Ceea ce este o frică de tragere laterală?

Shetland Pony, Gelding Chestnut, Bridle fără foi

O tragere laterală este pur și simplu o căptușeală folosită fără un pic. Reins sunt atașați la inele de pe ambele părți ale botului calului. Când ambele rein sunt trase, presiunea este plasată pe nasul calului, așteptați a oprire sau la rând. Tragând pe o minciună, calul pentru a-și întoarce capul în acea direcție, trăgând-o pe stânga suspendați calul pentru a se întoarce spre stânga, iar drepturile drepte sunt o întoarcere dreaptă. Partea cea mai simplă trage aspectul și se simt ca un halter. De fapt, mulți dintre noi au folosit o "tragere laterală" prin atașarea cabluri de plumb la inele de pe ambele părți ale nasului de halter.

Există nume diferite pentru tragerea laterală. Ele pot fi numite o cavesson, hackamore indiană sau un Lindell. Mulți sunt numiți după creatorii lor ca un dr. Gatiti Bridle.

Pălăria de tragere laterală vin în multe modele diferite. Unele pot fi făcute în întregime din piele, iar unele sunt făcute din frânghie. Pe unele părți laterale, piesa nasului poate fi o curea foarte rigidă (sau mai multe straturi) de piele. Este posibil să existe un fir sintetic sau metalic din interiorul pieii pentru o mai mare stabilitate. Unele trage laterale au bucăți de nas fabricate din una sau două lungimi de frânghie rigidă. Noduri de pe bucățile de nas ale traiului lateral se adaugă la presiune atunci când sunt trase. Piesa mai largă a nasului, cu atât presiunea mai moale, în timp ce piesele subțiri ale nasului pot adăuga la severitate. Veți găsi, de asemenea, laterale în limba engleză și în stil occidental.

Cum funcționează o parte laterală?

Direcția este de obicei reiniere directă, deși puteți Reintrul gâtului cu o tragere laterală. Când reinurile sunt trase înapoi, presiunea este plasată pe podul nasului calului. Când o coafură este trasă pentru a se întoarce, nasul / capul calului este tras în direcția rein. În funcție de modul în care acestea sunt proiectate, unele trageri laterale pot plasa presiune peste sondaj sau sub maxilar. În general, nu călătoriți cu cât mai multă contact posibil cu o pic.

De ce să utilizați o tragere laterală?

Mulți formatori încep tinerii cai cu o tragere laterală. Acest lucru permite calului să învețe semnale direcționale fără a plasa o presiune asupra gurii sensibile. Cai care sunt inconfortabil purtați un pic pot răspunde bine la o tragere laterală. Caii cu probleme dentare, fălcile malformate sau alte leziuni faciale pot fi mai confortabile cu o tragere laterală decât un pic.

Caii care au avut călăreți care sunt grei și au provocat durerea și amorțeala în gura calului poate răspunde bine într-o tragere laterală, cu condiția ca călărețul să învețe să-și folosească ușor mâinile. Un călăreț care trasează pe nasul calului lor poate găsi că animalul devine insensibil, de asemenea. Multe comportamente ca capul aruncă și tremurând, Balkși înrădăcinare sunt oprite când se folosește o tragere laterală.

Folosirea unei trageri laterale pe traseu face mai ușor ca calul să gusteze și să bea. În timpul iernii nu există nici un pic înghețat pentru a răni gura unui cal. Caii de școală cu călăreți care au mâini instabile ar putea aprecia că sunt călătorite într-o tragere laterală.

Cum ar trebui să se potrivească o parte laterală?

Tragerea laterală se potrivește ca o căptușeală obișnuită. Browanda ar trebui să fie suficient de lungă (largă) suficientă atunci când trageți pe rein la rândul său, bucăți de obraz de căptușeală Nu trageți în ochiul calului pe partea opusă. Piesa de capăt a căptușelii ar trebui să se potrivească cu patru degete din partea superioară a gurii calului. O să o vrei destul de mare încât nu sta pe cartilajul nasului sau pe capetele oaselor nasului. Cu cât este plasat mai mare, cu atât mai ușoară acțiunea. Dacă aveți nevoie de puțin mai mult "whoa", încercați să ajustați piesa nasului, astfel încât să se situeze puțin. Cureaua de bărbie ar trebui să fie făcută astfel încât calul să-și poată deschide gura confortabil, dar nu lăsat, așa că este încurcat. Preferăm reini de piele ușoară. Dacă cumpărați un tip specific de tragere laterală, ca a Dr. bucătar sau Diane Thompson Trageți lateral, veți obține instrucțiuni detaliate de montare cu cămașa dvs.

Alte tipuri de căptușeală fără nimic

Există și alte tipuri de Pășesc fără foi, cum ar fi hackamores și sari.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ceea ce este o frică de tragere laterală?