Cum să începeți o afacere de companie cu câini

Există o mulțime de concepții greșite atunci când vine vorba de a începe propria afacere de companie cu câini. O mulțime de oameni cred că au nevoie de o mare parte de susținere financiară de la investitori sau o sumă imensă de bani în bancă pentru a lansa o afacere de afaceri câine, dar asta nu este pur și simplu adevărat. Există multe întreprinderi de companie care pot fi pornite cu puține costuri generale și multe dintre ele sunt Câine de câine.

Vă întrebați cum să începeți o afacere legată de câini? De fapt, poate să nu fie la fel de dificil cum credeți. Cu cercetarea corectă, un solid plan de afaceri, Și doar o mică capitală de pornire, ați putea fi bine pe calea dvs. de a fi un proprietar de afaceri de companie.

Există multe domenii diferite ale pieței animalelor de companie legate de câini pe care vă puteți concentra și lansați afacerea dvs. de afaceri de companie, inclusiv:

  • Doggy Daycare
  • Câine de mers pe jos de afaceri
  • Servicii de îngrijire a câinelui
  • Dog Sănătate și Wellness
  • Câine de reproducere de afaceri
  • Vânzarea consumatorilor de câini
  • Dog alimente și tratează fabricarea
  • Servicii de instruire a câinilor
  • Producția de produse câine
  • Pensionarea câinilor și kenneling
  • Întreprinderi online de companie

Și mult mai mult. În a noastră Afaceri Secțiunea, sperăm să acoperiți în mod extensiv cel puțin un tip de afaceri câine în fiecare săptămână, deci asigurați-vă că urmați Top sfaturi de câine și să primească niște sfaturi inteligente cu privire la modul de a începe o afacere de câine de la unii dintre cincii noștri experimentați-antreprenori.

LEGATE DE: 10 consumabile de antrenament pentru câini

Numărul unu de făcut înainte de a începe propria afacere de câine este de a evalua situația dvs. personală și de a acționa în consecință. Nu trebuie doar să alegeți o întreprindere care să fie accesibilă bazată pe situația dvs. financiară, dar alegeți, de asemenea, o afacere care vă interesează și că sunteți oarecum cunoștință.

Doar pentru că vă place cainii nu înseamnă neapărat că veți avea succes în toate domeniile pieței animalelor de companie. De exemplu, fără antrenament și practică, tu nu poate fi un groomer de câine. Fără o cantitate mare de capital de pornire, nu puteți începe un magazin de furnizare a animalelor de companie (online sau offline). Dacă nu aveți cunoștințele de sănătate și nutriție necesare, nu veți putea să vă creați propriile amestecuri de alimente pentru câini.

Gândiți-vă la abilitățile și cunoștințele pe care le aveți deja. Ce domeniu al industriei câinilor dvs. abilitățile dvs. se potrivesc cel mai bine? Sau, poate exista o zonă cu care aveți un interes mare și sunteți dispus să vă angajați la formarea necesară. Odată ce l-ați îngustat la ceva care vă convine cel mai bine dvs. și abilitățile dvs., sunteți gata să începeți să planificați viitorul afacerii dvs. legate de câine. Acum, să vorbim despre cum să începeți unul.

Cum să începeți o afacere de companie cu câini

Cum să începeți o afacere legată de câini

Există multe de luat în considerare înainte de a vă decide să vă începeți propria afacere de companie cu câini. Rularea propriei afaceri de afaceri este o mulțime de muncă, este foarte consumator de timp și necesită o mulțime de disciplină. Crearea unui plan de afaceri precis și urmând până când ajungeți la obiectivele dvs. este singura modalitate de a obține succesul aici sau oriunde altundeva.

Aici este un bun plan de afaceri pentru animale de companie pentru o aventură legată de câini: Pdf.

Ești gata să ai o afacere?

Înainte de a începe o operațiune de afaceri de câine, trebuie să decideți dacă sunteți la munca grea și dedicarea că este nevoie să lanseze un succes mici afaceri. Cea mai grea parte a deținerii unei afaceri mici este că sunteți totul pentru toată lumea; Sunteți proprietarul, managerul, lucrătorul, contabilul și, de obicei, gestionați toate părțile de lucru ale afacerii. Este o mulțime de muncă și într-adevăr trebuie să fii sigur că ești gata să faci toate sarcinile diferite pe care le ia pentru a stabili și a menține o afacere profitabilă pentru câini.

Am acoperit anterior câteva secțiuni de cum să începem și să rulați întreprinderile câinilor:

Unul dintre aspectele cheie ale lansării unei afaceri de companie de succes este știind că aveți un sistem de sprijin puternic. Chat cu prietenii tăi apropiați și familia despre ideile dvs. de afaceri și asigurați-vă că aveți sprijinul lor, pentru că veți avea nevoie de ea.

Care sunt abilitățile, punctele forte și punctele slabe

Așa cum am atins înainte, abilitățile tale trebuie să se potrivească cu slujba pe care o vei face și asta este adevărat pentru orice profesie. Când vă imaginați cum să începeți o afacere legată de câini, potrivirea abilităților dvs. la potențialele oportunități de afaceri este crucială. De asemenea, trebuie să luați o privire realistă asupra modului în care vă veți potrivi în acest tip de întreprindere. De exemplu, dacă nu vă place să lucrați cu oamenii, atunci fiți un proprietar de afaceri în multe zone diferite, nu poate fi potrivirea potrivită pentru dvs.

LEGATE DE: Produse de câine Fiecare proprietar de animale de companie are nevoie

De asemenea, nu ați vrea să faceți ceva de genul începerii unei afaceri legate de câini dacă v-ați fi frică de câini sau nu ați fost niciodată în jurul unuia. Pe de altă parte, dacă ați ridicat câini toată viața dvs. sau ați ajutat un unchi în timpul verii la canisa lui, atunci sunteți probabil un material de proprietar de afaceri mai bun decât persoana care nu știe cum să se comporte în jurul câinilor.

De asemenea, trebuie să potriviți afacerea la setul dvs. de calificare. Probabil că nu doriți să reproduceți câinii dacă nu știți primul lucru despre linii de sânge, pedigree și alte fațete de reproducere. Căutați să faceți altceva cum ar fi stabilirea unui serviciu de mers pe jos de câine sau un serviciu de formare pentru câini dacă acesta este ceva ce credeți că puteți fi bun și informat la.

Cum să lanseze o afacere pentru animale de companie

Doar pentru că sunteți interesat de ceva nu înseamnă că puteți să-l transformați într-o afacere de succes, dar este cu siguranță un început bun.

Când faceți o listă mentală a abilităților și a slăbiciunilor dvs., nu uitați să includeți toată lucrarea care merge în spatele scenei unei afaceri pentru animale de companie.

Nu numai că veți fi responsabili pentru comunicarea cu clienții și de a alerga operațiunile de afaceri de zi cu zi, dar va trebui, de asemenea, să aveți abilități de bază în:

  • Calculatoare
  • Contabilitate; inclusiv impozite și bugetare
  • Publicitate și marketing
  • Social media și site-uri web
  • Sarcini administrative de bază cum ar fi depunerea, răspunsul la telefoane și răspunzând la e-mailuri

Pornirea unei afaceri poate deveni scumpă și puteți salva o mulțime de bani la început dacă faceți mai multă lucrare. Dacă nu sunteți sigur de unele dintre abilitățile dvs., dar sunteți încă interesat să începeți o afacere de câine, să căutați cursuri de afaceri și oportunități de formare care vă vor ajuta să vă aduceți abilitățile până la par.

& # 8220;Lucrul important nu este frică să faceți o șansă. Amintiți-vă că cel mai mare eșec este să nu încercați. Odată ce găsiți ceva ce vă place să faceți, fiți cei mai buni să o faceți.& # 8221; - Debbie Domenii

Există o nevoie? Evaluați competiția.

Apoi, pentru a determina ce tip de afaceri de câine veți începe, trebuie să vă uitați la situația din jurul dvs. Dacă doriți să începeți o canisa într-un oraș care are 3.000 de persoane și există deja zece caniuri de câine, atunci piața poate fi prea saturată pentru a începe o altă persoană care va avea succes. Dacă locuiți într-un loc în care există sute de oameni vârstnici care dețin câini, atunci acesta poate fi un loc minunat pentru a începe o afacere de câine în schimb.

Cercetarea de piață adecvată este o parte vitală a oricărei afaceri de succes.

Puteți obține informații despre numărul de câini înregistrați din orașul dvs. din administrația dvs. locală. Check out parcuri de câine, magazine de animale de companie și alte locuri pe care proprietarii de câini frecventă. Vedeți cât de ocupați sunt, și chiar încearcă să vorbească cu angajații și clienții să vadă dacă este nevoie de afacerea dvs. specială în zonă.

LEGATE DE: Cele mai bune școli de ascultare câine

În funcție de afacerea dvs., unii proprietari de animale de companie pot fi dispuși să călătorească o mică distanță pentru serviciile dvs. În mod obișnuit, există groomers, magazine de animale de companie și câini de câine în majoritatea zonelor cu populații de câini mari. Cu toate acestea, dacă afacerea dvs. este mai diversă, ca un serviciu de pregătire a câinelui, oamenii pot fi dispuși să călătorească cu 30 de minute sau mai mult pentru a ajunge la unitatea dvs.

Dacă intenționați să creați, să markem și să vindeți un fel de produs de câine, vă puteți extinde domeniul de aplicare din zona dvs. locală la proprietarii de câini din statul dvs., țara sau chiar la nivel global, în funcție de cât de departe puteți să trimiteți produsul dvs. Dacă vă veți comercializa produsele de câine online, ați putea să-l trimiteți proprietarilor de câini din întreaga lume, dar totuși trebuie să faceți cercetarea necesară pentru a vă asigura că ideea dvs. este originală, o versiune îmbunătățită a unei idei mai vechi și că este nevoie de ea.

Obțineți permisele și instruirea necesare.

Cum să lanseze o afacere pentru animale de companie

Este posibil să existe un fel de licențiere sau permițând că este necesar pentru începerea unei afaceri legate de câini în zona dvs. Acest lucru este valabil mai ales dacă doriți să intrați în ceva cum ar fi câinii de la Kenneling și la îmbarcare sau creșterea câinilor.

Există, de obicei, legile zonare și astfel încât să nu vă permită să începeți o canisa în anumite zone, iar întreprinderile precum creșterea câinilor pot necesita un anumit tip de certificare de specialitate înainte ca cineva să ia în considerare cumpărarea unuia dintre puii dvs. Pot exista, de asemenea, cerințe suplimentare ca o certificare educațională dacă faci ceva de genul îngrijirii câinilor.

LEGATE DE: Certificarea antrenorului câinilor: Ghid pentru începători

Cea mai ușoară modalitate de a afla ce licențe aveți nevoie este să contactați guvernele locale și de stat.

Cu toate acestea, aceste informații pot fi găsite de obicei foarte repede online. Informațiile federale pot fi obținute prin intermediul U.S. Administrarea afacerilor mici. De asemenea, puteți găsi legături individuale către fiecare stat Licențiere și orientări de autorizare pe site-ul lor, de asemenea. Fiecare birou guvernamental respectiv va avea toate informațiile pe care le solicitați despre ce tipuri de permise și licențe pe care le veți avea nevoie, precum și orice reguli speciale de zonare sau de afaceri pe care ar putea fi nevoie să urmați.

Uită-te la finanțele tale.

Când vă imaginați cum să începeți o afacere legată de câini, nu puteți uita de finanțe. Dacă veți începe să începeți o afacere de câine, atunci nu veți avea nevoie de mult mai mult decât o câteva leashes și un vehicul pentru a vă aduce afacerea de pe teren, dar este o minge de orice altceva diferită dacă doriți să faceți câini sau să începeți propriul magazin de animale de companie. Aceste opțiuni ar putea lua o cantitate substanțială de finanțare și probabil că veți avea nevoie de susținere de la investitori sau de la o bancă.

Cum să începeți o afacere legată de câini

Este important să alegeți un model de afaceri de companie care să intrăm în sfera de finanțare. Nu există nimic care să scufunde nici un fel de navă de afaceri mai repede decât să fie sub-capitalizat pentru munca pe care o faceți.

Probabil că nu veți putea să începeți o afacere de canisa de câini cu 100 de dolari în bancă și nici un acces la un fel de finanțare. Este esențial să fii ambițios și să ai vise înalte, dar este la fel de important să fii cinstit cu tine însuți să eviți greșeli inutile.

Începeți să vă planificați afacerea dvs.

Dacă v-ați crezut complet și credeți că sunteți capabil să începeți și să conduceți o afacere de câine de succes, este timpul să începeți să lucrați la planul dvs. de afaceri. Aici are loc cercetările reale. Dacă sunteți curios despre ceea ce sunt părțile unui plan de afaceri și cum să începeți să scrieți unul, puteți verifica unele dintre articolele Topdogtips pe acest lucru.

Un plan de afaceri pentru animale de companie va trebui să fie prioritatea dvs. numărul unu dacă sunteți serios în legătură cu începerea unei afaceri legate de câini. Planul dvs. de afaceri va fi complet cu o viziune clară asupra modului în care veți obține afacerea dvs. de pe teren, unde doriți ca afacerea să meargă în viitor și cum vă veți atinge obiectivele.

Cum să lanseze o afacere pentru animale de companie

Planul dvs. de afaceri va include, de asemenea, informații specifice despre:

  • Ceea ce aveți nevoie
  • Dacă aveți de gând să aveți angajați
  • Ce fel de entitate de afaceri va fi
  • Unde va fi localizat
  • Competiția dvs
  • Costurile dvs. de pornire și finanțele
  • Proiecții privind veniturile din primul an

Cu cât faceți mai multe cercetări și cu cât petreceți mai mult timp în curs de dezvoltare planul dvs. de afaceri, cu atât mai probabil va fi faptul că investitorii și băncile vă vor lua ideile de afaceri în serios. Gândiți-vă la planul dvs. de afaceri ca fiind prima impresie a afacerilor dvs. Vrei să fii bine gândit și să fii plin de informații fiabile.

Ca orice afacere, este nevoie de o mulțime de muncă grea și dedicație pentru a începe o întreprindere de câini mici, dar cu un plan de afaceri pentru animale de companie solid și rezonabil, combinat cu efortul potrivit, se poate face foarte cu succes.

Referințe și lectură ulterioară:

  1. Pornirea unei afaceri de companie
  2. Planul de afaceri de probă (PDF)
  3. Industria animalelor de companie: O altă viziune a bunăstării economice
  4. Noțiuni de bază în industria animalelor și serviciilor
  5. 2012 NAICS: 453910 - Magazine de animale de companie și de companie
  6. Pornirea unei afaceri alimentare cu animale de companie
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să începeți o afacere de companie cu câini