Cum să începeți o afacere de îngrijire a câinelui

În aceste zile există o mulțime de case în care ambii părinți trebuie să genereze venituri pentru a se întâlni, astfel încât copiii lor merg la îngrijirea copiilor în fiecare zi. Dacă sunteți tipul de persoană care îi place să fie în jurul câinilor, aceleași familii pot dori să aibă membrii lor prețioși cu patru picioare a avut grija de Deși sunt la locul de muncă. Dămele câinilor nu sunt singurul lucru de care aveți nevoie. Vom discuta Cum să începeți o afacere de îngrijire a câinelui și tot ce va trebui să știți înainte de a sări în afacerea industriei animalelor de companie.

Există o posibilitate reală ca nevoia unei unități de îngrijire a câinelui să fie în apropierea dvs. și puteți începe o întreprindere profitabilă prin aventura în această zonă de afaceri câine. Cu toate acestea, dacă ați urmat coloanele anterioare în noi Afaceri secțiunea, ați înțeles deja că începerea unei afaceri legate de animale de companie nu este la fel de ușoară cum pare.

Am acoperit Analiză de câini, câini îngrijirea afacerilor, si multe altele Idei de afaceri pentru animale de companie între acea aspirație Petpreneurs poate și ar trebui să analizeze.

Cum să începeți o afacere de îngrijire a câinelui

După cum am menționat, începerea unei afaceri, în special un animal de companie asociate, nu este la fel de ușor cum arată. Este nevoie de mult mai mult decât o dragoste de câini și câteva sute de dolari în bancă. Va trebui să veniți cu un plan de afaceri care să atragă investitori și clienți. O mulțime de timp și bani intră în planificare și de a începe o afacere de afaceri de câine, pe care probabil că nu ați realizat-o.

LEGATE DE: Top 10 idei minunate pentru întreprinderi cu câini

Rularea unei îngrijiri de îngrijire a câinelui sună ca distracție, dar pe măsură ce vă aflați mai departe în faza de planificare, probabil că veți realiza că nu este ceea ce vă așteptați inițial. Veți avea de-a face cu clienții tăi blană și de proprietarii lor (care nu sunt întotdeauna la fel de distractivi ca câinii lor) și să nu mai vorbim de faptul că veți fi responsabil pentru Tot Este nevoie ca afacerea dvs. să funcționeze cu succes: de la operațiunile de zi cu zi la contabilitate și publicitate.

Dar nu fi descurajat! Dacă vă pregătiți bine și citiți destul de mult pe cum să începeți o afacere de îngrijire a câinelui în mod eficient, nu există niciun motiv pentru care afacerea dvs. nu poate avea succes.

Cum să începeți o afacere de îngrijire a câinelui

Înainte de a începe orice fel de afacere, este important să vă faceți cercetările și să vă simțiți pentru industrie înainte de a vă sari. Făcând temele dvs. este ceea ce vă va face sau vă va rupe afacerea. Trebuie să aveți o înțelegere completă a ceea ce intrați. Trebuie să știți ce oferă alte întreprinderi din câmpul de îngrijire a câinilor și ce proprietarii de câini se vor aștepta.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de companie cu câini

De-a lungul acelorași linii, va trebui să faceți unele cercetări în zona dvs. specifică. Trebuie să evaluați dacă există într-adevăr nevoie de un serviciu de îngrijire a câinelui în zona dvs. Pentru ca o afacere de îngrijire a câinilor să fie de succes, trebuie să trăiți într-un oraș cu o mulțime de câini de prieteni. Proprietarii trebuie să solicite serviciile dvs., adică probabil că lucrează departe de casă pentru perioade lungi de timp de zi cu zi.

Cel mai important, pot acești proprietari de câini să vă permită serviciile? Există milioane de oameni care se simt vinovați de a-și părăsi animalele de casă singure în fiecare zi. Ei ar plăcea să le trimită la îngrijirea copiilor, dar nu au mijloacele financiare să facă acest lucru. Odată ce ați stabilit că este nevoie de o afacere de îngrijire a câinilor în zona dvs., puteți trece mai departe pentru a începe planificarea modului în care veți începe afacerea dvs.

Determinați dimensiunea îngrijirii copiilor

Probabil că ați primit o idee în capul dvs. despre ceea ce doriți ca afacerea dvs. de îngrijire a câinelui să fie ca afacerea. Acum este timpul să începem să aduceți această idee la viață. Care este domeniul de activitate al afacerii dvs? Doriți să aveți o facilitate mare cu o mulțime de câini și mai mulți furnizori de îngrijire de zi sau intenționați să începeți mici?

Cum să începeți o afacere de îngrijire a câinelui

Indiferent de felul de afaceri pe care îl începeți, este aproape întotdeauna mai bine să începeți mici și să vă construiți afacerea. Luând prea mult la început este ceea ce face ca o mulțime de întreprinderi să eșueze. Nu-i să spui că nu poți să o faci, este doar să ia mulți bani, planificare, si timpul.

Determinarea domeniului de aplicare al afacerii dvs. va influența restul deciziilor dvs. atunci când vă imaginați cum să începeți o afacere de îngrijire a câinelui. Dacă aveți de gând să vă faceți griji de câine din casa dvs., nu veți avea nevoie să planificați un spațiu comercial sau renovări, totuși trebuie să vă asigurați că aveți un spațiu adecvat pentru a avea mai mulți câini care rulează în interior și în afara.

Odată ce vă dați seama de dimensiunea afacerii dvs., trebuie să vă gândiți la ce servicii pe care le veți oferi. Multe facilități de îngrijire a câinilor oferă o îmbarcare pe termen lung și pe termen lung. Este ceva ce vă interesează oferirea clienților? Poate doriți să asociați cu un groomer local pentru a adăuga îngrijirea sau serviciile de spa de câine? Alte lucruri pe care le doriți să le luați în considerare oferirea clienților dvs. includ:

  • One-ON-ONE Playtime
  • Administrarea medicamentelor
  • Servicii de preluare și drop-off
  • Instruirea cu ascultare

Este minunat să oferiți clienților dvs. servicii multiple, dar amintiți-vă că veți avea nevoie de formarea necesară pentru a îndeplini anumite sarcini. De exemplu, dacă doriți să vă antrenați câini în timp ce sunteți în grija voastră, trebuie să fiți a instructor certificat și au toate licențele corespunzătoare necesare pentru a oferi servicii de formare. Același lucru se poate spune pentru serviciile de îngrijire, dacă intenționați să le îndepliniți singur.

Finanțare pentru afacerea dvs. de îngrijire a câinelui

Acum că ați decis cât de mare doriți să fiți afacerea dvs., puteți începe să vă dați seama de finanțarea dvs. Veți fi capabili să vă finanțezi afacerea pe cont propriu sau veți avea nevoie de investitori sau un împrumut bancar? Care trebuie să fie o prioritate de vârf, deoarece fără finanțare nu veți putea să vă luați visele de afaceri.

LEGATE DE: Trebuie să aibă consumabile pentru orice proprietar de câini

Există o mare diferență financiară între a converti un garaj și o curte din spate pentru a se potrivi cu vizionarea câțiva câini și efectuarea unei operațiuni de îngrijire a copiilor Doggie considerabile cu un spațiu comercial și 5 angajați. Evident, acesta din urmă va fi mult mai scump pentru a începe și necesita o facilitate mai mare și mult mai multe echipamente.

Puteți avea toată ambiția în lume pentru a începe o îngrijire a unei îngrijiri de îngrijire canină mare, dar asta nu înseamnă nimic dacă nu aveți finanțarea pentru ao scoate. Nimic nu va scufunda o afacere tot mai mare decât o lipsă de capital de lucru. Dacă veți închiria sau cumpărați un spațiu, ar trebui să aveți deja o clădire în minte și să știți cât de mult vă va costa.

De asemenea, trebuie să vă gândiți la costurile:

  • Utilități
  • provizii
  • Publicitate
  • salariile angajaților (dacă este necesar)

Dacă aveți nevoie de finanțare de la o sursă externă, va trebui să creați o plan de afaceri. Am scris coloane despre crearea planurilor de afaceri pentru alte întreprinderi legate de câini, inclusiv:

și vom adăuga mai mult în viitorul apropiat. Asigurați-vă că ați verificat înapoi Top sfaturi de câine Pentru informații actualizate de afaceri de companie.

Verificați competiția și setați prețurile

Deoarece ați dat seama de domeniul de aplicare al afacerii dvs., serviciile pe care le veți oferi și finanțarea pe care o veți avea nevoie, puteți începe să vă stabiliți prețurile. Țineți minte că va trebui să faceți suficient pentru a vă plăti facturile și pentru a transforma un profit mic. Este înțelept să vă păstrați prețurile scăzute când începeți mai întâi afacerea dvs.

Cum să începeți o afacere de îngrijire a câinelui

Dacă începeți scăzut, puteți crește prețurile când reputația dvs. începe să crească. Este o linie foarte fină când stabiliți inițial prețurile. Trebuie să plătește-ți facturile și să vă puteți permite cheltuielile de zi cu zi, dar nu doriți să conduceți clienții potențiali cu prețuri ridicate.

Este, de asemenea, important să vă asigurați că prețurile dvs. sunt competitive cu alte afaceri de zi cu zi în zona dvs. Este ușor să faci asta. Pur și simplu efectuați câteva apeluri telefonice anonime sau opriți în stabilirea concurenței dvs. și obțineți o listă a serviciilor și prețurilor lor. Prețurile dvs. ar trebui să fie stabilite puțin mai mici decât prețurile medii din zona dvs. Nu aveți experiență și nici o reputație, deci nu ar trebui să plătiți aceleași prețuri ca o afacere bine stabilită de îngrijire a câinelui.

Aveți grijă de toate legalitățile pentru îngrijirea copiilor dvs

Când discutați cum să începeți o afacere de îngrijire a câinilor, este imperativ să menționăm aspectele juridice ale proprietății afacerii. În primul rând, va trebui să vă asigurați că aveți licențele, permise și certificările corespunzătoare care sunt necesare pentru o afacere de îngrijire a câinelui în statul și orașul dvs. Cerințele de acordare a licențelor sunt diferite în fiecare stat și multe orașe au și cerințele proprii.

Cea mai ușoară modalitate de a afla ce licențe aveți nevoie este să contactați guvernele locale și de stat.

Cu toate acestea, aceste informații pot fi găsite și foarte repede online. Informațiile federale pot fi obținute prin intermediul U.S. Administrarea afacerilor mici. De asemenea, puteți găsi legături individuale către fiecare stat Licențiere și orientări de autorizare pe site-ul lor, de asemenea. Fiecare birou guvernamental respectiv va avea toate informațiile pe care le solicitați despre ce tipuri de permise și licențe pe care le veți avea nevoie, precum și orice reguli speciale de zonare sau de afaceri pe care ar putea fi nevoie să urmați.

Odată ce acest lucru nu este sigur că sunteți sigur că sunteți angajații dvs. și afacerea dvs. sunt acoperite în cazul unor probleme juridice cu clienții. De asemenea, va trebui să vă asigurați că aveți Asigurare de afaceri. Asigurarea vă va acoperi în majoritatea cazurilor dacă există un accident de orice fel, dar trebuie, de asemenea, să vă asigurați că toți clienții dvs. semnează un contract detaliat.

Contractele nu numai că vă protejează și afacerea dvs., ci și clienții dvs. Contractul ar trebui să includă:

  • responsabilitățile dumneavoastră
  • termenii despăgubirii dvs
  • natura relației dvs. cu clientul dvs
  • o autorizație pentru dvs. de a obține îngrijirea medicală de urgență pentru câinele clientului dvs
  • responsabilitatea proprietarului pentru daunele efectuate de câinele lor
  • detalii specifice despre orice medicamente sau servicii speciale pe care câinele le cere
  • Orice alte informații pertinente pentru câinele individual (e) pe care îl îngrijiți și cerințele proprietarilor acestora

Lucrarea unui contract cu un avocat de afaceri mic este o idee minunată. Te vor ajuta să vă asigurați că totul este necesar. Cu toate acestea, care poate fi, de asemenea, foarte scump, și de aceea mulți proprietari de afaceri folosesc șabloane, cum ar fi cele găsite pe site-uri web Zoom legal,Avocatul de rachete, și Documente juridice gratuite.

Adverstituirea afacerii dvs. de îngrijire a câinelui

Acum că aveți un plan, ați găsit un spațiu, ați stabilit prețuri și sunteți gata legal să începeți să conduceți compania dvs., trebuie să faceți ceva de afaceri. Trebuie să obțineți cuvântul despre afacerea dvs. și acest lucru poate costa o mulțime de bani, dar dacă obțineți creativ, se poate face și pentru costul multor fotocopii și câteva ore de timp. Amintiți-vă că cu cât este mai mare Afaceri de afaceri, Cu cât mai mulți clienți pe care intenționați să o aduceți, adică va trebui să cheltuiți mai mult despre publicitate.

Dacă deschideți o facilitate mai mare și sperați să aduceți în termen de 30-40 de clienți într-o perioadă scurtă de timp, poate doriți să încercați publicitate pe emisiuni de televiziune locale și radio. Care va fi scump, dar veți ajunge la o audiență mai mare și veți obține numele dvs. mai repede. Participarea la evenimentele de rețea cu alte persoane de afaceri din industria animalelor de companie pot fi, de asemenea, o idee bună.

Cum să începeți o afacere de îngrijire a câinelui

O afacere mai mică poate fi anunțată la o scară mai mică. Trecând fluturașii și cărțile de vizită la magazinele de animale de companie locale, facilitățile de îngrijire și parcurile de câini pot fi toate necesare pentru a vă obține primii dvs. clienți. O mare parte din afacerea dvs. ar putea fi construită destul de construită cu un cuvânt de gură și câteva fluturași plasați strategic.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de câine de mers pe jos

Să nu uităm și puterea social media și de Internet. Construirea unui site web excelent și a paginilor de pornire pentru afacerea dvs. pe social media pot atrage și o mulțime de clienți.

Acum că înțelegeți elementele de bază ale modului de a începe o afacere de îngrijire a câinelui, restul depinde de dvs.

Sperăm că această coloană ți-a arătat că există mult mai mult pentru a deschide o afacere de îngrijire a câinelui decât majoritatea oamenilor cred. Planificarea corectă vă va duce mult în orice afacere, iar cu atât mai pregătit sunteți cu atât mai bine va fi. Nu pot să subliniez cât de important este să fac cercetarea dvs. și să aveți o bună înțelegere a afacerii de îngrijire a câinelui înainte de a începe planificarea.

Chiar dacă intenționați doar la o afacere mică de afaceri, veți ieși din casa dvs., există încă reglementări și legalități de licențiere pentru a avea grijă, livrările pentru finanțare și cumpărare și publicitatea care trebuie făcută. Luați-l lent și asigurați-vă că toate bazele dvs. sunt acoperite înainte de a trece la următorul pas.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să începeți o afacere de îngrijire a câinelui