Sit înseamnă franchise de antrenament pentru câini de stat se concentrează pe armarea pozitivă

Sit înseamnă Franchise de antrenament pentru câini de stat se concentrează pe armarea pozitivă

Sit înseamnă Sit Sistemul de formare a câinilor a fost creat de Fred Hassen. Este o abordare studiată, testată și dovedită a formării câinilor care arată rezultatele în capacitatea Caninei de a-și menține concentrarea și de a îndeplini sarcini chiar și atunci când sunt prezente distragerile. Este o metodă de formare neconfrontalieră care se concentrează pe armare și este atât de reușită încât afacerea este acum o franciză care se răspândește în întreaga țară.

Jason Folgmann a deschis cea mai nouă sit înseamnă Sit Franchise luna trecută, iar iubitul de câine auto-proclamat a programat deja întâlniri cu mai mult de o duzină de familii. Deși durează mult mai mult decât o dragoste de câini pentru a vă conduce propria dvs Pet de afaceri, Folgmann a fost pregătit pentru provocare. El spune că a vrut să facă ceva pe care la iubit, dar a vrut, de asemenea, să dea părinților de companie flexibilitatea pe care au dorit-o.

LEGATE DE: Formare de înaltă frecvență: Cum se utilizează fluiere de câine

Antreprenorul nu funcționează de la un birou. El lucrează dintr-o camionetă ușor recunoscută, care este acoperită în sit-ul înseamnă sigla. Lucrând din acest birou mobil, el este capabil să-și aducă abilitățile de pregătire a câinelui clienților săi. Fie că oamenii doresc ca câinii lor să se antreneze la casa lor, la plajă, la parcul de câine sau chiar la casa lui Folgmann, el poate face acest lucru.

Sit înseamnă Franchise de antrenament pentru câini de stat se concentrează pe armarea pozitivă

Sit înseamnă SIT oferă multe pachete diferite care se bazează pe ceea ce dorește proprietarul de pe animalul lor de companie. Toate pachetele lor de formare au scopul de a insufla un comportament bun. Programele de imersie oferă cel puțin două private lecții de instruire, Clasele de grup nelimitate și Sit Patentat înseamnă Sit de la distanță de antrenament. Proprietarii de câini pot selecta, de asemenea, clase mai avansate care au fost create pentru a satisface o varietate de opțiuni bugetare.

LEGATE DE: Adoptarea unui catelus? Veți avea nevoie de aceste aprovizionări de formare a catelului

Folgmann spune că gulerul de antrenament este un instrument important pentru procesul de instruire, dar nu este folosit în același mod ca cel mai asemănător Coliere electrice. El spune că gulerele sunt folosite pur și simplu pentru a obține câinele să acorde atenție folosind mijloace pozitive. Gulerul nu este asociat cu nimic negativ. Este obișnuit să-i atragă atenția, să nu-l pedepsească.

Folgmann a fost inspirat să urmărească această afacere prin lipsa de opțiuni pentru propriul său câine. După unele cercetări și un program riguros de formare de o lună în Las Vegas, el a fost pe deplin certificat pentru a deveni un ședință înseamnă un antrenor de câine. Scopul său este de a avea o mare unitate de formare în termen de cinci ani și de a angaja și câțiva formatori.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sit înseamnă franchise de antrenament pentru câini de stat se concentrează pe armarea pozitivă