Trebuie să aibă consumabile câinilor fiecare proprietar de câini ar trebui să aibă

Trebuie să aibă consumabile câinilor Fiecare proprietar de câini ar trebui să aibă

Fiind un proprietar de câine în 2015 este minunat! Există atât de mulți trebuie să aibă consumabile de câini, tehnologie de câini, alimente pentru câini și alte produse de câine disponibile acolo astăzi, care ne ajută să păstrăm animalele fericite, sănătoase și să creștem viața lor. Cu toate acestea, cu această abundență de alegere în consumabile de câini, uneori poate obține foarte confuz: Care dintre ele aveți cu adevărat nevoie să cumpărați și ce produse de câini sunt pur și simplu vă răsfățați poochia?

Este adevărat că, cu industria animalelor de companie, există un număr tot mai mare de produse noi de câini care apar pe piață care nu sunt la fel de necesare pentru utilizarea dvs. de zi cu zi sau poate fi considerată mai mult decât o necesitate. Dar pentru fiecare produs de câine inutil există un element esențial; O trebuie să aibă ca fiecare câine nevoie la domiciliu (sau mai degrabă aveți nevoie).

Următoarea este o listă de produse esențiale de câini și Trebuie să aibă consumabile de câini precum și branduri populare asociate cu fiecare categorie de produse câine. Aceste branduri au ratinguri bune printre alți proprietari de câini și au primit o mulțime de recenzii pozitive datorită fiabilității, prețului și popularității lor.

Aici este o listă cu consumabile de câini pe care le vom acoperi în acest post:

  • Coliere și Leashes
  • Cutii
  • Alimentele și bolurile de apă
  • Diferite tipuri de consumabile de îngrijire
  • Jucării
  • Mobila

Trebuie să aibă consumabile de câini

Coliere de câine și leashes

Trebuie să aibă consumabile câinilor Fiecare proprietar de câini ar trebui să aibă

A Zgarda pentru caini Cu eticheta de identificare FIDO este cea mai ușoară, cea mai ieftină și cea mai simplă modalitate de a crește șansa de a vă găsi câinele în cazul în care el sau ea se pierde vreodată. Totuși, atât de mulți părinți câini evită să folosească gulere cu caninii lor din mai multe motive diferite. Este un animal de companie pierdut meritat?

Majoritatea experților câini spun că odată ce alegeți o rasă și adoptați un câine, unul dintre primele câteva elemente care ar trebui să fie pe lista de cumpărături pentru animalul dvs. de companie este un guler de câine și o lesă.

Știați că în conformitate cu unele studii, Doar 15-20% dintre câinii care sunt pierduți sunt returnați la casele lor, iar restul rămân pierdute sau găsiți noi proprietari? Este important ca câinele să poarte un guler în mod regulat, chiar dacă câinele este micro-cioplit. Conform un alt studiu, Microcipurile cresc cu siguranță șansa de a vă găsi câinele, dar nu de cât de mult am dori. Având amândoi un guler și un microcip pe câinele dvs. ar fi chiar mai sigur.

Câini leagă ar trebui să fie pe lista dvs. trebuie să aibă consumabile de câini în cea mai mare parte deoarece legile în multe țări (inclusiv Statele Unite) necesită să vă păstrați pooch-ul pe o lesă atunci când sunteți în public. Există multe motive pentru care ar trebui să vă păstrați întotdeauna fido pe o lesa în anumite locuri, mai ales atribuite siguranței tuturor: oameni, alți câini și animale și, desigur, câinele dvs. Ar trebui să-ți înveți câinele cum să meargă pe o lesă, ca să nu-l răniți niciodată, așa că puteți rămâne întotdeauna în control.

Crăciun de câine

Trebuie să aibă consumabile câinilor Fiecare proprietar de câini ar trebui să aibăCrăciun de câine sunt importante pentru a vă oferi câinelui un loc pe care îl poate numi. În plus, dacă aveți nevoie să vă păstrați pooch-ul limitat pentru o perioadă scurtă de timp (când plecați pentru muncă, de exemplu), o cutie confortabilă și sigură este un loc ideal.

Lăzile pentru câini pot fi, de asemenea, utilizate în timpul călătoriei cu mașina și pentru multe alte tipuri de Călătorind cu câinele. Mulți proprietari de animale de companie au propriile tipuri preferate de case de câini din mai multe motive. Unii ar putea alege eleganța și multi-utilizarea ca preferință primară, astfel încât ceva de genul produselor din Merry cu setul de acoperire cu crate va fi o opțiune ideală pentru ei și pentru casa lor. Aceste tipuri de cutii de câine se potrivesc perfect perfect în camerele de zi, deoarece arată exact ca o bucată de mobilier.

LEGATE DE: 5 cele mai bune cutii de caini metalice

Câinele dvs. va rămâne adesea în cutia sa confortabil pentru perioade mai lungi de timp dacă tu Cratează-l corect. Dacă aduceți acasă un cățel tânăr sau cineva care nu a fost încadrată, nici Housebroken, este important să vă concentrați mai întâi pe partea de vânătoare (combinați-o cu antrenamentul cu cratime și veți obține dublu rezultatul).

Dog alimente și boluri de apă

Trebuie să aibă consumabile câinilor Fiecare proprietar de câini ar trebui să aibă

Evident, unele dintre elementele primite de câini, de obicei, se gândesc de la dreapta sunt alimentele câinilor și bolurile de apă pentru ei Puppies. Acestea sunt cu siguranță trebuie să aibă consumabile de câine atunci când aveți un animal de companie acasă.

Diferiți proprietari vor avea preferințe diferite cu privire la ceea ce este "cel mai bun" # 8221; Dog alimente sau castron de apă de câine, deci nu pur și simplu nu mergeți cu alegerea pe care ați făcut-o prietenului tău. Cercetarea și vedeți ce vă va potrivi, casa dvs. și, bineînțeles - pooch-ul tău.

De exemplu, unul dintre alimentele populare de câine și / sau boluri de apă iubit de mulți proprietari de câini este Pet-urile iubitoare Standard NO-Tip Dog Bowl. De ce? Pentru că cu asta, câinele tău nu va fi în stare să-l schimb ca este cazul cu multe alte boluri. Plăci de animale de companie iubitoare sunt rezistente la igienă și bacterii. Acestea sunt, de asemenea, fabricate din oțel inoxidabil și nichel de rezistență la rugină, astfel vor dura pentru totdeauna (sau ar trebui).

LEGATE DE: Cum de a gusta un catelus eficient

Este o problemă comună pe care probabil că o aveți și. Mulți proprietari de animale de companie au animale de companie vărsând apa și alimentele pe podea și au nevoie de un castron specific de câine care nu este atât de ușor. Dar, din nou, poate că nu vei avea această problemă cu pooch-ul tău. Cel mai bun mod de a ști este fie mergeți cu o opțiune premium chiar de pe lilieci, fie cumpărați ceva ieftin și "Test & # 8221; cainele tau.

În cele din urmă, există și un alt castron popular de companie de la aceeași companie, iubitor de animale de companie. Este castronul adânc no-tip, care este perfect pentru câinii cu urechi lungi și aceste bowls sunt concepute special pentru acele tipuri de rase. Folosind castronul adânc no-sfat Pooch poate bea apă și mănâncă mâncare fără ca urechile să se murdărească și umed. Inteligent!

Trebuie să aibă consumabile câinilor Fiecare proprietar de câini ar trebui să aibă

Dog îngrijirea consumabilelor

Dețineți propriile dvs de îngrijire a câinelui este grozav, având în vedere faptul că știi Cum să mă îngrijoreze un câine acasă. Veți economisi bani prin faptul că nu trebuie să luați întotdeauna câinele dvs. la un groomer profesionist și este, de asemenea, un timp de lipire mare pentru amândoi.

Există unele de bază trebuie să aibă consumabile de câine pentru îngrijirea și obiectele pe care ar trebui să le aveți la îndemână, dar pentru un foarte bun ingrijirea cainelui sesiune, probabil că ar trebui să cercetați acest subiect mai departe.

Perii de câine și piepteni

Să începem cu cele mai de bază elemente de îngrijire a câinelui. Perii de companie și piepteni precum pieptenele de de-maturi de safari sunt adesea o soluție decentă pentru Detalning haina câinelui tău. Folosind același exemplu, peria de câine Safari funcționează foarte bine pe multe straturi cu părul lung.

Chiar și într-un element simplu, cum ar fi un pieptene de câine, veți găsi întotdeauna unele ajustări suplimentare care fac munca unui groomer mai ușor. De exemplu, această perie de câine de safari are ceva ce veți aprecia - lamele sale ar putea fi ușor inversate pentru o utilizare dreaptă sau stângaci. Este un lucru mic, dar contează. Aceleași lucruri pentru alții trebuie să aibă și consumabile de câini.

Clippers de păr pentru câini

Eventual unul dintre cele mai populare articole din secțiunea de îngrijire a câinelui, mai ales pentru că proprietarii de animale de companie simt că este cea mai ușoară soluție pentru îngrijirea animalelor de companie. Nu este, dar putem vorbi despre asta într-un articol mai târziu.

LEGATE DE: 5 Clippers de păr cel mai bun câine pentru îngrijirea la domiciliu

Clippers de păr pentru câini sau kituri de îngrijire a animalelor de companie, cum ar fi Kitul Clipper PET Wahl 9160-210 ieftin, poate fi prima dvs. go-to-solution. Este un kit decent de îngrijire a animalelor de încredere pentru a avea la îndemână atunci când trebuie să faci o lucrare rapidă pe părul pooch-ului tău. Producătorul include chiar un pas cu pas și # 8220; cum să mirele folosind Clippers Dog & # 8221; DVD. Poți să-ți dai câinelui niște coafuri funky cu acest kit de îngrijire, inclusiv o coama de leu, dar nu se așteaptă să facă ceva prea complicat.

Clippers de unghii pentru câini

Trebuie să aibă consumabile câinilor Fiecare proprietar de câini ar trebui să aibăClippers de unghii pentru câini este ceva ce probabil trebuie să aveți, Doar dacă vă place într-un oraș în care pooch-ul tău este în mod constant numai beton și nu are nevoie de tăiere a unghiilor. În caz contrar, clemele de unghii sunt cu siguranță unul dintre trebuie să aibă consumabile pentru câini pentru proprietarii de câini de primăvară.

LEGATE DE: 10 cele mai bune Clipuri de unghii pentru câini

Ca exemplu aici, putem folosi Trimmer profesionist profesionist din Safari sau Clippers Pet Magasin. Acestea sunt ambele produse decente care sunt evaluate bine și lucrează frumos pentru tăierea unghiilor câinelui, în special cele greu de obținut unghiile.

Câine de păr pentru câini

Câine de păr pentru câini nu trebuie să aibă consumabile de câine, dar ele pot deveni utile. Evident, vă puteți usca întotdeauna câinele folosind un prosop special de animale de companie, care se înmuiau foarte bine la nivelul umidității de la strat. Puteți chiar să utilizați regulile dvs. regulate și # 8221; prosop, deși aceia vor face o slujbă mult mai săracă, dar veți ajunge în cele din urmă. Uscător de păr nu sunt necesare, dar lucrează mai bine decât prosoapele, așa cum deja știm din experiențele noastre de păr.

Aveți grijă când utilizați un uscător de păr pe Pooch. În primul rând, nu utilizați un uscător de cușcă dacă nu intenționați să monitorizați animalul dvs. tot timpul - Multe animale de companie au murit sub uscătoare grele cu cușcă. În al doilea rând, asigurați-vă că utilizați întotdeauna uscător de păr pe setarea la rece. Este nevoie de mai mult, dar este mai sigur pentru câine. Foarte multe rase au fost raportate ca fiind capabile să respire bine sub căldură din uscător de păr sau pur și simplu nu tolerează căldura suficient de bună.

LEGATE DE: Câine de baie sfaturi: Cum de a da un câine o baie

Dacă aveți nevoie de un exemplu de uscător de păr accesibil, dar decent, uitați-vă la ceva de genul Go Pet Club Grooming Uscător de păr. Probabil că nu aș merge mai ieftin decât atât din cauza fricii de a răni câinele. Clubul Go Pet One este cel puțin bine evaluat și revizuit de alți proprietari de câini și nimeni nu pare să raporteze orice decese până acum. În cele din urmă, va fi poate sa Salvează-te mult timp.

Șampoane și balsamuri de câine

Trebuie să aibă consumabile câinilor Fiecare proprietar de câini ar trebui să aibăAici este altceva pentru ca trebuie să aibă lista consumabilelor de câini. Șampoanele de companie sunt importante pentru a avea în jur, pentru că ar trebui să vă îmbăiați câinele în mod regulat, mai ales dacă nu îl duceți la un groomer profesionist.

În mod normal, aș sugera să-ți faci propriul șampon de câine de casă natural, organic. Nu vă va costa prea mulți bani sau lucrați și va dura destul de puțin. De asemenea, puteți fi siguri că nu se obțin substanțe dăunătoare pe pielea și stratul de pooch.

Alternativ - și ce fac majoritatea proprietarilor de câini - cumpărați un bun, natural Șampon de câine care a fost deja bine evaluat și revizuit. Un bun exemplu de șampon pentru câini sănătoși ar fi ceva de genul catamponului de câine natural sau naturale naturale 4 în 1 șampon plus. Oricine este bun, și cel mai important, acestea sunt produse naturale și pot fi folosite ca săpun pentru câinele dvs. Naturalurile de oster este, de asemenea, un balsam și de-tangler.

În ceea ce privește balsamul de câine, se aplică exact aceleași reguli. Încercați să găsiți ceva care să se potrivească hainei câinelui dvs. și rasa câinelui dvs. și nu vă fie frică să vă uitați la etichetă. Analizați și vedeți dacă există ingrediente dăunătoare pentru a vă îmbogăți câinele și încercați să luați ceva cu cea mai scurtă listă de substanțe și care are A & # 8220; Natural & # 8221; sau sau # 8220; în titlu. Este cel mai sigur pariu.

Câini de periuțe de dinți și pastă de dinți

A fost spus și repetat de mai multe ori peste deja - sănătatea dentară a câinelui este importantă. Dispăruți de mult timp zilele când am crezut că poochia dvs. nu are nevoie de nici un ajutor extern pentru a-și păstra dinții și gingiile curate și sănătoase și că se presupune că iarba este ceea ce îi ajută. Care nu este cazul, iar câinele dvs. necesită cu siguranță asistența dvs. în această chestiune.

Câini periuțe de dinți și pastă de dinți există și devin foarte populare. Ce faci cu asta? Periați dinții lui Fido o dată în fiecare seară, exact ceea ce faceți cu dinții. Funcționează în același mod. Pentru un exemplu de perie de decentă, dar ieftină, aruncați o privire la un kit de dental Nylabone Advanced Oral Care. Are tot ce aveți nevoie și este un produs ușor de câine de utilizat.

Trebuie să aibă consumabile câinilor Fiecare proprietar de câini ar trebui să aibă

Jucării pentru câini

În cele din urmă, cea mai mare & # 8220; Important & # 8221; element la fiecare companie de companie se gândește întotdeauna - jucării pentru câini. Câinii își iubesc jucăriile și din două motive bune. În primul rând, dacă aveți un cățel tânăr, ei trebuie să se ocupe de îngrijirea și mestecarea jucăriilor de câini sau mestecați de catelus dentar este mult mai bine decât distrugerea mobilierului și ridicarea unor lucruri aleatorii, bacteriile. În al doilea rând, canini le place să-și practice instinctele de vânătoare, iar jucăriile câinilor - în special cele scârțâi - reprezintă pradă.

Mulți proprietari de animale de companie vor avea a Caseta de jucărie pentru câini pregătită pentru caninele lor, iar caninele lor vor merge de fapt la cutie și vor alege jucăria pe care doresc să o joace la acel moment, ceea ce lucrează minunat. Este prea rău că nu le pun înapoi după ce au făcut jocul! Este mai bine să alegi jucăriile care erau în siguranță, precum și distractiv, și uneori chiar stimulează creierul câinelui tău.

LEGATE DE: 25 cele mai bune jucării de catelus pentru chewers active

Există multe jucării decente și ieftine de câine în jur, dar compania care deține în prezent piața pe acest lucru datorită lucrurilor lor de înaltă calitate este Kong. Unul dintre cele mai bune produse până în prezent este Kong Extreme Dog Toy, care a fost evaluat cel mai bine din 25 de alte jucării pentru cățeluși pe lista noastră. Sincer, fiecare câine are nevoie de una dintre acestea!

Jucarii pentru câini oferă tone de distracție pentru FIDO și dacă alegeți un brand care este conceput pentru cele mai puternice chewers, atunci jucăria va dura și o vreme. Să ne întoarcem la jucăria Kong pentru o secundă. Cel mai bun lucru despre asta în opinia mea este că puteți lucra sau chiar mâncarea câinelui în interiorul acesteia pentru orele de distracție atât pentru câinele dvs. cât și pentru tine (credeți-mă, este distractiv să vă urmăriți câinele încercând să obțineți ceva din Jucea din Kong).

În afară de celebra Kong Extreme, Există alte & # 8220; Home & # 8221; jucării care sunt foarte populare printre mulți câini și proprietarii lor. Iată câteva alte exemple de la Kong-ul nostru preferat pentru a vă uita la:

  • Kong Extreme Ball - Câinii iubesc bilele lor! Aceștia au o sortare foarte bună și este Rezistență la puncție (dar nu sunt sigur în ce măsură).
  • Kong bile de tenis de scârțâie - acestea vin într-un pachet de trei bile, și vor fi mari plictisești pentru toată lumea.
  • Kong Mediu Cozie câine Jucărie scârțâit - Pentru iubitorii de jucării câine scârțâit, acesta este unul dintre favorite. Oarecum durabil (dar încă distructibili în funcție de dimensiunea pooch-ului dvs.), vă va distra cu adevărat animalul.

Câteva sfaturi rapide: Nu cumpărați mai multe jucării de câine imediat. Încercați unul și vedeți cum funcționează. Doriți să aflați cum câinele dvs. percepe un anumit tip de jucării de animale de companie și dacă funcționează foarte bine - economisiți banii pentru moment și lăsați-vă pooch-ul să se bucure de ea. Șansele sunt mai puțin interesate de cel nou dacă este încă consumat de jucăria mai veche. De asemenea, alegeți întotdeauna jucăriile de câine în dimensiunea potrivită pe baza rasei câinelui dvs. Nu vrei ca ei să mănânce accidental jucăria (care se întâmplă mai des decât credeți că este aleasă o jucărie greșită).

* FYI, nu suntem afiliați cu Kong în nici un fel. Ne place ca jucarii lor de caine.

Câine tratează

Trebuie să aibă consumabile câinilor Fiecare proprietar de câini ar trebui să aibă

În funcție de perspectiva dvs., câinele tratează ar putea să nu fie pe lista dvs. trebuie să aibă consumabile de câini, dar sunt aproape acolo. Este important să se trateze câinele acasă în orice moment, uneori chiar și cu tine când mergi undeva cu pooch-ul tău.

Acest lucru este valabil mai ales dacă sunteți încă în procesul de Instruirea fido-ului tău. De ce? Deoarece câinii reacționează și funcționează mult mai bine cu tratamentele și armarea pozitivă decât orice altceva. Utilizați acest lucru în avantajul dvs!

Dacă alegeți să nu utilizați câinele tratați ca întărire, apoi să le aveți la îndemână ca o simplă tratată pentru canina dvs. aici și nu există niciodată o idee rea. De multe ori, acest lucru vă va ajuta să evitați să vă dați câine ceva pe care nu-l trebuie să mănânce.

LEGATE DE: 10 sfaturi despre puii de antrenament de toaletă în mod corespunzător

Este dificil de sugerat & # 8220; cel mai bun & # 8221; Dog tratat, Dar există câțiva câștigători în această categorie. Cu toate acestea, puteți merge pur și simplu la Amazon și puteți căuta prin cei mai buni vânzători pentru a găsi ceva care, evident, o mulțime de câini se bucură. De exemplu, gustările de aromă de lapte de lapte de câine par să funcționeze bine, iar câinii le consideră o alegere delicioasă. Greens Canine Chews Dental, pe care am examinat anterior, este o altă opțiune bună dacă doriți, de asemenea, să vă mențineți sănătatea dentară a câinelui în timp ce vă antrenați câinele.

Acestea sunt doar câteva sugestii în ceea ce privește utilizarea câine tratează cu pooch-ul tău. Ieșiți acolo și aruncați o privire la ce altceva este disponibil înainte de a se angaja în orice produs recomandat.

Paturi de câine

Trebuie să aibă consumabile câinilor Fiecare proprietar de câini ar trebui să aibă

Ultimul dar nu în ultimul rând pe lista trebuie să aibă consumabile de câini este ceva pentru confortul câinelui dvs .: paturi de câine. Inutil să spun că câinii pot dormi și trăia fără un pat, dar orice tip de mobilier de câine - Fii paturi de câine, covorașe de dormit, canapele de câine sau ceva asemănat - este conceput pentru a oferi confort pentru animalul dvs. de companie.

În funcție de perspectivele dvs. asupra proprietății animalelor de companie sau a părinților, puteți considera că aceste elemente sunt Trebuie să aibă consumabile de câini sau nu.

Câinii noștri iubesc absolut paturile și petrec mult timp pe ele atunci când nu merg nebun. Paturi de câine (sau poate fi o cutie de câine, de asemenea) sunt, de obicei, locul preferat al animalului tău. Este locul lor că știu că sunt a lor. Având în vedere cât de important este un pat de canin, este o idee bună să investiți într-un pat de companie confortabil pe care câinele dvs. îl poate numi "acasă.& # 8221; Acum nu trebuie să ieșiți și să investiți ceva de la 300 de dolari pe o Big Barker Premium Calitate Bed Dog, dar aruncarea unei bucăți de pânză pe podea nu este, de asemenea, un pat de câine.

Proprietarii de câini care au optat deja pentru o cutie de câini (care este mai mult de o necesitate de câine element decât un pat de câine, de fapt) poate face și Ultimate Combo - Puneți un pat de câine în interiorul cutiei câinelui tău. Acest lucru vă va oferi pooch-ul cu un confort suplimentar și vă va face den `într-o casă cu adevărat rece.

Dacă sunteți gata să faceți cumpărături, Faceți cercetarea și asigurați-vă că ați cumpărat un pat care este bun pentru dimensiunea și rasa câinelui dvs. Ar fi dificil să faceți o sugestie pentru care dormit câine să cumpere în acest caz, deoarece există atât de multe variabile care vin să facă alegerea potrivită aici. Sperăm că petreceți suficient timp pe cercetare înainte de a vă angaja la nimic.

Dezvăluire: Acest articol conține legături afiliate. Putem câștiga o comision din achiziția dvs. Citiți mai multe aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Trebuie să aibă consumabile câinilor fiecare proprietar de câini ar trebui să aibă