Cea mai bună școală de ascultare pentru câini în sua și cum să alegeți unul

Indiferent dacă tocmai ați decis să adăugați Un alt membru al familiei la tine sau a avut catelusul tău puțin timp, un pas următor inteligent ar fi să-ți aduci animalul de companie la cea mai bună școală de ascultare pentru câini. Proprietarii de câini știu că puii, ca și copiii, au nevoie de formare și de disciplină pentru propriul beneficiu.

Înscrierea unui tânăr pune într-o clasă bună de ascultare, care va instrui cu ușurință, dar ferm noul membru al familiei să fie un bun ascultător și să urmeze instrucțiunile este vitală.

Dar nici un câine nu este același. Unii canini sunt cu ușurință instruiți și cu persistența proprietarului lor poate învăța cu promptitudine comenzile de bază, cum ar fi Sit, Stai, Rulați, așezați-vă și agitați.

Cu toate acestea, chiar și cu cei mai inteligenți câini, nu fiecare proprietar are timp sau răbdarea de a învăța un nou catelus (sau unul mai vechi) trucuri noi și, în cazul în care cea mai bună școală de ascultare pentru câini vine la îndemână.

Puppicul dvs. trebuie să meargă la cea mai bună școală de ascultare pentru câini?

Cel mai probabil răspunsul la această întrebare este da. Cu toate acestea, dacă sunteți pozitiv puteți Antrenează-ți câinele Tu la domiciliu, iată un ajutor pentru tine:

În cele din urmă, dacă aveți un nou catelus, pentru a le evita dezvoltarea obiceiurilor proaste pe care le veți regreta mai târziu, este recomandat să începeți antrenamentul câinelui tânăr la vârsta de 8 până la 12 săptămâni. Cu toate acestea, chiar dacă pooch-ul tău este mai în vârstă, nu este încă prea târziu să-i cauți să-i antrenezi ascultarea și, dacă este necesar, să corectez modelele lor de comportament deja slab.

"Este important să vă amintiți că puii sunt ca niște copii mici. Și ca niște copii mici, sunt necoordonați, ușor distrași și blând, & # 8221; spune Steven Applebaum, președinte și director al Colegiul de comportament al animalelor.

LEGATE DE: Interviu și sfaturi de formare pentru câini de la dr. Roger Mugford

Câine de antrenament pentru puii din SUA
Furnizori și cele mai populare școli

Câine de antrenament pentru puii din SUA

1. Cea mai bună școală de ascultare pentru câini în rândul magazinelor de companie

Majoritatea magazinelor mari de animale de companie vor oferi cursuri de ascultare la magazinele lor. Acestea sunt considerate o modalitate decentă de a merge, dar foarte puțini ar eticheta numele ca cea mai bună școală de ascultare pentru câini. Cu toate acestea, este încă un loc minunat pentru a vă înscrie pooch-ul pentru instruire. Iată două exemple:

PetcoPetco Clase de ascultare pentru câini

PETCO este o opțiune bună de a lua în considerare deoarece au licențiat formatori disponibili pentru a răspunde la orice întrebări și au o gamă largă de clase de ascultare disponibile în orice moment. În mod normal, vi se va oferi ceva de la formarea de catelus 101 clase la clasele de câini de câine. PETCO oferă în mod specific ambele lecții de grup și lecții private.

În funcție de modul în care câinele dvs. interacționează cu ceilalți, o lecție privată poate fi mai eficientă. Nu numai că vor să-ți antreneze câinele în ascultare, dar vor oferi, de asemenea, clase de formare și cursuri de formare a leșiei, care sunt unele dintre cele mai de bază și esențiale lucruri pe care un câine tânăr ar trebui să învețe.

12220; Vrei un antrenor care este deschis la ce te-ai plimbat cu asta. Formatorul dvs. ar trebui să fie creativ și inovativ și încurajat să reușească indiferent de ce, "# 8221; spune Pamela Reid, dr., CAAB, vicepreședinte al Centrului de comportament Animal la serviciile de sănătate animală ASPCA în Urbana, bolnavii.

Petsmart Clase de ascultare pentru câini

PetsmartUn alt magazin de animale de companie care oferă cursuri de ascultare în magazinele lor este Petsmart. Ele oferă o gamă largă de predare variind de la formarea de catelus la formare avansată cu fiecare clasă de durată de 6 săptămâni. Petsmart oferă, de asemenea, lecții private dacă acestea ar fi mai potrivite pentru câinele dvs.

Un lucru pe care îl veți observa atunci când comparați Petsmart vs Petco în ceea ce privește formarea de ascultare este că Petsmart nu oferă un pachet complet de cursuri de formare. Va trebui să achiziționați separat fiecare clasă de formare de bază. Apoi, dacă doriți ca FIDO să afle o varietate de trucuri diferite, aceasta este o altă clasă separată.

Magazinele de animale de companie precum PETCO și Petsmart sunt în acest sens pentru a face bani mari, astfel încât clasele lor oarecum scumpe defalcate în mai multe sesiuni de antrenament, astfel încât să plătească proprietarii mai mult nu ar trebui să vă surprindă. Cu toate acestea, în timp ce cu siguranță nu este cea mai bună școală de formare a ascultării pentru câini din SUA, Petsmart sau PETCO sunt încă o alegere bună dacă le puteți permite și asigurați-vă că acele magazine particulare au experți câini și formatori cu acreditări solide.

LEGATE DE: 9 Resurse privind câinii de formare a leșiei

Explorați Doggie Day Cares și Penders

2. Explorați Doggie Day Cares și Penders

Chiar dacă opțiunea pentru formarea de ascultare oferită de magazinele de animale de companie este cu siguranță o opțiune de luat în considerare, poate deveni scumpă. Prin urmare, proprietarii de câini ar trebui să-și amintească să nu-și dezvăluie centrele locale de îngrijire a copiilor și pensiilor ca o opțiune pentru cea mai bună școală de formare a ascultării pentru câini.

Majoritatea centrelor de îngrijire a câinilor oferă o pregătire decentă a câinilor și o șansă pentru ca catelul dvs. să interacționeze cu alți canini. Este o modalitate excelentă pentru cățelul tău tânăr și neexperimentat pentru a învăța să socializeze cu animale în jurul lor în timp ce sunteți la serviciu.

Acești centru local de îngrijire a câinelui va fi mai ieftin, au un personal excelent și poate fi cu siguranță un concurent pentru cea mai bună școală de formare a ascultării pentru titlul câinilor. Dar, cel mai important, catelul dvs. va primi o mulțime de atenție și formare îngrijită acolo deoarece proprietarii acestor centre sunt mai implicați în acest proces datorită dimensiunii reduse a afacerii.

LEGATE DE: 5 cele mai frecvente probleme cu câinii de antrenament cu Crate

Cea mai bună școală de ascultare pentru câini printre adăposturi de animale

3. Cea mai bună școală de ascultare pentru câini printre adăposturi de animale

Centrul local al societății umane și alte adăposturi ale animalelor ar putea oferi clase de ascultare similare ca cele menționate mai sus, precum și o mână de ajutor în formarea Palului dvs. nou și tânăr blană pentru un preț și mai ieftin.

Unele adăposturi de animale pot fi școli de ascultare bune pentru câini care nu numai că vă învață canin cum să ascultați comenzi, dar, de asemenea, vă învăț - proprietarul - cum să interacționați cu câinele dvs. Vă veți întâlni o dată pe săptămână cu un antrenor de câini certificați pentru perioada de 6 săptămâni.

În plus, există și temele implicate pentru a practica ceea ce ați învățat în clasă. Aceasta este o opțiune (ieftină) pe care majoritatea experților câini ar recomanda foarte mult atunci când doresc să construiască o relație mai puternică cu animalul dvs. de companie. Este o modalitate excelentă de a petrece timp cu animalul dvs. de companie și de a cunoaște oamenii din industria de îngrijire a câinelui.

LEGATE DE: Interviu de antrenor pentru câini pe câinii de formare cu gulere electronice

AKC vă poate sugera cele mai bune școli de ascultare pentru câini

4. AKC vă poate sugera cele mai bune școli de ascultare pentru câini

Clubul Kennel American oferă, de asemenea, propriile clase de formare a ascultării. Dacă sunteți membru al AKC, atunci ar trebui să luați legătura cu ei despre instruirea noului dvs. câine. De obicei, listă școli de formare care sunt cu adevărat bune pentru câini, cu formatori profesioniști, nu Utilizarea colierelor de formare pentru câini și doar formarea de clocker.

AKC oferă cursuri de ascultare a câinilor, clase de comandă de bază, clase de cetățeni de bază (un program de a recompensa câinii cu maniere bune la domiciliu) și chiar o clasă de formare specială pentru concursuri de câini.

Aceasta este o alegere excelentă dacă doriți ca câinele dvs. să concureze în oricare dintre evenimentele populare AKC.

Pentru cei interesați să participe la cursurile de formare a câinilor pentru concursuri, conform site-ului AKC, FIDO este eligibil dacă:

- Înregistrat la AKC
- Enumerate cu listarea alternativă AKC Purebred
- Enumerate cu programul AKC Canine Parteneri
- Fii un serviciu de stocare a fundației (FSS) înregistrată
- 6 luni sau mai mult.

Acestea fiind spuse, dacă vă puteți califica pentru cursurile de formare a concurenței de la Clubul American Kennel, și acesta este ceva ce sunteți interesat să urmăriți, este absolut merită. Câinele dvs. va învăța toate comenzile necesare și suplimentare și veți dezvolta o legătură foarte puternică cu canina.

Tine minte toate poveștile despre Câinii militari și soldații Ei servesc cu? Experții câinilor spun că este un exemplu perfect al celei mai puternice conexiuni pentru câini, din cauza timpului petrecut împreună și lucrarea făcută alături unul de celălalt.

Deci, nu vă fie frică să explorați această ocazie dacă vă puteți permite timpul și costul. Iată câteva linkuri pentru a vă ajuta să navigați mai repede:

LEGATE DE: Interviu cu sfaturi de formare pentru câini pentru a-ți antrena luna de câine

Lista de verificare pentru alegerea celei mai bune școli de ascultare pentru câini

Lista de verificare pentru alegerea celei mai bune școli de ascultare pentru câini

  • Discutați cu alți proprietari de câini, cereți recomandări. Clasele de formare a ascultării câinilor este o afacere mare și încă în creștere, deci există o mulțime de opțiuni disponibile (bun și rău). Cel mai bun mod de a începe se întreabă în jur. Vorbiți proprietarilor de câini unde și-au luat propriile pui, unde experiența era bună sau rea. În plus, petreceți suficient timp pentru a cerceta cele mai bune opțiuni disponibile în zona dvs. locală.
  • Vizitați mai multe locuri înainte de înscriere. Trebuie să intrați întotdeauna și să aruncați o privire la locul înainte de a semna cecul. Discutați cu instructorii câinilor, eventual alți clienți și vedeți cum funcționează programele de formare a ascultării în acțiune. Câine înscrieți-vă în prima la care mergeți, dacă nu sunteți absolut sigur că este de fapt cea mai bună școală de ascultare pentru cățelușul tău.
  • Confirma acreditările lor. O școală poate avea mai mulți formatori de câini pe personal. Aflați cine va petrece timpul cu pooch-ul dvs. și verificați acreditările. Toți formatorii de câini buni și certificați vor avea ceva de arătat pentru experiența lor. Încercați să nu cădeți pentru alte stări de vânzări sau personalități carismatice. Rămâneți obiectiv și asigurați-vă că câinele dvs. îi place și formatorul.
  • Verificați pentru steaguri roșii. Odată ce intrați în loc și du-te pentru a vedea antrenamentul de ascultare în acțiune, uită-te pentru steaguri potențiale roșii. Acestea includ, dar nu se limitează la formatorii de câini care strigă la câini, forțându-i sau lovind-le. Fiecare școală de ascultare cea mai bună pentru câini trebuie să asigure un mod sigur, uman și plăcut pentru caini pentru a învăța comenzi de ascultare. Niciun câine nu ar trebui să sufere în timpul acestei formări.

LEGATE DE: Interviu cu sfaturi și trucuri pentru formarea câinilor de familie

Cum să alegeți cea mai bună școală de ascultare pentru câinele dvs

Cum să alegeți cea mai bună școală de ascultare pentru câinele dvs

Luați în considerare diferite opțiuni, în primul rând. Cântăresc avantajele și contra.

În afară de cele enumerate mai sus, există multe alte opțiuni acolo pentru a ajuta la pregătirea animalelor de companie. Unele dintre școlile de ascultare mai scumpe oferă clase individuale în care un antrenor de câini va veni în casa dvs. sau în orice altă locație.

Puteți alege între clasele de zi sau în timpul nopții, grupul sau individul, așezat înapoi sau formarea agresivă și așa mai departe. Este important să puneți multe întrebări înainte de a vă înscrie și să știți exact ce funcționează pentru câinele dvs.

Socializarea cu alți câini, precum și a oamenilor, este o componentă extrem de importantă a dezvoltării unui câine într-un membru pozitiv al familiei și un bun cetățean al societății, # 8221; spuneLouise Murray, Director de Medicină la Spitalul Memorial Memorial ASPCA BERGH din New York [sursă]

CITESTE MAI MULT: Formarea de agilitate pentru câini - Ghidul final pentru începători

Sfaturi și sfaturi de instruire a câinilorGăsiți modalități de a petrece timp cu catelul dvs. în timpul antrenamentului. Cheia pentru găsirea celei mai bune școli de ascultare pentru câini este să se concentreze nu numai pe o clasă bună de către un antrenor acreditat de câini, ci și cel care vă va oferi o șansă de a se lega cu adevărat cu animalul dvs. de companie.

Experții câinilor recomandă proprietarilor de animale de companie să-și petreacă cât mai mult timp cu puii în timpul antrenamentului și apoi să ia tot ce ați învățat într-o clasă și să o puneți în rutina obișnuită. Relația dintre dvs. și câinele dvs. este direct legată de modul în care animalul dvs. domesticat va reacționa la comenzile dvs.

Aflați cum să oferiți comenzi de unul singur. Atunci când proprietarii de câini sunt întrebați în ce cursuri de formare a ascultării preferă cel mai mult, majoritatea au spus că nu este cel în care proprietarii de câini sunt lăsați să facă tot ce vor, dar cursurile care predau proprietarii de câini înșiși să interacționeze cu animalele de companie.

În plus, rețineți că cea mai bună școală de ascultare pentru câini va arăta nu numai animalul dvs. de companie cum să fie ascultător de comenzi, dar, de asemenea, vă învață cum să comunici aceste comenzi. Trebuie să puteți oferi comenzi ferm și ușor, astfel încât câinele dvs. vă va asculta în mod specific, nu doar antrenorul.

Luați în considerare personalitatea câinelui dvs. Luați ceva timp pentru a vă cunoaște câinele și pentru a obține sfaturi de la medicul veterinar și / sau experți la cea mai bună școală de ascultare pentru câinii la alegere. Vrei să te asiguri că clasa se va potrivi personalitatea câinelui tău.

Unele rase de câine - și chiar câini individuali - pur și simplu nu pot fi instruiți în clasele de grup, astfel încât pregătirea privată este singura opțiune. Alți câini necesită un temperament specific al unui antrenor de câini și va răspunde, de asemenea, mai bine unor formatori de câini și nu atât de mult pentru alții.

Luați în considerare și nevoile dvs. proprii. Indiferent de locul în care vă decideți să vă luați câinele pentru formare, clasele de ascultare a câinilor nu vor fi foarte ieftine. În afară de aceasta, trebuie să vă coordonați propriul program cu aceste clase nu numai că renunțați și să luați câinele, dar și pentru momentele când formatorii de câini vor să vă aibă acolo cu ei în timpul sesiunilor.

După ce vă gândiți la prețul unei valori a unei școli cele mai bune de ascultare pentru câini, și realizați că nu vă puteți permite nici o clasă de formare a ascultării pentru cățelul dvs. în oricare dintre cele mai bune școli de ascultare pentru câini, puteți face întotdeauna acest lucru (și ASPCA foarte mult încurajează pentru proprietarii de câini să-și antreneze propriii câini).

Asigurați-vă că faceți o cercetare suficientă în prealabil, citiți câteva cărți bune de antrenament de câine și Scan Top Dog Sfaturi site-ul pentru mai multe sfaturi de îngrijire a câinelui. Mulți proprietari de câini și-au pregătit puii cu rezultate excelente, astfel încât să puteți face acest lucru!

Nu sunt câini răi, doar proprietari răi. Există adevărul extraordinar pentru asta, "# 8221; spune Applebaum.

În cele din urmă, amintiți-vă că antrenamentul cu ascultarea câinilor este una dintre cele mai bune boostere de relații între tine și fido-ul tău. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă face ca puii să se angajeze cu străini și alți câini dacă alegeți să mergeți la cursuri de grup. Pe măsură ce majoritatea proprietarilor de câini vă vor spune, aceasta este o investiție pe care nu o veți regreta dacă faceți alegerea școlii potrivite.

Citiți următorul: Sunt școli de îngrijire a câinilor care merită?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cea mai bună școală de ascultare pentru câini în sua și cum să alegeți unul