10 Cele mai bune consumabile de câine pentru rezolvarea problemelor de comportament de câine rău

Cele mai bune consumabile de câine pentru rezolvarea problemelor de comportament proaste la câini

Majoritatea părinților de companie vor trebui să se ocupe de comportamentul câinelui rău. Orice de la problemele de formare a câinilor, la comportament necorespunzător, cum ar fi peeing în casa ta, să-ți mesteci lucrurile sau să-ți distrugi mobilierul când nu ești acasă. Folosind unele dintre cele mai bune livrări de câini de mai jos pentru corectarea problemelor de comportament de câine rău.

Proprietarii de animale de companie care sunt noi pentru a instrui câinii sau pentru a-și rezolva problemele de comportament ar trebui acum să fie esențiale pentru a obține acest lucru cât mai curând posibil. Minutul pe care l-ai observat pe Fido MisBehaving, asta-ți este curajul să începi să te gândești cum să corectezi acest lucru greșit. Cu cât aștepți mai mult, cu atât mai greu va fi corectat Obiceiul tău de a-ți mesteca lucrurile.

Folosind o combinație a câtorva consumabile de câini enumerate aici, cum ar fi o bună carte de antrenament de câine, echipament de câine clocker și un spray de câine repellent ar trebui să fie mai mult decât suficient pentru majoritatea proprietarilor de animale de companie pentru a rezolva cele mai proaste probleme de comportament la câinii lor. Dacă aveți nevoie de mai multe sfaturi despre corectarea comportamentului rău, urmăriți videoclipul nostru Cum să opriți câinii de la mestecare sau Cum să opriți catelul de la mușcătură. Aceste instrucțiuni pas cu pas vor ajuta la instruire.

Cele mai bune consumabile de câine pentru rezolvarea problemelor de comportament de câine rău

1petsafe Clik-R instrument de instruire

Instrumentul de instruire Petsafe Clik-RAcesta este unul dintre instrumentele preferate de formare a câinilor în multe case și, cu siguranță, unul dintre cele mai bune produse pentru rezolvarea cel mai mult Probleme comune de comportament câine.

Cu Clik-R de la Petsafe, Puteți să vă antrenați câinele cu doar clicul unui buton. Veți putea să vă antrenați animalul de companie pentru a sta, rămâneți în jos și mult mai mult cu acest clocker de formare a câinilor handheld. Petrecând ceva timp de formare câinele dvs. este necesar pentru a evita multe probleme comportamentale mai târziu în jos.

Mulți experți câini sunt de acord că formarea de clicker este cea mai bună modalitate de a-ți instrui pooch-ul cu utilizarea de armare pozitivă - este cel mai uman mod de instruire a câinilor astăzi. Există o mulțime de sfaturi și trucuri acolo pentru formarea câinilor, iar Petsafe Clik-R va ajuta câinele dvs. să înțeleagă că va fi recompensat pentru următoarele comenzi.

Odată ce predați animalul dvs. că un clic înseamnă un tratament vine, vei fi gata să-i antrenezi pentru a face aproape orice, De la cele mai de bază comenzi de ascultare la trucuri dificile și pregătire de agilitate. Acest dispozitiv este echipat cu o curea de deget care îl face mult mai confortabil și mai ușor de ținut decât alte produse similare de antrenament câine. Instrucțiunile de instruire cu clicker și un șnur vin și în pachet, de asemenea.

2Cum pentru a ridica câinele perfect

Cum să ridicați câinele perfectCesar Milano este cu siguranță un nume pe care îl auziți în gospodării cu câini care încep să-și antreneze câinii pentru prima dată.

Cu cea mai bună carte de antrenament a câinelui, Cum să ridici câinele perfect: prin puppyhood și dincolo, Veți avea toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă îngriji animalul de companie din momentul în care vă aduceți casele de casă prin toate etapele lor adulte. Cesar are întotdeauna O mulțime de sfaturi, Informații și sfaturi pentru proprietarii de câini.

Veți învăța tot ce trebuie să știți pentru a crea cel mai bun mediu pentru un câine bine echilibrat și ce să vă așteptați în fiecare etapă a vieții caninei. În carte, Cesar explică în detaliu cum să Housebreak Puppy, și cum să stabilească reguli, granițe și să ofere o conducere calmă-asertivă.

Cesar Milano are un mod prietenos și încurajator de a explica lucrurile pentru proprietarii de câini, care a fost dovedită din nou la locul de muncă și timpul din nou. Această carte este împachetată cu informații care sunt orientate către proprietarii de câini noi și cu experiență. Ea răspunde la întrebările cele mai frecvent puse ale proprietarilor și vă vor îndruma spre o relație fericită și iubitoare de viață cu tovarășul tău canin.

Mai multă lectură: 25 cele mai bune cărți de câine pe care le veți avea vreodată nevoie

3Inotek anti scoarță anti-coajă

Innotek Anti Bark Scentut Shraking GulerMajoritatea proprietarilor de câini nu sunt fani mari ai gulerelor electrice de șoc și, pe bună dreptate, dar Innotek are o alternativă bună.

Guler de pulverizare anti-coajă se bazează pe aceeași idee, dar utilizează un mod mai uman de a corecta un câine. Dacă lătratul câinelui vă este înșelat și se pare că latinează non-stop, gulerul de pulverizare anti-coajă de la Innotek este exact ceea ce aveți nevoie.

Odată ce vă dotați FIDO cu acest guler de câine de pulverizare, un spray inofensiv va pulveriza la câinele dvs. de fiecare dată când îi latră. Gulerul de pulverizare anti-coajă Condiții câinele dvs. să înceteze la lătrat, în loc să îl pedepsească negativ ca un guler de șoc. Innotek susține că cercetările lor arată că gulerul de pulverizare anti-coajă va reduce culoarea doganului dvs. de câine cu până la 88%.

Învățați câinele dvs. să nu coacă neîncetat ar trebui să facă parte din fiecare proprietar al câinelui Puppy Training Home Curs. Acest guler folosește un spray de citronella care va face absolut nici un rău pentru câinele dvs. și este o mărime care se potrivește tuturor. Gulerul anti-coajă Innotek este ușor și foarte confortabil pentru câinele dvs. Acest guler utilizează o baterie alcalină de 6 volți, care este inclusă când îl achiziționați.

Puppy Piese de formare probleme de antrenament

4 Patru Paws Wee Wee Wees pentru cățeluși / adulți

Patru pahare de pahare pentru cățeluși / adulțiTampoanele de pee sunt unul dintre cele mai bune produse de câine pentru rezolvarea problemelor de comportament canine, deoarece transformarea casei dvs. într-o baie este ceea ce aproape toți puii iubesc să facă.

Aceste Pachete de la patru labe sunt minunate să aibă la îndemână, în timp ce puii de antrenament de toaletă și, de asemenea, funcționează bine pentru câinii mai în vârstă cu probleme de incontinență.

Pachete Patru Paws Wee folosesc sistemul de armură de scurgere de scurgere de ședere a companiilor, astfel încât acestea să fie extrem de absorbante și să vină cu o garanție de scurgere de 100%. Acestea sunt, de asemenea, realizate cu o căptușeală de protecție împotriva scurgerilor grele care protejează podelele și covoarele de la umezeală și miros de urină de câine. Este un instrument perfect de utilizat în timp ce Puppies de antrenament de toaletă.

Atractorul încorporat atrage câinele dvs. la tampon pentru o pregătire mai ușoară, iar miezul matut de super-absorbant permite o absorbție maximă. Plus, stratul superior de uscare rapidă Îți împiedică animalul de companie să-și urmărească mizeria în jurul casei. Aceste tampoane de maree sunt disponibile în multe dimensiuni pentru a se potrivi oricărui câine de la pui la rase extra-mari.

LEGATE DE: 15 cele mai bune plăcuțe de căprioare pentru antrenament de toaletă

5 Nu trage câinele!

DonAceasta este o carte foarte informativă, ușor de urmărit, care este plină de sfaturi de instruire pentru câini.

Karen Pryor Nu trage câinele! Noua artă de predare și formare a însoțit mulți formatori de câini de acasă pe drumul lor către un câine bine comportat. Karen este un antrenor dinamic de animale care crede în principiile și utilizarea practică a armăturii pozitive la predarea unui comportament nou pentru câini. În această carte, ea explică principiile principale ale comportamentului animalelor.

Nu trage câinele! Are multe exemple care sunt folosite pentru a preda și a atrage atenția asupra unui mod mai pozitiv de a lucra prin provocările comportamentale cu câinele dvs. Pryor se concentrează pe formarea de clicker pentru a crea noi comportamente și pentru a schimba comportamentele rele fără a striga la, forțând sau pedepsirea câinelui. Este cu siguranță A trebuie să citească pentru proprietarii de câini.

În această carte, Karen Pryor include, de asemenea, opt metode pentru a pune capăt tuturor tipurilor de comportamente de câini nedorite și cele 10 legi ale comportamentului de formare prin "# 8220;.& # 8221; Este o resursă excelentă pentru oricine caută o metodă de formare solidă pentru a lucra cu puii lor.

6 Conducerea de formare Lupină

Conducerea de formare LupinăUnul dintre cele mai bune produse pentru rezolvarea problemelor de comportament câinilor este o bună pregătire.

Conducerea de formare Lupină este minunat să utilizați pe câinele dvs. atunci când îl învățați despre comenzile de bază de bază cum ar fi stau și Veniți. Este un instrument perfect pentru a vă ajuta Învățați câinele dvs. cum să meargă pe o lesa. Acest plumb oferă, de asemenea, câinelui dvs. spațiu suficient pentru a explora fără a intra în prea multe probleme.

Lupinul conduce sunt făcute în Conway, New Hampshire și sunt garantate, chiar dacă sunt mestecate. Cele mai multe alte companii nu fac această ofertă pe conducerea lor. Aceste faruri de câine sunt fabricate din nailon țesut și pot fi spălate cu mașina și uscate la aer.

Lupin conductele sunt realizate cu cusături puternice de bară de bară și snap-uri convenabile cu poarta inversă. Acestea sunt disponibile în multe culori pentru a se potrivi cu orice personalitate și stil de câini și vin în lungimi de 15 metri și 30 de picioare.

LEGATE DE: 9 cele mai bune dispozitive Dog Tech Proprietarii de animale de companie iubesc

7 Instruirea de agilitate pentru tine și câinele tău

Agilitatea de formare pentru tine și câinele tăuCând câinii au prea multă energie, se pot comporta prost și, cred că sau nu, rănește sentimentele lor la fel de mult ca și cum trebuie să le certați.

Uneori, răspunsul poate fi la fel de ușor ca câinele dvs. care are nevoie să ardă puțin din acea entuziasm. Agilitatea de formare pentru dvs. și câinele dvs .: de la distracția în curte la pregătirea de înaltă performanță de Ali Canova, Joe Canova, iar Diane BreakPeed este o carte mare pentru a vă învăța toate despre antrenamentul de agilitate pentru câini și veți învăța modalități creative de a vă ajuta să renunțați la un abur.

Joe și Ali Canova sunt doi dintre cei mai buni concurenți de agilitate pentru câini din America, și au scris această carte pentru a vă obține și caninul dvs. a început în formarea agilității. Ele ușurează o abordare pas cu pas și cu diagramele de picior, să nu mai vorbim de ilustrațiile cursului și fotografiile frumoase. Ele garantează succesul pentru orice rasă de câini, de la mediu și câini de familie mici la rase mari mari.

Formarea de agilitate pentru dvs. și câinele dvs. oferă chiar și idei și tehnici despre cum să vă construiți propriul curs de agilitate chiar în curtea dvs. din spate. Crede-mă, câinele tău te va iubi pentru asta! Poți chiar să-ți antrenezi pooch-ul pentru a juca profesional dacă se bucură de sport atât de mult.

LEGATE DE: Top 5 cele mai bune joaca pentru câini

Puppy Sfaturi și corectarea problemelor

8 catelusul bine comportat

Puppicul bine comportatDacă căutați o citire bună, care este rapidă și foarte ușor de înțeles că aceasta este cartea pentru dvs. Nu va dura mult timp să treceți și puteți aplica ceea ce învățați imediat.

Puppicul bine comportatPrin Dominique De Vito este o abordare veche de formare a câinilor școlare care funcționează. Chiar și după ce ați terminat să o citiți, îl puteți folosi ca un ghid de referință rapid când aveți nevoie de o reîmprospătare.

Așa că ați adoptat un cățeluș sau vă gândiți cel puțin, acum ce faci? Această carte vă învață toate elementele de bază pe care trebuie să le cunoașteți pentru a rezolva problemele de comportament comune care vor apărea cu noul dvs. membru al familiei Burry, inclusiv formarea casei, mersul pe jos, sărituri, maniere și așa mai departe. Acest ghid de referință rapid descrie toate elementele de bază pentru îngrijirea noului dvs. pui.

Dominique De Vito este a Formator de câini certificați, Un membru al Asociației Formatorilor de Câini PET și Asociației Scriitorilor pentru câini. Puppicul bine comportat este un mare ajutor de formare pentru a vă ajuta să ridicați un catelus bine comportat pe care îl veți fi mândru.

9 Don Sullivan Perfect Dog Fast Rezultate Pet de formare pentru animale de companie

Don Sullivan Perfect Dog Dog Fast Rezultate Pet de formare PETCumpărarea celor mai bune jucării de catelus și sperând că noul dvs. câine nu vă va mesteca lucrurile nu este cel mai bun mod de a instrui un catelus.

Dacă aveți timp, răbdare și hotărâre de a lucra unul cu câinele dvs., atunci acesta este pachetul perfect pentru dvs. Don Sullivan`s Perfect Dog Fast Rezultate Pachet de instruire oferă rezultate garantate pentru orice dimensiune și rasă de câine.

Metoda ușor de urmărit a durat decenii pentru a se dezvolta, dar sa dovedit a funcționa eficient. Gulerul de comandă brevetat imită corecția mamei câinelui tău, la fel ca atunci când era un cățeluș. Cu ajutorul acestui pachet de antrenament, veți elimina agresiunea, sărituri, să trageți lesa și la latrarea inutilă, plus mai multe provocări comportamentale pe care le-ați experimentat cu Pooch.

Odată ce ai a cumpărat un câine, Este datoria dvs. ca proprietar de animale de companie să-l antreneze, de asemenea. Pachetul de rezultate rapide învață tehnicile de bază și adaugă, de asemenea, exerciții speciale de armare utilizând balonul de preluare proprietate. Câinele dvs. va învăța comenzile cheie de ascultare ca veniți, rămâneți și vă culcați în timp ce obțineți exercițiul său mult mai necesar. De asemenea, include 100% mănuși de antrenament din piele care vor adăuga rezistență la aderență și vă vor proteja mâinile.

LEGATE DE: 9 cele mai bune dispozitive Dog Tech Proprietarii de animale de companie iubesc

10 antrenament de câine

Câine de antrenamentÎnainte de a arunca prosopul și renunțați la antrenamentul câinelui dvs., trebuie să citiți această carte. După citirea acestuia, animalul dvs. va fi o canină complet nouă.

Cu ajutorul Antrenamentul câinilor: metode de instruire pentru un câine bine pregătit și ascultător de Joseph Moore, pooch-ul dvs. va fi un câine mai ascultător și bine comportat, garantat. Mai întâi veți afla ce cauzează un comportament rău în primul rând și apoi Moore explică modalitățile de a lucra prin ele și de a învăța câinele dvs. mai bine modalități de a se comporta.

Puteți redirecționa și corecta comportamentele rele în câinele dvs. odată ce înțelegeți pe deplin de ce o fac în primul rând. După citirea formării câinilor: metode de instruire pentru un câine bine instruit și ascultător veți învăța elementele de bază ale comportamentelor animale, cum să vă separați frustrarea și să vă înțelegeți câinele și cele mai bune modalități de a vă ocupa Probleme precum antrenamentul potty.

Ca și alte ajutoare de formare pe această listă de cele mai bune produse pentru rezolvarea problemelor de comportament câine, această carte vă va ajuta să înțelegeți câinele dvs. și să îmbunătățiți foarte mult relația pe care o împărțiți doi. Înțelegerea câinelui dvs. și comportamentele lor obraznice le vor ajuta să devină Familia iubitoare de companie că știi că pot fi.

Citiți următorul: 5 cele mai bune formare de câine tratează pentru a instrui rapid câini și pui adulți

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Cele mai bune consumabile de câine pentru rezolvarea problemelor de comportament de câine rău