, cum să gestionați situațiile de urgență și de boli generale, cartea lui Pitcairn include remedii homeopatice, pe bază de plante și nutriționale.

Frecvent referit ca Biblia pentru părinții de companie interesați de un stil de viață natural, dacă obțineți doar o carte de îngrijire naturală, aceasta ar trebui să fie una.

3. Secretele veterinare: Sănătate naturală pentru câini și pisici

Secretele veterinare: Sănătate naturală pentru câini și pisiciScris de: Andrew T. Jones DVM

De la un autor de bunăvoire și a fost veterinar de practicare, acest ghid pas cu pas acoperă cele mai bune abordări pentru asistența medicală naturală. O carte neobișnuită, Jones abordează multe întrebări dificile, inclusiv de ce a început să pună la îndoială medicina veterinară și a început să urmărească în schimb asistența medicală naturală.

Concentrată pe asigurarea îngrijirii holistice la domiciliu, această carte acoperă toate subiectele mari din alegerea unei alimente sănătoase pentru animalele de companie la care trebuie evitate vaccinările și când. Este una dintre cele mai bune cărți de câine pentru proprietarii de animale de companie care caută alternative naturale de sănătate pentru câinele lor.

4. Biblia de sănătate naturală pentru câini și pisici: Ghidul dvs. A-Z la peste 200 de condiții, ierburi, vitamine și suplimente (VET natural)

Biblia de sănătate naturală pentru câini și pisici: Ghidul dvs. A-Z la peste 200 de condiții, ierburi, vitamine și suplimente (VET natural)Scris de: Shawn Messonnier D.V.M.

Un ghid A la Z, această Biblie groasă de sănătate naturală acoperă peste 200 de condiții de sănătate, vitamine, minerale, ierburi și suplimente. Scris de un medic veterinar bine respectat, această carte cu ușurință menționată nu numai că acoperă preocupările de sănătate, ci tratamentele naturale pentru acestea.

Aceasta este una dintre cele mai bune cărți de câine, deoarece acoperă totul de la ureche Infecții și alergii la boala renală și boli de inimă. Indiferent de ce se confruntă câinele dvs., această carte groasă are o mulțime de opțiuni de tratament natural.

5. Câinele holistic: în mintea caninului, corpul, spiritul, spațiul

Câinele holistic: în mintea caninului, corpul, spiritul, spațiulScris de: Laura Benko și Susan Fisher Plotner

O publicație foarte recentă, câinele holistic atinge fiecare parte a vieții holistice cu câinele dvs. Această carte include fragmente și sfaturi de la veterinarii holistici din întreaga lume.

Spre deosebire de alte cărți similare, aceasta aruncă o privire la viața sănătoasă din punctul de vedere al câinelui, încorporând conștientizarea deplină a minții, a corpului și a spiritului. O mulțime de fotografii luminoase și instrucțiuni pas cu pas în această carte fac ca îngrijirea holistică pentru câinele dvs. ușor fără a fi confuză.

LEGATE DE: 10 cărți unice despre câini pe care toți proprietarii de câini trebuie să le citească

5 cărți complete de îngrijire a sănătății

1. Proprietarul câinilor HandBook veterinar

Proprietarul câinilorScris de: Debra M. ELDREDGE DVM

O carte care a fost invocată mai mult de douăzeci și cinci de ani, acest manual veterinar este actualizat periodic și complet cuprinzător. Cu ilustrații și diagrame pentru a face simptomele de observare ușor, acest manual medical este trebuie să aibă pentru toți părinții de companie.

Handbook-ul veterinar al proprietarului câinelui acoperă totul de la tuse și sniff-uri la încălzirea cursei și șocului. Dacă vă aflați adesea întrebându-vă dacă este timpul să vizitați veterinarul, atunci aceasta este cartea pentru dvs!

2. Dog Fapte: Părinții PET A-To-Z Enciclopedia de îngrijire la domiciliu: Puppy la adulți, Boli și Prevenire, Formare pentru câini, îngrijire pentru câini veterinari, prim ajutor, medicina holistică

Dog Fapte: Părinții PET A-To-Z Enciclopedia de îngrijire la domiciliu: Puppy la adulți, Boli și Prevenire, Formare pentru câini, îngrijire pentru câini veterinari, prim ajutor, medicina holisticăScris de: Amy Shojai

Dacă sunteți în căutarea unei combinații de holistică, naturală, acasă și în afara îngrijirii la domiciliu pentru câinele dvs., atunci aceasta este cartea pentru dvs. Shojai combină informații valoroase din mai multe discipline pentru una dintre cele mai informative cărți de pe raft astăzi. Navigați boala gravă, tratați câinii de orice vârstă și ajutați să decideți dacă sau când ar trebui să plătiți o vizită în veterinar, mai degrabă decât să tratați acasă!

3. Ghidul final de sănătate al animalelor de companie: nutriția descoperită și îngrijirea integrată pentru câini și pisici

Ghidul final de sănătate al animalelor de companie: nutriția descoperită și îngrijirea integrată pentru câini și pisiciScris de: Gary Richter M.S. D.V.M.

O altă carte bine scrisă de la un medic veterinar care crede în îngrijire integrată, acest lucru este necesar pentru toți părinții câinilor. Spre deosebire de mulți veterinari care promovează doar ceea ce știu despre medicina modernă, Richter atinge în fiecare unghi de tratament în acest ghid.

Ideal pentru părinții câinilor care cred că în medicina occidentală și estică, această carte nou publicată acoperă totul de la alergii la cancer. Aceasta este una dintre cele mai bune cărți de câine pentru proprietarii de animale de companie care speră să-și ajute animalul de companie prin practici adecvate nutriționale și netradiționale.

4. Manualul complet de câine sănătos: Ghidul definitiv pentru păstrarea animalului de companie fericit, sănătos și activ prin fiecare etapă a vieții

Manualul complet de câine sănătos: Ghidul definitiv pentru păstrarea animalului de companie fericit, sănătos și activ prin fiecare etapă a viețiiScris de: Betsy Brevitz

Indiferent de ce Hicacps de sănătate câinele dvs. poate alerga în timpul vieții lor, sunteți sigur că îl considerați listat în acest ultim manual de câine sănătos. Adesea denumită "dr. Spock pentru câini "Această carte acoperă sănătatea emoțională și fizică de la catelus la anii seniori.

Un mare ghid de referință pentru proprietarii de câini noi, precum și părinți cu experiență de companie, aceasta este o carte pe care fiecare proprietar de câini ar trebui să păstreze la îndemână. Acoperirea totul de la ceea ce alimentele pentru animale de companie să ia în considerare tratamentul cancerului, acest lucru este într-adevăr un ghid definitiv.

5. Manualul Merck / Merial pentru Pet Health - Ediția de domiciliu

Manualul Merck / Merial pentru Pet Health - Ediția de domiciliuScris de: Merck Publishing și Merial și Cynthia M Kahn

De la unul dintre cele mai referente ghiduri profesionale din medicina veterinară, Merck Manual pentru Sănătatea Pet acoperă fiecare aspect al sănătății câinelui dvs. în limba pe care o puteți înțelege. Ideal pentru părinții de companie cu animale de companie de diferite specii, acest volum complet acoperă specii multiple de animale de companie.

Cu sfaturi de la mai mult de două sute de profesioniști veterinari, acest Merck Manual este versiunea layman a aceleiași cărți de referință, medicul dvs. veterinar păstrează pe rafturile lor. Este una dintre cele mai bune cărți de câini care se ocupă de sănătatea animalelor de companie.

Similar: 25 cele mai bune cărți despre câini Fiecare proprietar trebuie să citească

5 Cărți de îngrijire a sănătății câinilor de specialitate

1. Puppy Sleeping Training - Ghidul de supraviețuire a câinelui epuizat

Puppy Sleep Training - Proprietarul Puppy epuizatScris de: Rebecca Setler

Puține părți ale părinților Puppy sunt la fel de frustrante ca și încercarea de a dormi trenul câinele. Una dintre cele mai bune cărți de câine pe această temă de către Rebecca Setler acoperă tot ce trebuie să știți pentru a obține acel pachet mic pentru a dormi direct prin noapte.

Nu numai pentru noi pui, sfaturile din acest ghid cuprinzător pentru câinii adulți au probleme și de rezolvare. Indiferent dacă sunteți în căutarea răspunsurilor la întrebările despre planificarea somnului sau vizitele pentru timpul de noapte, acest lucru ar trebui să fie Go-to.

2. Ghidul de supraviețuire a cancerului de câine: Tratamente Full Spectrum pentru a optimiza calitatea vieții câinelui și Longevity Kindle Edition

Ghidul de supraviețuire a cancerului de câine: tratamente complete de spectru pentru a vă optimiza câineleScris de: Dressler Demian și Ettinger Susan

Când câinele dvs. este diagnosticat cu cancer, lumea poate deveni brusc foarte copleșitoare. Acest ghid complet de supraviețuire pentru părinții câinilor cu cancer include sfaturi pentru a face acest lucru prin fiecare pas al îngrijirii cancerului de câine.

Scris de Hawaii`s "Cancer Vet" nu mai există compendiu de tratament de tratament mai frecvent. Indiferent dacă puii dvs. este nou diagnosticat cu o tumoare de stadiu 1 sau dacă acestea primesc tratament pentru metastază, tot ce ați putea avea nevoie să știți despre a face acest lucru este în această carte.

3. Canine Nutrigenomics - noua știință de a vă hrăni câinele pentru o sănătate optimă

Canine Nutrigenomics - noua știință de a vă hrăni câinele pentru o sănătate optimăScris de: W. Jean Dodds și Diana R. Lawerdeu

Dacă sunteți interesat să învățați cum vă puteți hrăni câinele pentru sănătatea pe tot parcursul vieții, atunci aceasta este cartea pentru dvs. Foarte apreciat de proprietarii de câini de pretutindeni, capitolele din această carte acoperă cum să promoveze sănătatea câinelui dvs. de la nivelul celular.

Atingând bolile precum cancerul, artrita și obezitatea, aceasta este o referință bine rotunjită și completă. Indiferent dacă doriți să vă îmbunătățiți sănătatea câinelui bolnav sau să extindeți viața deja sănătoasă a câinelui, acesta ar trebui să fie punctul dvs. de plecare.

4. Atingerea de vindecare pentru câini: Programul de masaj dovedit

Atingerea de vindecare pentru câini: Programul de masaj doveditScris de: Michael W. Vulpe

Beneficiile masajului nu se limitează la oameni, iar aceasta este una dintre cele mai bune cărți de câine pentru a vă învăța despre practică. Cercetările au demonstrat că masajul poate juca un rol semnificativ în bunăstarea fizică și psihologică a câinelui dvs.

Dr. Ghidul cuprinzător al Fox include o introducere de bază în anatomia caninei și pașii detaliați pe furnizarea de câine cu sesiuni de masaj sigure și eficiente. Nu se limitează la o carte, Fox acoperă, de asemenea, subiecte, cum ar fi motivul pentru care câinele dvs. are nevoie de masaj, diagnosticând boala prin masaj, și păstrarea câinelui potrivit și sănătos.

5. Câine vechi vechi: sfaturi de experți pentru păstrarea câinelui tău de îmbătrânire fericit, sănătos și confortabil

Câine vechi vechi: sfaturi de experți pentru păstrarea câinelui tău de îmbătrânire fericit, sănătos și confortabilScris de: Facultatea de Medicină Veterinară Cummings la Universitatea de Tufts și Nicholas H. Dodman

Îngrijirea pentru un câine senior poate fi consumatoare de timp și îngrijorătoare. Acest ghid pentru îngrijirea câinilor Senior scrise de profesioniștii veterinari atinge de sănătate și longevitate.

De la veterinicii care tratează anual mai mult de 8.000 de câini de rang înalt, nu există o resursă mai bună pentru sfaturi de îngrijire preventivă, soluții de management al sănătății și păstrarea confortabilă în anii lor de aur. Este una dintre cele mai bune cărți de câine scrise de experți în domeniul sănătății canine.

Citiți următorul: 7 cele mai bune audiobook-uri pentru proprietarii de câini și iubitorii de câini

Doriți să împărtășiți acest lucru?

20 de cărți de câine cele mai bune despre sănătatea și îngrijirea caninei

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 20 De cărți de câine cele mai bune despre sănătatea și îngrijirea caninei