Echipa de mamă / fiică împarte afacerea câinilor în două companii sora

Echipa de fiică a mamei se împarte afacerea câinilor în două companii sora

Fiind capabil să efectueze și să reușească în formarea comportamentală cu canini, are o mulțime de cunoștințe, timp și răbdare. Este nevoie de o persoană specială pentru a fi un antrenor de succes pentru câini. Candiss delcastillo este acea persoană. De fapt, ea este cunoscută de clienții ei ca un "whisperer de câine."De aceea a fost aleasă să se împartă de afacerea ei originală și să se concentreze asupra forțelor sale ca antrenor.

Candicamentul format WALK & WAGS Serviciul de companie LLC cu fiica ei Michelle înapoi în 2007. În acel moment a fost o combinație de animale de companie, câine de mers pe jos și o afacere de formare pentru câini. Atât de surprinderea femeilor, a decolat rapid, atât de mult încât au decis să creeze o serie de programe de televiziune instructive pentru un canal de acces prin cablu acum câțiva ani.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de câine de mers pe jos

Scopul spectacolului a fost acela de a-și obține informațiile de la numeroși oameni deodată în loc să-l împărtășească în timpul sesiunilor unu sau de grup cu clienții. Candară se concentrează în principal pe formarea animalelor de companie cu probleme comportamentale precum anxietatea de separare, Barking excesiv, frică, sărituri, mașina de urmărire, agresiune față de alți câini sau oameni, hiperactivitate, urinând în casă și multe probleme de comportament canin mai frecvent.

Ea este certificată în formarea comportamentală și încearcă să prindă comportamente nedorite la început, dar ea lucrează și cu câini care au fost greșit de ani de zile. Deoarece ambele întreprinderi au început să crească, echipa mamă-fiică sa gândit să împărtășească cele două întreprinderi în afară pentru ca fiecare antreprenor să se concentreze asupra forțelor lor și să crească întreprinderile în mod individual.

Echipa de fiică a mamei se împarte afacerea câinilor în două companii sora

Afacerile de afaceri au devenit oficial două entități separate la 1 ianuarieSf din acest an, complet cu rebranding. Candanse deține Ajutor comportamental pentru câini și Michelle deține Walk & Wags. Michelle spune că afacerea ei și afacerile de mers pe jos de câini sunt deja în creștere, iar ea a adăugat o slujbă "Potty Break" la ofertele ei, de asemenea.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de companie cu câini

Ea spune că cineva poate angaja copilul pe stradă pentru a avea grijă de câinele lor, dar serviciul ei este diferit. Este personal. Ea face legături cu familiile și câinii. Clienții ei au încredere în ea cu ei Siguranța animalelor de companie și bunăstarea și au încredere în ea să intre în casele lor. Ea spune că clienții ei devin familie și că legătura este evaluată de ambele părți.

Ambele femei sunt membri ai Asociației Internaționale a Profesioniștilor Canine. Ei speră să continue să-și extindă afacerile, iar Michelle intenționează să angajeze câțiva angajați pentru a servi o zonă mai mare în viitorul apropiat. În prezent, ea servește numai clienților în Hastings și Prescott, Minnesota.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Echipa de mamă / fiică împarte afacerea câinilor în două companii sora