Dog groomer primește noi săpături după ce a lucrat din grădina de grădină timp de 5 ani

Dog groomer primește noi săpături după ce a lucrat din grădina de grădină timp de 5 ani

Rularea propriei afaceri nu este ușoară, iar rularea uneia dintr-o grădină este chiar mai dificilă. Așa a făcut Emma Jane Sanderson în ultimii cinci ani. Situat în Carlisle, Cumbria, Scallwags Dog îngrijirea câinilor a crescut extraordinar de la înființarea sa în 2010. Sanderson este membru al Asociației Britanilor Groomers și Federația Industriei PET, dar recent, afacerea ei a crescut la capacitate maximă, astfel încât ea a decis să se extindă.

Sanderson spune că conducerea afacerii sale de la grădina au avut limitările sale, ceea ce este cu siguranță de înțeles. Ea spune că a trebuit să-i ia în considerare vecinii ei, astfel încât să nu se deschidă devreme sau să lucreze târziu. Dimensiunea vărsării a fost cea mai mare limitare. De fapt, ea putea doar să-și asume rasele medii și mici. Spune că nu poate Groom orice câine mai mare decât un spaniel Springer. În medie, ea ar putea să moară doar cinci câini pe zi.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de îngrijire a câinelui

Dog groomer primește noi săpături după ce a lucrat din grădina de grădină timp de 5 ani

Acum, Sanderson primește clienți noi la noua ei locație de afaceri pe strada South John în Carlisle. Noua unitate dă 500 de metri pătrați de spațiu. Ea poate acum să-și mireze orice câine de dimensiune și se poate deschide la 7:30 a.M. și stați până la 6:30 p.M. Interesul ei în îngrijire a început cu propriul animal de companie Chihuahua.

A început un curs de 10 săptămâni la Newton Rigg și apoi a continuat să treacă mai departe la mai multe facilități de îngrijire. Ea a lucrat întotdeauna în comerțul pub înainte de a începe aventura ei în îngrijirea câinilor. Mama ei a deținut un pub, atât de natural, Sanderson a căzut în lucrul în afacerea familiei. Nu știa nimic ingrijirea cainelui sau a alerga o afacere, dar a crezut că cursul de 10 săptămâni poate fi în valoare de la ea, astfel încât ea ar putea să-și asume propriul animal de companie acasă.

Ea sa bucurat de îngrijirea atât de mult încât și-a continuat pregătirea și a continuat să lucreze sub groomers de succes pentru a afla despre comerț prin experiență. Ea spune că cea mai bună formă de publicitate este cuvântul gurii și asta este cu adevărat credite pentru a-și ajuta afacerea să crească. Sanderson este încântat să adauge câteva noi caracteristici pentru afacerea ei acum că are spațiul, ca o zonă de așteptare pentru clienții ei cu o canapea și televiziune, precum și o placă cu informații de îngrijire a animalelor de la veterinarii locali și imagini ale animalelor de companie pierdute locale.

Dog groomer primește noi săpături după ce a lucrat din grădina de grădină timp de 5 ani

Chiar acum pachetul de îngrijire a lui Sanderson include o baie, puf uscat, tăiat și tăiat foarfece, tăierea unghiilor, periajul dinților, și un parfum. Toate animalele de companie sunt returnate și cu un arc, chiar și bărbați. Sper că să încorporeze mai multe servicii acum că are un spațiu mai mare și, de asemenea, intenționează să adauge un mic magazin de aprovizionare și de îngrijire în interiorul salonului.

LEGATE DE: Cât de profesionist PET groomers câini Groom 

Dacă această femeie a reușit să înceapă un salon de îngrijire a câinelui într-o grădină vărsată și o conduce cu succes timp de cinci ani, tocmai merge să arate că oricine cu hotărâre poate să-și înceapă propria afacere. Dacă oferiți un produs sau un serviciu excelent și vă concentrați pe furnizarea de servicii pentru clienți de calitate, cuvântul de gură va începe în cele din urmă să se răspândească.

Sunt sigur că există unii oameni care nu ar crede că a fost foarte profesionist să-ți conduci afacerea dintr-o vărsare de grădinărit, dar Sanderson este un mare groomer și tratează bine clienții și familiile lor. Dacă asta e tot ce trebuia să înceapă, atunci cine să o judece pentru asta? Nu este nimic în neregulă cu începerea mică, atâta timp cât aveți în continuare o afacere de top. Luați o lecție de la Emma Jane Sanderson - atâta timp cât sunteți bun la ceea ce faceți și aveți determinarea și conduceți să faceți munca dvs. de afaceri, puteți reuși.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dog groomer primește noi săpături după ce a lucrat din grădina de grădină timp de 5 ani