15 Muștiucile de cal pentru fiecare ecvestru ar trebui să știe

Dressage portret de cai în aer liber

La fel ca și diferitele biți de materiale, biții de cai vin în multe stiluri de muștiuc. Alegerea bitului drept Căci calul tău poate lua o încercare și eroare. Unii factori care trebuie luați în considerare includ dimensiunea și forma gurii calului, modul în care calul dvs. a fost instruit și care este nivelul de calificare de echitatie. În cele din urmă, ar trebui să alegeți cel mai blând bit care permite încă o comunicare clară cu calul.

01 din 15

Mullen gura

O gură mullen este o bucată simplă, cu o ușoară curbă peste limba calului. Acest lucru îl face mai confortabil pentru ca calul să poarte decât un muștiuc de bar. Este, de asemenea, considerat mai blând decât un muștiuc îmbinat, deoarece nu există nici un efect de prindere atunci când sunt trase rein.

  • 02 din 15

    Îmbinare unică

    O singură articulație permite unui călăreț exercită o presiune orientată pe fiecare parte a gurii unui cal, oferind un control mai bun al calului. Cu toate acestea, articulațiile unice pot crea un așa-numit efect de nuci care împiedică limba și barele calului (spațiul într-un gura unui cal între incisivi și molari). Chiar și așa, pentru unii cai, acest soi ar putea fi mai confortabil decât a Muștiuc de bar.

  • 03 din 15

    Linkul francez

    O legătură franceză este o muștiuc dublu îmbinat cu o placă mică în mijloc. Cele două articulații ajută la înmubirea efectului de nuci, dar încă dau controlul călărețului pe fiecare parte a gurii. Unii cai ar putea prefera versiunea rotundă a legăturii franceze cunoscute sub numele de Lozenge sau gura ovală.

  • 04 din 15

    Dr. Bristol

    De asemenea, numit DOC Bristol, această muștiuc dublu îmbinat are o legătură plată în mijloc și arată similar cu o legătură franceză. Diferența este legătura este mai lungă și setată la un unghi ușor, astfel încât marginea legăturii pune mai multă presiune asupra limbii. Ca și legătura franceză, dr. Bristol are doar o ușoară acțiune de nuci.

    Continuați la 5 din 15 de mai jos.
  • 05 din 15

    Link-ul cu bile

    De asemenea, similar cu legătura franceză, link-ul minge al acestei piese muzicale stă direct pe limba calului și exercită presiune. Acest pic este puțin mai sever decât o legătură franceză, dar este mai blând decât un dr. Bristol, deoarece nu există nici o margine pe link-ul pentru a presa în limba.

  • 06 din 15

    Mușchiul răsucite

    Bițele răsucite pot fi făcute dintr-o combinație de materiale și pot avea o muștiuc dreaptă, mullen sau îmbinate. Twists este menit să aplice o presiune puternică în gura calului, plasând piesa bucală printre cele mai severe soiuri. O răsucire lentă, sau una cu mai puține rotiri, este mai puțin severă decât o răsucire rapidă, cu mai multe întoarceri. Unii echesitieni folosesc biți răsuciți pentru cai care nu răspund la cele rotunjite.

  • 07 din 15

    Rolele

    Rolele sunt, de obicei, fabricate din oțel inoxidabil, cupru sau ambele. Piesele mici, rotative de metal încurajează calul pentru a juca puțin cu piesa bucală, relaxându-și în mod ideal limba și maxilarul. Acest lucru poate duce la acceptarea calului. Dar rolele se măresc ușor severitatea bitului, iar unele modele ar putea provoca ciupit.

  • 08 din 15

    Cheile

    Cheile sunt mici, margele metalice alungite cel mai adesea văzute pe muștiucile obișnuite folosite Caii tineri la bit. Există, de obicei, trei taste atașate la un inel central pe piesa bucală. S-ar putea să vedeți acest lucru numit un pic de mâncare, iar mulți formatori nu mai favorizează, deoarece uneori încurajează calul să joace prea mult cu puțin.

    Continuați până la 9 din 15 de mai jos.
  • 09 din 15

    Porturi

    Porturi au o zonă ridicată - de obicei forma unui "U" inversat - în mijlocul piesei muștiuc, care reduce presiunea asupra limbii. Acest lucru împiedică calul să-și folosească limba pentru a înmuia efectul bitului. Există porturi scăzute care au doar o ușoară creștere, precum și porturi înalte care au pus o presiune asupra palatei calului. Unele porturi includ, de asemenea, rolele sau chei. Ambii Engleză și Biți occidentali pot avea porturi.

  • 10 din 15

    Link-ul sfert sau jumătate de lună

    Trimestrul sau jumătatea lunii sunt un alt tip de legătură pentru un muștiuc. Luna oferă spațiu limbii, în timp ce dublul articulează înmoaie acțiunea de nuci în comparație cu o singură articulație.

  • 11 din 15

    Gros sau subțire

    În general, cu atât este mai groasă, cu atât este mai moale efectul în gura calului. Dar unii cai cu un palat mic sau o limbă mare ar putea găsi biți groși incomod. Un muștiuc mai subțire este, în general, mai sever, deoarece concentrează toată presiunea pe o zonă îngustă din gura calului.

  • 12 din 15

    Muștiu goală

    O bucată goală este o greutate mai ușoară decât același bit realizat cu un material solid. Mulți cai purtați acest bit confortabil din cauza greutății sale.

    Continuați până la 13 din 15 de mai jos.
  • 13 din 15

    Bit de sârmă

    Muștiucile de sârmă pot fi drepte, îmbinate sau răsucite și sunt foarte severe. Natura lor subțire, împreună cu orice răsturnare, concentrează foarte mult presiunea în gura calului. În consecință, mulți oameni simt muștiucile de sârmă sunt crude.

  • 14 din 15

    Lanțul muștiucului

    Lanțul muștiucilor folosesc fie link-ul sau lanțul de biciclete. Acești biți sunt foarte severi, iar utilizarea lor este în general încruntată.

  • 15 din 15

    Bit bit

    Bitul de spade este înrădăcinat în tradiția Vaquero, iar caii purtau numai acest muștiuc foarte tehnic după școlarizare extinsă. Spatul vine în contact cu palatele calului când sunt trase și presiunea poate fi destul de mare. În mâinile neexperimentate, acest lucru poate deteriora gura unui cal. Nu este un pic pentru formarea caii sau a obiceiurilor de corectare, cum ar fi tragerea sau capul aruncă.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 15 Muștiucile de cal pentru fiecare ecvestru ar trebui să știe