Importanța pasiunii în creșterea câinilor

Importanța pasiunii în creșterea câinilor

Mai mult decât o afacere responsabilă, creșterea câinilor este despre pasiune și sentimente. Ceva care este valabil indiferent de afacerea în care vă implicați este unitatea, concentrarea și acea pasiune intensă care merge în corpul vostru și nu vă lasă niciodată. Pasiunea în creșterea câinilor vă ține pasul când sunteți scăzut, când vă aflați în datorii, când nu reușiți, așa cum doriți să fiți. Trebuie să aveți pasiunea pentru câinii pe care o veți rasa, dar și o pasiune importantă pentru afaceri.

Să fie awassionat în timp ce creșterea câinilor

Câinii și animalele de companie sunt cei mai buni prieteni, plângem când le luăm, plângem când ne părăsesc, le lipsește, le iubim. Și asta este exact ceea ce face ca această afacere să fie extrem de interesantă. Într-adevăr, vă place și fiți atașați la animalele de companie, le faceți să se simtă mai bine, să arate mai frumos și să gândească mai inteligent. Ele cresc cu tine și, spre deosebire de orice altceva: ei dau dragoste înapoi la tine.

Permiteți-mi să vă întreb o întrebare clară: Să spunem că cumpărați un bărbat și o femeie pentru a începe, după un timp vă dați seama că nu se pot împerechea. O să le vindeți sau să le păstrați?

Pasiunea de reproducere a câinilor

Dacă nu simți pasiunea pentru stocul de reproducere, puteți intra în afacerea greșită. Animalele au nevoie de tine, au nevoie de atenția ta și grija ta, dincolo de afacere.

Afaceri sau plăcere?

Dacă tocmai ați venit cu un răspuns la titlu, vă înșelați. Foarte gresit. Foarte foarte greșit. Nu este o afacere sau o plăcere, este de afaceri și plăcere. Acesta este modul în care ar trebui să vedeți noua dvs. provocare de viață: ridicarea animalelor minunate, cel mai bun mod pe care îl puteți, și asigurați-vă că găsiți modalități de a genera cât mai multe venituri posibil pentru a vă susține activitatea. Ambele sunt foarte compatibile și numai atunci veți găsi energia necesară pentru a lucra din greu și pentru a vă bucura de fiecare secundă din ea.

Afacerea responsabilă este distractivă

Acum că am stabilit importanța sentimentului acelui lucru special cu animalele de companie, trebuie să vă prezint cel mai apropiat partener: Afacerea dvs. de reproducere.

[Pulcquote-dreapta] Mai mulți bani nu înseamnă mai puține cheltuieli [/ pulcoten-dreapta] Creșterea este ușor de intrat, este într-adevăr atrăgătoare și se simte ca un vis: să trăiască cu pui, câini și să primești bani de la ea. Mare, dreapta? Ei bine, da, dar acesta este scenariul ideal. Îmi pare foarte rău că ți-am rupt-o, dar majoritatea crescătorilor sari în această aventură și eșuează, mizerabil, pentru că nu au nici o idee despre partea de afaceri a aventurii.

Nu mă înțelegeți greșit, fără a avea un indiciu despre conducerea unei companii, găsind prețul potrivit, studiind rezultatele și analiticii dvs. nu este atât de rău. Ceea ce este irecalabil nu trebuie să nu aveți pasiune pentru afaceri, pentru tranzacționare. Cu pasiunea pentru crearea și profitând din propria activitate, indiferent de, veți găsi bucurie la învățare și la rezolvarea problemelor.

Mai mulți bani nu înseamnă mai puține cheltuieli, înseamnă mai multe cățeluțe de calitate, mai multe verificări de sănătate, mai mult respect față de câini și lăsați clientul să știe despre ea, așa că știu de ce prețul este ridicat. Calitatea este rareori liberă!

Nu uitați niciodată că pasiunea este emoția puternică și abia controlabilă declanșată de ceea ce sunteți intensă. Este vital să îl experimentați pentru a începe în reproducerea câinilor. Succesul nu apare peste noapte, pasiunea este ceea ce vă va păstra în așteptare până când succesul latră la ușă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Importanța pasiunii în creșterea câinilor