Să vorbim: afacerea de formare a câinilor

Sfaturi de top Dog - Afacerea de formare pentru câiniSperăm că ați avut ceva timp să citiți săptămâna trecută coloana mea Asigurarea de sănătate a animalelor de companie. Mi-ar plăcea să transform aceste articole într-o oportunitate deschisă pentru voi toți să vă împărtășiți ideile și experiențele cu noi. Cu siguranță nu mă consider un expert pe câini sau cum să-i îngrijesc, așa că învăț întotdeauna lucruri noi. Prin împărtășirea opiniilor, sfaturilor și experiențelor noastre, putem continua să îmbunătățim ca părinți mai buni câini.

Prea des întâlnesc câini care nu sunt bine pregătiți. Acest lucru este frustrant pentru mine, pentru că de obicei vor sări, mesteca sau vor merge la baie în locuri inadecvate.

Este, de asemenea, frustrant pentru proprietarul care se ocupă de aceste probleme de comportament în mod regulat. Cea mai tristă parte pentru mine este că adesea aud proprietarii vorbesc despre ceea ce A & # 8220; Stupid & # 8221; câine au și cum nu învață.

Întotdeauna iau această ocazie, și sa întâmplat de multe ori în trecut, să-i explice proprietarului importanța pregătirii adecvate și că câinii, ca și oamenii, nu toți să învețe în același mod. Este responsabilitatea dvs. ca proprietar de câine pentru a afla calea pe care câinele dvs. îl învață cel mai bine și îl antrenează folosind această metodă. Majoritatea câinilor fac bine cu formarea comportamentală, dar alții răspund bine la antrenamentul sau formarea cu ajutorul unui a câine fluierul.

Indiferent de modul în care alegeți să vă antrenați animalul de companie, va dura mult timp și răbdare. Trebuie să fiți diligent în antrenamentul dvs. Dacă doriți ca câinele să învețe rapid și vă amintiți că nu este niciodată prea devreme sau întârziat pentru a începe să vă antrenați animalul de companie. Câinii de orice vârstă pot fi instruiți. Puii tineri se ridică de obicei la antrenament mai repede decât câinii mai în vârstă, iar câinii sunt doar încăpățânați și iau mai mult timp să se antreneze, indiferent cât de vechi sunt.

În această săptămână am avut șansa de a intervieva Beth Jeffrey, Un antrenor profesionist de câine și autorul cărții electronice Primele 100 de zile cu catelul dvs., pentru a afla despre calea ei de a instrui câini pentru a trăi, ce părinți de companie trebuie să știe despre instruirea propriilor câini și cum este să fie Proprietarul propriului dvs. afacere de antrenament de câine. Dacă sunteți interesat să vă deschideți propriile afaceri de formare pentru câini, vă puteți interesa să verificați și următoarele articole:

Beth este un antrenor profesionist de câini și un comportament de animale care are sediul în San Diego, CA. După ce a finalizat câțiva ani de programe de formare a câinilor, a călătorit în Australia pentru a conduce programul de instruire pentru câinii de asistență Australia, câini de formare pentru persoanele cu handicap. În ultimii 15 ani, Beth a lucrat cu toate rasele, toate vârstele și a tratat tot felul de probleme de comportament.

Câine de antrenament

După ce a primit un pic de informații despre cariera de formare a câinilor până acum, am fost curios despre cum a început Beth în câmpul de formare câine pentru a începe cu. Mi-a explicat că după colegiu a intrat în finanțe corporative. Din păcate, ea spune că nu-i place foarte mult, dar părea că este o cale de carieră bună, deci asta a stabilit ea.
Destul de ciudat că a fost de fapt sarcina de a trage pe cineva care duce la decizia lui Beth de a lucra cu canini.

Într-o zi am aruncat un angajat, iar șeful meu a fost în cameră cu mine, deoarece aceasta a fost prima dată când ard pe cineva. Tânăra femeie a izbucnit în lacrimi și nu am știut ce să fac. Șeful meu a spus ei, trebuie să găsești ceva ce îți place să faci în viața ta personală și apoi să aplice într-un fel la locul de muncă "# 8221;. Ca un iubitor de câine pe viață, o lumină a plecat în capul meu și știam că vreau să lucrez cu câini.

După unele cercetări, Beth a decis că dorește să antreneze câini de ghidare, așa că a aplicat să lucreze la câinii de ghidare pentru orbii din San Rafael, CA și a început să lucreze acolo în 2001. După mai mulți ani de acolo a plecat să antreneze câini Asistență pentru persoanele cu handicap, iar apoi de acolo a început de afaceri propriul ei private de formare. Beth mi-a spus că, de asemenea, ea a deținut și a alerga mai multe câine toaletare saloane și magazine pentru animale de companie de tip boutique.

Ceea ce ma interesat cel mai mult despre Beth`s filosofia de formare de câine este că ea crede în lucrul la & # 8216; formare a formatorilor“mentalitate. Ea spune că instruirea este cel mai eficient atunci când proprietarul este învățat cum să se ocupe de câinele lor în mod corespunzător. Ea încearcă să ajute toți clienții sa stabilit reguli, structura și limitele pentru câinii lor, astfel încât acestea să poată fi lideri buni și să aibă calm și încrezător câini.

Mi-aș descrie stilul meu de antrenament ca fiind fermă, dar corect ", cu câinii cel mai bun interes întotdeauna în minte.

Beth folosește o pregătire pozitivă de armare. Ea comunică câinilor atât verbal, cât și prin a guler și leșie, lăudând comportamentul bun și redirecționarea oricăror comportamente negative pentru a le transforma în cele pozitive. Ea nu crede în utilizarea colierelor de șocuri sau a altor metode de control sau corectare dureroase, pe măsură ce simte că acestea afectează cu adevărat relația oamenilor cu câinele lor, precum și potențialul câinilor psihicul.

Rularea afacerii dvs. este o provocare, dar foarte recompensatoare. Ca proprietar de afaceri mici, trebuie să fiți pregătiți să purtați multe pălării. În orice zi Beth este antrenor de câine, de vânzări și manager de marketing, omul de serviciu, contabil, etc & # 8230; Ea nu angajează angajații să antreneze câinii, așa că trebuie să facă tot ceea ce se.

Câine de antrenament

Când am întrebat Beth despre cea mai plină de satisfacții și cele mai dificile aspecte de a deține propria afacere ea a spus că ea iubește știind că ea a ajutat pe cineva să aibă o relație mai bună cu câinele lor, și că formarea pe care ea a învățat atât de câine și proprietarul va spori legătura lor. Cu toate acestea, afacerea nu este întotdeauna în plină expansiune atunci când sunteți un proprietar de afaceri mici și Beth vrea să privească pe alții care se pot gândi să deschidă o afacere mică despre ebbs și fluxurile care vin antreprenorial.

Ea spune că câteva săptămâni sunt foarte ocupate, iar altele sunt foarte liniștite. Proprietarii de afaceri trebuie să învețe să-și buficeze banii în timpul vrăjilor ocupate, astfel încât să aibă destule stânga pentru a trece prin vremurile lente. Un alt lucru important pe care proprietarii de afaceri trebuie să-și amintească este că afacerea lor nu este una de fel (dacă nu vindeți un fel de produs unic) și trebuie să găsească o modalitate de a ieși din mulțime de mulțime.

Beth a spus că a oferit întotdeauna o obligație de telefon liber consult pentru potențialii clienți. Ea spune că există atât de mulți formatori de câini acolo și poate fi dificil pentru oameni să știe care dintre ele să aleagă. În timp ce vorbim cu potențialii clienți, Beth le poate da o senzație bună despre abilitățile ei ca antrenor, și, de asemenea, să le facă să se simtă încrezători că stilul și personalitatea ei vor fi o potrivire bună pentru ei.

Indiferent de tipul de afacere pe care îl executați, există întotdeauna schimbări și actualizări în industria în care vă aflați. Mă întrebam cum Beth ține pasul cu toate schimbările din domeniul de antrenament câine, deoarece se pare că există noi informații care sunt eliberate tot timpul. Mi-a spus că este important ca ea să țină la curent și de obicei citește cărți și articole privind cercetarea bazată pe comportament.

La începutul acestei coloane am menționat cât de des văd câini prost instruiți. Indiferent dacă este vorba de vizitarea prietenilor și a familiei sau în timpul unei ieșiri la parcul de câine, se pare că câinii prost instruiți sunt peste tot. Am vrut ca Beth să ia pe subiect și asta a spus ea și # 8230;

Mulți proprietari de câini simt că stabilirea regulilor, structurii și limitelor vor face ca câinii să-i iubească mai puțin. Prin faptul că suntem inconsecvenți și nu învățați niciodată câinele cum să se comporte, mulți câini se termină din control și nerezolvați. Întotdeauna vorbesc cu clienții mei despre respectarea reciprocă și cum un câine care este învățat cum să se comporte corect va fi un câine mai fericit.

Câine de antrenament

Nu am putut fi de acord mai mult cu această declarație! De prea multe ori am auzit că proprietarii de câini spun că se simt prost disciplinând câinele lor. Rezultatul este un câine prost instruit, care este o povară pentru proprietarul său și o neplăcere pentru toată lumea pe care o intră în contact cu. Asta nu este bun pentru nimeni și nu este o mare calitate a vieții pentru câine.

Luând timp pentru a instrui câinele dvs. vă va aduce beneficii pe ambele pe termen lung și nu contează cât de vechi sunt. Dacă ați neglijat antrenamentul câinelui dvs. și el este 2 sau 3 sau chiar mai în vârstă, nu este prea târziu pentru a începe. Poate dura ceva mai mult și va trebui să-i spargi o parte din el obiceiuri proaste, Dar cu răbdare și timp veți ajunge acolo.

Cu acea fiind spus, vă voi lăsa cu cuvintele de sfat pentru proprietarii câinilor:

Decideți ce vreți să vă învățați câinele și cum doriți să se comporte de la început. Un câine poate fi învățat lucrurile la orice vârstă, dar este mult mai ușor dacă știți comportamentele pe care le doriți de la început și începeți să învățați și să modelați comportamentele din prima zi.

Asigurați-vă că ați verificat ebook-ul Beth și să vizitați site-ul ei Thetopdogtrainer.COM.

Acum e rândul tău.

Care este experiența dvs. cu formarea câinilor? Ce a lucrat pentru dvs. sau pentru ceea ce nu a funcționat foarte bine? Orice informație, sfaturi, trucuri sau experiențe pe care le-ați avut pot beneficia de alți proprietari de animale de companie și ne-ar plăcea să auzim despre ei. Dacă sunteți un antrenor de câini, vă rugăm să ne spuneți puțin despre dvs. și despre ce filozofia dvs. de formare a câinilor este. Spuneți-ne și să vorbim!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Să vorbim: afacerea de formare a câinilor