20.000 De dolari vor ajuta această companie naturală de câini maine tratam

20.000 de dolari vor ajuta această companie naturală de câini Maine Tratam

Un antreprenor Maine își mișcă câinele său natural, tratați afacerea din bucătăria ei și într-un magazin din centrul orașului datorită pachetului de premii de 20.000 $. Amanda Clark, 21, este proprietarul mândru al barcării Maine și câștigătorul primei provocări antreprenor în Skowhan, Maine. Tânărul de afaceri este acum așteaptă cu nerăbdare să-și extindă compania.

Compania lui Clark face totul natural câine tratează de la ingrediente care provin la nivel local. Ea vinde cu ridicata tratate la mai mult de o duzină de magazine de vânzare cu amănuntul în jurul statului. Clark speră să crească producția în spațiul său nou, și ea va adăuga, de asemenea, un spațiu comercial de vânzare cu amănuntul pentru a-și vinde tratamentele împreună cu alte produse de câini sigure și sănătoase din Maine.

LEGATE DE: Cel mai bun câine tratează recenzia

20.000 de dolari vor ajuta această companie naturală de câini Maine Tratam

Provocarea antreprenorului a fost sponsorizată de Main Street Skowhan și de Skowhan Savings Bank într-un efort de a aduce mai multă afacere mică comunității. Pachetul de premii al lui Clark include un împrumut de 10.000 de dolari, magazinul comercial, linii telefonice și acces la internet, servicii de contabilitate, servicii de tâmplărie, design-ul și dezvoltarea site-urilor și o mână de alte contabilități, bancare, juridice, asigurare și Servicii de marketing - Totul trebuie să înceapă un proprietar de afaceri!

Concurența a început cu 10 concurenți. Pentru a fi eligibil, participanții au trebuit să extindă fie o afacere existentă, fie să înceapă o nouă afacere în Skowhan sau să mutați o afacere existentă în zonă. Provocarea a fost de aproximativ 6 luni și a inclus numeroase seminarii educaționale.

Participanții au primit o imagine de ansamblu asupra a ceea ce urma să ia pentru a obține o afacere de la sol și o mulțime de îndrumări în dezvoltarea lor Planuri de afaceri. Nu numai că a fost o oportunitate uimitoare pentru antreprenori, dar a fost, de asemenea, orientată spre a ajuta economia într-un oraș mic - o situație câștigătoare!

Clark este absolvent al Institutului Culinar New England, cu un certificat în arte profesionale de coacere și produse de patiserie. Ca mulți alți antreprenori din industria alimentară pentru animale de companie, ideea pentru afacerea ei a venit de la dorința ei de a-și hrăni câinele, o collie de frontieră, o dietă mai nutritivă.

Ea a început să-și facă animalele de companie sănătoase cu ingrediente obținute la nivel local, inclusiv ovăz, dovleac, morcovi și cartofi dulci. Un prieten al ei sa întâmplat să dețină o altă afacere locală în oraș și a fost de acord să înceapă vânzarea de câini a lui Clark. Restul este istoria, iar acum Clark are mari speranțe de a-și extinde afacerea și de a-și vinde tratamentele în spațiul său de comerț cu amănuntul.

20.000 de dolari vor ajuta această companie naturală de câini Maine Tratam

Acum, Barkeria Maine produce fie arome de tratare a câinelui, inclusiv:

  • Unt de arahide Banana Dog trateaza
  • Maine Blueberry Dog tratează
  • Unt de arahide și câini de jeleu tratează
  • Dogul dulce de cartofi tratează
  • Apple câine de unt de arahide tratează
  • Dogkin Dog tratează
  • Banana Coconut Dog tratează
  • Câinele de respirație proaspătă tratează

LEGATE DE: Top 5 cel mai bun câine sănătos tratează

Dacă vă gândiți la începerea propriei afaceri legate de câine, șansele nu veți găsi o oportunitate ca aceasta în zona dvs. locală. Cu toate acestea, există probabil o mică asociație de afaceri sau altă organizație din apropierea dvs., care oferă servicii gratuite de dezvoltare a afacerilor gratuite sau ieftine. Poate fi, de asemenea, o organizație, ca o bancă locală, care funcționează pentru a ajuta la susținerea afacerilor mici din punct de vedere financiar.

Deschiderea unei afaceri mici este o mulțime de muncă și veți avea nevoie de sprijin. Faceți niște cercetări online sau întrebați-vă la biroul local al orașului sau la Primărie. Pot exista resurse pentru antreprenorii din zona dvs. și va beneficia foarte mult să profitați de ele.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 20.000 De dolari vor ajuta această companie naturală de câini maine tratam