Cum de a scrie un plan de afaceri de formare câine

Când începeți o nouă afacere de formare a câinilor, este important să nu trecem cu vederea aspectele practice implicate. Este nevoie de mai mult decât cunoașterea formării și iubirii câinilor. A fi Formator de câini certificați este un lucru, dar fiind un proprietar de afaceri de antrenament de câini este un joc cu minge cu totul diferit. Înainte de a lua orice acțiune, trebuie să știți Cum de a scrie un plan de afaceri de formare câine, care va servi ca bază pentru afacerea dvs. antreprenorială.

Crearea unui plan de afaceri de formare a câinilor este despre mult mai mult decât pur și simplu furnizarea de cifre pentru investitori sau banca. Dezvoltarea unui plan de afaceri vă va face să treceți prin tot ce va trebui să începeți locul de antrenament pentru câini, vă va ajuta să vă dați seama de potențialul afacerii dvs. în zona în care vă aflați și În cele din urmă, vă oferă un plan de urmat pentru a vă asigura că afacerea dvs. este un succes.

În mod similar, dacă nu porniți singur afacerea dvs., având un plan de afaceri de formare solidă pentru câini, va garanta că dvs. și partenerul dvs. sau partenerii dvs. sunt toate pe aceeași pagină. Și, bineînțeles, un plan puternic de afaceri vă va ajuta să ridicați banii de care aveți nevoie pentru a începe afacerea dvs. De fapt, în conformitate cu Inc., Un studiu realizat în octombrie 2007 de către Colegiul Babson a constatat că "# 8230;

& # 8230; start-up-uri cu un plan de afaceri au crescut de două ori mai mare capital ca cele care nu au avut unul în primele 12 luni.& # 8221;

Dacă nu sunteți sigur dacă sunteți sau nu interesați să începeți o afacere de formare câinilor sau vă simțiți că aveți nevoie de mai multe informații, verificați coloana mea de săptămâna trecută Cum să începeți o afacere de formare pentru câini Pentru informații despre ceea ce va trebui să faceți pentru a vă asigura că afacerea dvs. are succes. Veți afla ce fel de spațiu veți avea nevoie, cum să aflați despre competiția dvs. și ce alte documente vor fi necesare pentru a vă asigura deoparte de un plan de afaceri de formare a câinilor.

Cum de a scrie un plan de afaceri de formare câine: Defalcarea planului

Rezumat

Cum de a scrie un plan de afaceri de formare câine

Cea mai importantă secțiune a unui plan de afaceri este rezumatul executiv, deoarece acesta este primul lucru pe care îl vede un investitor. Ce vrei, ce te-a pregătit pentru asta și de ce ai nevoie? Această viziune este baza planului dvs. de afaceri. Viziunea dvs. se poate schimba pe măsură ce vă deplasați înainte, dar aceste obiective vă vor ajuta să începeți.

Rezumatul executiv va include

  • Declarația de misiune: Explicați ce este vorba despre afacerea dvs SCURT. Această secțiune ar trebui să fie doar câteva propoziții, nu mai mult de un paragraf, mult timp.
  • Conceptul de afaceri: Descrieți-vă afacerea și piața pe care o va servi. Ar trebui să subliniezi exact ce servicii pe care le veți oferi, pe piața dvs., și de ce afacerea dvs. va avea un avantaj competitiv față de alte întreprinderi de formare a câinilor din zonă.
  • Caracteristici financiare: Iată unde veți evidenția punctele financiare importante ale afacerii, care vor include vânzări (dacă veți avea orice Produse de câine, Produse de instruire, produse de îngrijire etc.), profituri, fluxul de numerar și rentabilitatea investiției.
  • Cerințe financiare: Precizează în mod clar capitalul pe care va trebui să începeți afacerea și să vă extindeți, dacă alegeți în viitor. Ar trebui să detaliezi modul în care va fi folosit capitalul. Dacă primiți un împrumut bazat pe securitate în loc de capitaluri proprii, ar trebui să specificați sursa de garanție aici.
  • Planuri de viitor: Unde doriți să vă luați afacerea în viitor? Doriți să vă extindeți? Doriți să vă francizăm afacerea? Credeți că ați fi interesat să o transformați într-un lanț?

Rezumatul executiv ar trebui să evidențieze punctele forte ale planului dvs. general și, deși este primul lucru care trebuie văzut, ar trebui să fie ultima secțiune pe care o scrieți. Va fi mult mai ușor să scrieți această parte a planului de afaceri odată ce ați făcut toate cercetările dvs. și ați dat seama toate celelalte bucăți ale puzzle-ului.

Sfat: Faceți-l ușor pentru cititor să realizeze rapid nevoile și capacitățile dvs. Nu pierdeți cuvintele. Faceți această secțiune cât mai clară și mai concisă posibil. Veți intra în detalii în alte secțiuni ale planului dvs. de afaceri.

Prezentarea generală a companiei

Prezentarea generală a companiei este, în principiu, declarația de misiune pentru afacerea dvs. de formare a câinilor dvs. Încercați să faceți această secțiune scurtă și la punct. Ar trebui să fie cea mai scurtă secțiune a planului de afaceri de formare a câinilor, dar este, de asemenea, unul dintre cele mai importante. Aceasta este ocazia dvs. de a vă introduce pe dvs. și afacerea dvs. către alții și doriți să fiți sigur că ați pus cel mai bun picior înainte.

LEGATE DE: 10 cele mai bune produse pentru câini pentru rezolvarea problemelor de comportament

Cum de a scrie un plan de afaceri de formare câine

Imaginați-vă că oamenii care citesc planul dvs. de afaceri nu au nici o idee despre cine sunteți sau ce Câine de antrenament Afacerea este. Ce trebuie să-și amintească de tine și despre afacerea dvs. de formare a câinilor?

De asemenea, trebuie să includeți detalii despre echipa de management (dacă există mai mulți oameni decât dvs.), structura juridică și detaliile de proprietate ale companiei, precum și locația și o scurtă descriere a instalației pe care ați ales-o.

Analiza concurenței

Este absolut vital pentru a cerceta și a afla tot ce puteți despre concurența dvs. Aceasta poate fi cea mai dificilă parte a planului de afaceri de formare a câinilor. Cu siguranță trebuie să faceți cercetarea dvs. pentru această secțiune pentru ao face cât mai bine posibil.

Cea mai ușoară parte este imaginarea Cine sunt concurenții dvs. Șansele sunt vor fi difuzate Instruirea locală a câinilor Afaceri, și aflarea cine este concurența dvs. ar putea fi la fel de simplă ca și conducerea în jurul orașului, deschizând o carte de telefon sau a face o căutare rapidă pe Internet.

În funcție de locația dvs., puteți avea și concurenți non-locali. Gândiți-vă la cât de mult clienții ar fi dispuși să călătorească pentru a vă ajunge la afacerea dvs. Există și alți concurenți în orașele sau orașele înconjurătoare?

Când descoperiți cine este competiția dvs., trebuie să efectuați o analiză competitivă. Pentru a face acest lucru va trebui să știți:

  • Ce piețe servesc concurenții dvs?
  • Ce beneficii oferă?
  • Ceea ce aduce clienții în afacerea lor?
  • Cum se remarcă competiția?
  • La fel de mult cum puteți afla eventual despre serviciile, prețurile, marketingul și serviciile promoționale

Puteți aduna aceste informații de pe Internet sau prin apelarea acestor întreprinderi la telefon și puneți întrebări. De asemenea, puteți să vă opriți în unitate și să puneți întrebări, să discutați cu alți clienți și să vedeți ce se întâmplă în Formula de antrenament.

Cum de a scrie un plan de afaceri de formare câine

Analiză financiară

Următorul pas în scrierea unui plan de afaceri de formare a câinilor vă completează analiza financiară. Este într-adevăr doar o presupunere informată a ceea ce arată viitorul dvs. din punct de vedere financiar. Cu alte cuvinte, este o proiecție a cheltuielilor și câștigurilor viitoare. Desigur, nu există nici o modalitate de a ști ce vor fi rezultatele reale și în realitate ceea ce proiectați poate să nu fie ceea ce faceți.

LEGATE DE: 9 cele mai bune dispozitive Dog Tech Proprietarii de animale de companie iubesc

Este înțelept să vă supraestimați capitala, deoarece antreprenorii au o tendință naturală de a prognoza o creștere mai rapidă a veniturilor decât ceea ce este realist. Nu trebuie să vă agitați cu detalii de peste minut și cifrele exacte. Este mai mult sau mai puțin o imagine mare a proiecțiilor financiare pe care le așteptați pentru viitorul dvs Câine de antrenament Afaceri.

Situația dvs. financiară ar trebui să includă patru declarații separate:

  1. Bilanț: Aceasta ar trebui să includă finanțele de afaceri asumate și anticipate, inclusiv activele, pasivele și echitatea.
  2. Situația fluxurilor de trezorerie: Aceasta este o prezentare generală a numerarului pe care îl anticipați că va veni în afacerea dvs. pe baza veniturilor pe care le-ați prognozat minus cheltuielile de numerar anticipate de a conduce afacerea.
  3. Declarația de profit și pierdere: Declarația dvs. de venit cuprinde de obicei un sfert sau un an întreg. Ea scade costurile afacerii de la câștigurile pe parcursul perioadei specifice de timp.
  4. Pauză chiar declarația: Acest lucru arată atunci când costul de funcționare a afacerii va fi acoperit pe deplin de venitul întreprinderilor.

Chiar dacă aceasta va fi una dintre cele mai provocatoare piese din planul dvs. de afaceri, va fi probabil, de asemenea, ceea ce face sau vă rupe decizia investitorilor de a vă sprijini.

Sfat: Poate doriți să înscrieți ajutorul unui profesionist financiar pentru această secțiune.

Plan de marketing

Când începeți o nouă afacere, trebuie să veniți cu o strategie de marketing. Identificați clientul dvs. demografic și gândiți-vă la lucrurile care le-ar atrage la a Câine de antrenament Afaceri. Încercați să veniți cu o calitate unică care vă pune afacerea în afară de alte locuri similare.

Cum de a scrie un plan de afaceri de formare câine

Va trebui să creați o imagine unică pentru cărțile dvs. de vizită, broșuri, cărți poștale și site-ul web. Dacă aveți suficient în fondul dvs. de pornire, este posibil să doriți să angajați un expert pentru aceste sarcini.

Este util să aveți o broșură sau fluturaș care descrie serviciile și costurile dvs. și răspunde la alte întrebări pe care le pot avea noii clienți. Toate broșurile și fluturașii dvs. ar trebui să includă numele, logo-ul, numărul de telefon și adresa site-ului web.

LEGATE DE: 10 sfaturi utile germane de formare a păstorilor

În funcție de bugetul dvs. există multe modalități diferite de a vă comercializa afacerea și trebuie să vă planificați strategia de marketing cu acest lucru în minte. Reclamele de televiziune și anunțurile radio sunt o modalitate excelentă de a vă promova afacerea, dar sunt, de asemenea, foarte costisitoare. Opțiuni mai ieftine cum ar fi dosing fluturașii, trecând cărți de vizită la magazinele de animale de companie locale și chiar găzduirea unei case deschise la facilitatea dvs. poate fi opțiuni mai fezabile.

Având un site web pentru afacerea dvs. este esențial în această epocă a tehnologiei. Site-ul dvs. poate:

  • Urmăriți datele pertinente
  • Furnizați informații despre dvs Servicii
  • Permiteți clienților să se înscrie pentru buletine de știri
  • Furnizare sfaturi utile Pentru proprietarii de câini
  • Dați descrieri de clasă, ori și locații
  • Furnizați o modalitate ușoară pentru clienți să vă înscrieți pentru clase

Planul de operațiuni

Planul dvs. de operațiuni va explica operațiunile de zi cu zi ale conducerii afacerii dvs. și este o parte foarte importantă a planului de afaceri de formare a câinilor dvs. Veți dori să includeți următoarele în planul de operațiuni de afaceri:

  • Furnizori: Cine vă va oferi toate Formare de instruire că veți avea nevoie de câini?
  • Facilităţi: Unde veți fi câini de formare? Într-o unitate, casa ta sau casa clientului?
  • Personal: Câți personal veți cere pentru operațiunile dvs. zilnice? Cum arată îndatoririle lor?
  • Echipamente: Ce instrumente și tehnologie aveți nevoie pentru a fi în curs de desfășurare?
  • Relații Clienți: Cum vă veți ocupa de plângerile, restituirile și alte solicitări ale clienților care vor face parte din afacerea dvs. zilnică?

Relațiile cu clienții

Când se ocupă de clienți, profesionalismul este de cea mai mare importanță. Urmărirea cu clienții, făcând ceea ce spui, și asigurându-vă că ați returnat apelurile telefonice și e-mailurile într-un mod în timp util sunt cheia pentru a câștiga o bună reputație și o mulțime de recomandări.

Cum de a scrie un plan de afaceri de formare câine

Ar trebui să profitați de această ocazie pentru a vă gândi cum doriți să fiți tratați dacă ați fi un client la o unitate de formare a câinilor. Și amintiți-vă că clienții dvs. nu sunt doar Proprietari de animale de companie pentru că lucrați. Trebuie să țineți cont de modul în care vă veți ocupa de animale.

Cu ajutorul companiei Internet și social media fiind la fel de popular ca și ei, ar trebui să luați în considerare, de asemenea, adăugarea acestor forme de comunicare în politica dvs. de relații cu clienții. Sunteți dispus să comunicați cu clienții prin intermediul social media? Ce zici de e-mail sau prin intermediul site-ului dvs?

Legalități

Veți face față unei multitudini de decizii practice și juridice ca proprietar de afaceri nou și acestea vor fi diferite în funcție de starea și orașul în care locuiți. De asemenea, poate fi dificil să rămâi la curent, deoarece există întotdeauna noi reguli și reguli care coboară în jos.

Unele dintre problemele legale pe care le veți dori să le abordezi în planul dvs. de afaceri includ:

  • Veți avea nevoie de o licență de afaceri?
  • Planificați încorporarea, având un partener sau este un singur proprietar?
  • Un cont privind impozitul pe vânzări?
  • Veți oferi doar formare de câini sau veți fi Furnizarea de produse de asemenea?
  • Ar trebui să cumpărați asigurare?
  • Dacă aveți derogări de răspundere pentru a semna clienții?
  • Veți face clienții să semneze un contract?

Formarea câinilor poate deveni o afacere serioasă de afaceri cu un venit înfloritor, dar Pentru a se alătura rangărilor altor formatori de câini independenți, trebuie să vă faceți temele. Discutați cu alți proprietari de afaceri mici sau mai bine, cei din industria animalelor de companie, pentru a vedea ce funcționează și ce nu. Citiți tot ce puteți despre formarea câinilor și concentrați-vă pe obținerea unui mediu fericit între viziunea dvs. și ce să vă așteptați în mod realist.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a scrie un plan de afaceri de formare câine