Illinois câine îngrijirea afacerii ochilor viitorului

Illinois câine Îngrijirea afacerii ochilor viitorului

Majoritatea îngrijitorilor de câine sunt în afacere, deoarece este pasiunea lor. Îi place să lucreze cu animalele de companie și proprietarii lor. Îi place să facă un aspect câine și să se simtă cel mai bun. Cu siguranță nu este un loc de muncă luxos sau unul care câștigă un nivel ridicat de apreciere, dar clienților lor un bun Ingrijitor de caini este ca un membru al familiei extinse.

Părinții PET au încredere în îngrijirea lor să aibă grijă de câinele lor și să facă ceea ce este mai bine pentru sănătatea sa generală și bunăstarea. De aceea Deb Lewis a fost în industria îngrijirea câinilor pentru atâta timp - ea iubește ceea ce face. Îngrijirea este pasiunea ei, iar după 30 de ani în afaceri a creat o listă lungă de clienți loiali.

În ultimii doi ani, Lewis a lucrat ca manager și groomer la Părul pe care-l suflă. Cariera ei ca un groomer de câine nu a fost nimic de interesant, dar în cele din urmă a elaborat exact așa cum a sperat că ar fi. Părul pe care îl suflă, situat în Glen Carbon, Illinois, împărtășește o clădire cu investigații Kellerman. Proprietarul Greg Kellerman a avut un spațiu suplimentar în clădire și a avut în vedere deschiderea unui salon de îngrijire a câinelui.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de îngrijire a câinelui

Illinois câine Îngrijirea afacerii ochilor viitorului

Kellerman știa despre Lewis printr-un prieten și a chemat să întrebe dacă ar fi managerul său și capul lui Groomer. La vremea respectivă, Lewis a luat un an de la îngrijire și lucra la un club de țară. Era gata să se întoarcă în Domeniul de îngrijire și a acceptat grațios oferta lui Kellerman. Kellerman a ales o temă nautică pentru salon pentru că a fost anterior în Marina și Garda de Coastă.

Prin intermediul carierei sale extinse, Lewis a făcut multe contacte și a ținut legătura cu o mulțime de clienți obișnuiți care au început imediat să vină la păr. De la deschidere acum doi ani, afacerea a continuat să crească în mod constant. Lewis spune că primesc aproximativ 7 până la 10 câini noi în fiecare săptămână! Pentru o operațiune mică de îngrijire a câinelui, este de necrezut!

Pur și simplu se pare că munca grea și serviciul bun pentru clienți pot plăti cu siguranță dacă vă decideți vreodată să vă conduceți propria afacere. Lewis nu poate deține clădirea, dar conduce operațiunile de zi cu zi și a adus o mulțime de afaceri la Grooming Salon prin intermediul clienților ei din trecut. Lewis spune că afacerea a crescut atât de mult în ultimii doi ani pe care intenționează să bată un zid și să se extindă în viitorul apropiat.

Ianuarie este de obicei cea mai lentă lună, astfel încât ei intenționează să remodeze afacerea atunci. Chiar acum spune că sunt atât de ocupați încât nu există nici o modalitate de a ține pasul cu Îngrijirea cererii și încercați să vă concentrați asupra remodezii în același timp. Lewis spune că ea și Kellerman au obiective mari. În următorii trei ani, ar dori să construiască o clădire complet nouă în lotul gol, care se află lângă locația lor curentă.

LEGATE DE: 2015 Top 5 cele mai bune băi de câini pentru gări de acasă

Ea spune, de asemenea, că noua afacere se va concentra pe îngrijirea și formarea câinilor, deoarece acesta este un serviciu necesar în zona lor. Deși dorește să crească afacerea, ea este, de asemenea, preocupată de pierderea atingerii personale pe care le oferă acum. Ea crede că clienții apreciază conexiunea personală, dimensiunea mică și atmosfera liniștită. Va fi o provocare pentru a oferi toate aceste lucruri într-o unitate mai mare, dar asta e scopul ei.

Sunt de acord cu Lewis. Știu că aș face mult mai degrabă o afacere cu o mică companie unde primesc atenția personală și cunosc numele oamenilor care mă ajută. Evident, există momente când trebuie să faceți afaceri cu corporații mai mari, dar cu siguranță nu este aproape la fel de plăcut de o experiență ca atunci când puteți intra într-o afacere mică și vă cunosc, animalul de companie și preferințele dvs. personale.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Illinois câine îngrijirea afacerii ochilor viitorului