Cum de a alege jucăriile de câine dreapta după vârstă

Cum de a alege jucăriile de câine dreapta după vârstă

Toți câinii, indiferent de vârsta lor, au nevoie de jucării. Ele sunt instrumente interactive excelente care vă pot ajuta animalele să crească și să învețe în anii lor de catelus formați. Jucării pentru câini le va lua până la maturitate unde vor fi ținute distrați, activi și stimulați.

Alegerea jucăriilor drepte canine pentru câinele dvs. poate fi o provocare, deoarece toți au nevoile proprii, iar aceste necesități se schimbă pe parcursul diferitelor etape ale vieții lor. Jucăriile de câine sunt concepute pentru a vă menține animalul activ și stimulate și sunt specificate în mod specific pentru diferite etape de dezvoltare. Jucăriile oferă confort, ajută la combaterea plictiselii și pot fi folosite ca instrument de instruire.

Jucării pentru cățeluși de 7 până la 12 săptămâni

Cum de a alege jucăriile de câine dreapta după vârstă

Marca ta Un nou catelus este atât de curioasă și încântată de tot. Acesta este un timp minunat și interesant pentru a-l prezenta o întreagă varietate de jucării puzzle de învățare și de dezvoltare provocatoare, pentru a-și ajuta mintea cultivată. Acest lucru îi va învăța abilitățile pe care le va avea nevoie de un adult pentru a supraviețui.

Jucăriile scârțâitoare îl vor încânta și va avea nevoie de câteva jucării de pluș moale pentru a strânge noaptea în timp ce crește obișnuiți să fie separați de mama și frații săi. El va iubi acele jucarii catelusi pe care le puteti face cu orice doresti - alte jucarii, tratamente de caine sau alimente - care vor promova curiozitatea si el va trebuie să învețe cum pentru a le scoate.

LEGATE DE: Kit de prim ajutor pentru câini pe care proprietarii îl pot face

Nu dați câinelui tău tânăr toate jucăriile sale imediat, rotiți-le și le treceți în fiecare zi, așa că are o varietate constantă. Acest lucru vă va păstra pe catelul interesat și confortabil cu schimbarea și îl ușurați să se adapteze la situații. El are încă dinții bebeluși, astfel încât jucăriile sale vor fi făcute dintr-un cauciuc mai moale care le face mai ușor de a ucide.& # 8221;

Jucării pentru cățeluși de 3 până la 9 luni

Cum de a alege jucăriile de câine dreapta după vârstă

În această etapă a vieții cățelușului, a început să vă aducă și va dori să mestece totul. Pentru a evita riscul de a pierde perechea preferată de pantofi sau nu atât de perna de canapea preferată pe care l-ați primit ca un cadou de la o rudă față de un cățeluș, să investiți în unele jucării puternice de mestecat pentru poochia voastră în creștere. El va iubi mai mult jucăriile interactive, iar acest lucru va deveni un instrument important în Puppy Socializare și de jocul tău, de asemenea.

Există o șansă mare ca Fido dvs. să iubească Frisbee și să urmărească bilele. Forța lui este în continuă creștere în această etapă, la fel ca și stamina lui și va dura foarte mult să-l plictisească. Probabil că veți înlocui o mulțime de jucării de mestecat destul de frecvent, ceea ce este un lucru bun: nu doriți ca cauciucul să fie prea tare și să-i rănească dinții.

LEGATE DE: Cele mai bune jucării de catelus pentru chewere puternice

Jucăriile de câine sunt un instrument de antrenament excelent și pot fi folosite ca o recompensă sau încurajare pentru că catelul dvs. stăpânește o nouă abilitate sau demonstrează un comportament pozitiv. În jurul valorii de vârsta de 3 până la 9 luni este un moment optim pentru a-ți instrui catelul în această etapă de dezvoltare timpurie. El nu este prea tânăr că nu va fi capabil să înțeleagă comenzile dvs. și este rapid și dornic să învețe.

Jucarii de catelus vor lucra ca o recompensă excelentă când vă antrenezi poochia. Indiferent dacă vă antrenezi cățelușul pentru a se familiariza cu alte instrumente de instruire, cum ar fi perii PET sau gulere de câine sau hamuri; Sau învățându-i comenzile de bază ale statului, rămâneți-vă și întindeți-l, recompensează-l cu o jucărie scârțâită de brand, va avea caninul dvs. să participe în cel mai scurt timp.

Jucării pentru câini adulți de 9 luni la 1 an

Cum de a alege jucăriile de câine dreapta după vârstă

Câinele dvs. complet cultivat va iubi că este incredibil de activ acum și va avea ce pare a fi o energie fără limită. El va alerga ca un catelus posedat și nevoie de o mulțime de jucării de câine interactiv pentru a-l menține stimulate. El va dori să-și arate și puterea, așa că va iubi cel mai probabil că frânghia trage și vă va arăta cât de repede poate alerga și prinde bilele pe care le arunci pentru el.

În această etapă, dvs dinți câinelui va fi pe deplin formată astfel încât să poată reduce mesteca, dar câinii nu pierd niciodată această dorință. Veți înlocui jucăriile de mestecat cu oase și porci urechi ca tratamente, dar el va iubi în continuare jucăriile sale de cauciuc pentru a intra pe el, și este mai ieftin pentru tine.

LEGATE DE: Cel mai bun câini de vânătoare pentru toate tipurile de jocuri

Pentru câini, mestecarea promovează o producție sănătoasă de saliva, care își păstrează dinții și gingiile sănătoase. Păstrați abilitățile de vânătoare ale lui Fido Sharp prin achiziționarea de jucării pe care le puteți ascunde tratamentele. El va trebui să-și dea seama cum să obțină tratarea și asta îl va împiedica să se distreze ore întregi (sperăm).

Jucării pentru câini de vârf de 7 ani și în sus

Cum de a alege jucăriile de câine dreapta după vârstă

Chiar dacă câinele dvs. este acum în anii săi seniori, este încă extrem de important să îl păstrați activ, sănătos și stimulate. Poate că nu are cât de multă energie, dar el este încă curios și îi va iubi jucăriile de mestecat.

Există o abilitate de jucării pentru câini pentru câinii de rang înalt disponibili online pe Amazon sau de la alți furnizori și sunt făcute dintr-un cauciuc mai moale, la fel ca jucăriile de mestecat concepute pentru cățeluși, astfel încât dinții mai mari să nu fie deteriorați, dar sunt încă deteriorați capabil să se păstreze curat și liber de boala gingiilor.

LEGATE DE: 25 cele mai bune cărți de câine Fiecare proprietar de companie ar trebui să citească

Câinele dvs. va iubi în continuare să iasă, așa că asigurați-vă că aveți o mulțime de bile și bastoane de cauciuc pentru el să-l urmărească. În timp ce trupul său îmbătrânește și răspunsurile sale pot încetini puțin, mintea lui este încă ascuțită și instinctele sale naturale de a vâna și ucide și de a gândi că trebuie să fie îngrijită.

Oferind pooch-ul dvs. cu mari oportunități de a-și exercita corpul și mintea prin furnizarea de jucării de câine senior care încurajează instinctele sale să se asigure că etapele ulterioare ale vieții sale sunt pline și pline de bucurie. Jucării interactive câine, cele pe care le pot juca cu voi vor fi benefice, deoarece el iubește petrecerea timpului cu părinții săi umani. De asemenea, bile sau jucării din cauciuc pe care le puteți pune alimente, pe care el trebuie să le descopere cum să iasă, își va păstra mintea activă și îl încurajează să-și folosească creierul.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a alege jucăriile de câine dreapta după vârstă