14 Sfaturi despre cum să trăiți la un buget cu câini

Sfaturi despre cum să trăiești pe un buget cu câini

Proprietatea câinilor poate deveni destul de scumpă și, în cele din urmă, chiar a devenit o adevărată provocare pentru a face ca scopurile să se întâlnească când încercați să rămâneți la un buget fix.

După ce primiți un câine, primul an va mânca foarte repedebook-ul dvs. de buzunar dacă adoptați un catelus și începeți să vă bucurați de diferite nevoi pentru câinele tineri. Suma pe care o va costa, de obicei, începe în jurul anului 2000 pentru primul an, dacă faceți totul în regulă, atunci se reduce la 1000 $ pe an, în funcție de dimensiunea și rasa câinelui.

Aceste numere pot obține un impuls rapid din orice cheltuială suplimentară dacă câinele dvs. are nevoie de îngrijire suplimentară cu alergii, boli, intervenții chirurgicale și așa mai departe. În cele din urmă, nu puteți pune un preț asupra iubirii, loialității și afecțiunii pe care le oferă câinii, iar avantajul imens pentru bunăstarea voastră generală care vine de la un câine în jur.

Cu toate acestea, există modalități pe care le puteți trăi în cadrul bugetului dvs. și puteți avea încă un tovarăș de blană pentru a adăuga familiei dvs. Iată câteva sfaturi pentru a vă urmări pentru a economisi bani.

Alegeți rasa cu înțelepciune

Sfaturi despre cum să trăiești pe un buget cu câiniConsidera Tipul de creastă de câini doriți, deoarece unele rase sunt mult mai puțin costisitoare în îngrijire decât altele sunt. Știința arată că rasele mixte par a fi mai sănătoase pe termen lung decât puține, deoarece nu au acele complicații de sănătate moștenite.

LEGATE DE: Cum de a alege o rasă de câini

De asemenea, rasele mai mici sunt mult mai ieftine decât rasele mai mari, dacă nu la început, atunci cu siguranță pe termen lung.

Luați în considerare adoptarea unui câine mai în vârstă

De ce nu vă concentrați atenția asupra adoptării unui câine complet, mai degrabă decât un catelus? Puii tineri, la fel de drăguți cum sunt, pot fi extrem de costisitoare în primul an cu toate vaccinările, alimentele speciale, costurile de spay sau de sterilizare și multe altele.

Există mulți câini loiali iubiți în adăposturi, lire și agenții de salvare care au nevoie disperată de casele iubitoare și o familie pentru a-și numi propriile. Nici măcar nu trebuie să ieșiți din casă: oamenii care nu mai pot avea câinii lor din cauza alergiilor, în mișcare sau alte probleme sunt căutări disperate pentru câinii lor și vor fi dispuși să vă aducă un câine.

Datorită nevoii de a găsi o nouă casă pentru câine cât mai repede posibil, proprietarii anteriori sunt chiar dispuși să dea câinilor gratuit.

Spay / neutru câinele tău

Sfaturi despre cum să trăiești pe un buget cu câiniCând adoptați un câine, o spay și să le înghiți cât mai curând posibil. Acest lucru reduce posibilitatea bolilor legate de hormoni pe măsură ce îmbătrânesc.

LEGATE DE: Ar trebui să vă spionați / neutru câinele?

De asemenea, obținerea unei licențe de câine este mai ieftină dacă câinele dvs. este spayed / sterilat. În plus, nu există posibilități ale cheltuielilor adăugate ale catelusilor în viitor.

Nu ieftin pe hrană pentru câini, totuși

Când cumpărați alimente pentru câinele dvs., asigurați-vă că ați achiziționat Branduri de hrană pentru câini de înaltă calitate. Faceți cercetarea și aflați ce ar fi recomandat cel mai bine câinele și nevoile sale.

Când cumpărați un brand de bună calitate, acesta vă va ajuta să păstrați sănătatea câinelui dvs., reducând astfel problemele legate de sănătate din cauza nutriției sărace și inadecvate.

De asemenea, uitați-vă să vă faceți propriul hrană pentru câini de casă. Asigurați-vă că adăugați substanțele nutritive potrivite pe care le cere câinele dvs. Puteți face loturi mari și apoi înghețați-le în saci ziploc. Scoateți-le atunci când este necesar și adăugați ingrediente proaspete atunci când vă serviți câinele mesele sale.

Homemade câine tratează sunt mai ieftine

Sfaturi despre cum să trăiești pe un buget cu câiniNu este niciodată o idee rea să-ți faci propriul natural, Câinele de casă tratează În loc să cumpărați lucrurile mai scumpe. În acest fel, vă salvați niște bani, deoarece câinele tratează, în special cele naturale și organice, sunt de obicei foarte mari în preț.

LEGATE DE: Cele mai bune mărci de mâncare câine

Inutil să spun, Câinii iubesc tratamentele lor, și există multe retete ușoare și sănătoase online. De ce nici măcar nu începeți să vă vindeți câinele de masterat? Apoi câștigați bani care pot intra în cheltuielile dvs. de câine. Nu știi niciodată, s-ar putea să ai un talent pentru a face doggie tratează!

Nu pierdeți vaccinări

Salvați cheltuieli inutile de vaccinare prin vaccinarea câinelui la fiecare trei ani. Potrivit Asociației Americane de Spitalul Animal, ei recomandă ca vaccinurile să fie date unui câine la fiecare trei ani, mai degrabă decât anual.

Acest lucru vă va ajuta să economisiți cheltuieli inutile de vaccinare. De asemenea, nu uitați să faceți cumpărături atunci când este necesar să vă vaccinați câinele, deoarece prețurile medicale veterinare variază foarte mult.

Home grooming

Sfaturi despre cum să trăiești pe un buget cu câini

Evitați cheltuielile suplimentare de îngrijire, făcându-vă propriul îngrijire. Achiziționați o masă de îngrijire a mâinii și începeți să faceți toate nevoile de îngrijire necesare pe câinele dvs.: periaj, scăldat, tăierea unghiilor, curățarea urechilor și a ochilor și curățarea dinților.

Există multe videoclipuri YouTube care vă pot învăța diferite sfaturi și modalități de a-ți îngriji câinele acasă. Odată ce ați atârnat de ea, va fi a doua natură pentru a continua rutina. Un câine care este îngrijit în mod obișnuit are mai puține șanse de anumite probleme de sănătate în viitor.

LEGATE DE: Cel mai bun Clippers de păr de câine

Veți observa, de asemenea, problemele potențiale mult mai repede. Când vă îngrijiți de pooch, tot ce pare ciudat pentru animalul dvs. de companie, cum ar fi urechile infectate, bulgări și anomalii ale pielii, sunt luate imediat și a tratat înainte de a deveni o problemă mai gravă în viitor.

Asigurați-vă pooch-ul

Este o idee bună să arăți în asigurarea de companie. Nu știți niciodată când se poate întâmpla o boală sau un accident major, iar asigurarea va veni la îndemână, salvându-vă mii. Probleme de sanatate sunt, de obicei, cea mai mare preocupare a costurilor pentru majoritatea proprietarilor de câini.

Magazin în jurul valorii de și aflați ce asigurări se potrivește cu bugetul dvs. Deoarece acest lucru devine o nișă competitivă, multe companii de asigurări de companie își diminuează acum costurile pentru a rămâne în afaceri. Este un moment bun pentru a începe să priviți în acest lucru.

Jucării mai ieftine de câine

Sfaturi despre cum să trăiești pe un buget cu câiniGăsiți opțiunea de jucărie mai ieftină pentru câinele dvs. Dacă vă puteți permite oricare dintre acele jucării de câine fantezist că poochia dvs. va distruge într-o oră și va trebui să cumpărați din nou - obțineți creativi!

LEGATE DE: Cele mai bune jucării de catelus pentru chewere puternice

Frumusețea unui câine este - nu-mi pasă deloc ce să se joace, atâta timp cât își atinge interesul. Lucrurile ca bastoanele sunt gratuite și le puteți găsi la plaja locală, pădurea sau lacul. Câinii iubesc bile de tenis și sunt prea ieftine, deci pur și simplu obține una din acele bile și au pooch-ul tău să se bucure de mult timp.

Asigurați-vă propriile produse de îngrijire

Uitați-vă să vă faceți propriile produse de câine, mai degrabă decât să le cumpărați la magazinele dvs. de companie. Șampoane, Climatizatoare, Creme pot fi făcute de dvs.

Frumusețea internetului este că puteți găsi ceva. Căutați cum să faceți propriile produse de câine și Voila - aveți sute de opțiuni de urmat. Ca și câinele tratează, puteți face astfel un astfel de produs de câine uimitor pe care îl puteți vinde pe piața dvs. locală și începeți să faceți bani de pe talentul dvs.

Antrenează-ți canina

Sfaturi despre cum să trăiești pe un buget cu câiniÎn loc să vă trimiteți câinele în școlile și clasele de pregătire a ascultării, de ce nu vă educați pe diferite metode de antrenament câine și să vă antrenați câinele? Există o mulțime de Cărți despre cum să antrenezi un câine eficient, și chiar mai multe informații disponibile online.

LEGATE DE: Cele mai bune școli de ascultare câine

Instruiți-vă aproape la deveniți un antrenor profesionist de câini este o mare oportunitate pentru un timp de legare cu câinele dvs., de asemenea. Există multe programe de instruire canine de succes care sunt concepute pentru instruirea la domiciliu. Doar căutați pe internet sau ridicați o carte pe această temă.

Căutați online pentru produsele câinelui

Puteți găsi multe articole diferite de câinele dvs., nu numai pentru foarte ieftin, dar uneori chiar gratuit. Căutați în locuri precum Craigslist sau Kijiji, căutați categorii în care oamenii dau lucruri.

Proprietarii de animale de companie anterioare își vând întotdeauna paturile de câine, leashes, gulere, jucării, lenjerie de pat, cutii și alte consumabile de câini. Toate acestea merg adesea la prețuri extrem de scăzute, uneori chiar și gratuit, și nu înseamnă neapărat că produsul în sine este rău sau rupt. Proprietarul pur și simplu nu mai are nici o utilizare pentru acestea. Nu uitați și vânzările de garaj!

Evitați cheltuielile inutile

Sfaturi despre cum să trăiești pe un buget cu câini

Există o grămadă de servicii care vizează proprietarii de câini care pot ajuta cu ușurință banii să părăsească buzunarul. Dacă nu vă puteți permite acele servicii suplimentare de fantezie, atunci vă gândiți de două ori la fiecare cent pe care îl cheltuiți pe pooch.

De exemplu, nu angajați un câine Walker și mergeți întotdeauna pe câinele dvs. Dezvoltați un program mai bun, întrebați membrii familiei, prietenilor, vecinilor etc. Găsiți trasee distractive și locuri prietenoase pentru câini pentru a vă lua câinele. Bucurați-vă de natură cu tovarășul tău de blană. Obținerea întregii familii care se întorc pe jos, în felul acesta, fiecare membru al familiei primește un timp de îmbinare de calitate cu câinele.

Oferte și cupoane

Ultima, dar cu siguranță nu în ultimul rând - nu uitați să căutați online pentru cupoane. Puteți salva o mulțime de bani pe hrana pentru câini și alte accesorii pentru câini, găsindu-vă oferte bune de reducere online și cupoane aleator de câini și service.

Avem ocazional astfel de tranzacții și posturi de cupon aici pe sfaturile de câine de vârf, dar ele sunt temporare. Păstrați-vă nasul pentru unele dintre acestea și luați-vă o afacere bună de reducere a animalelor de companie următoare Casa de câine.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 14 Sfaturi despre cum să trăiți la un buget cu câini