Cum să nu mai creșteți în cai

Dacă calul tău se ridică, ești în pericol de a fi nevăzuți, căzuți, sau lovit, iar calul își poate pierde echilibrul, căzând și rănit. Un cal care se ridică în timp ce se află la un cărucior poate cădea pe șofer și pasageri, provoacă răniri la sine și distruge echipamentele și obiectele din jurul acestuia.

Odată ce un cal învață acest comportament ca o modalitate de a evita munca sau de a exprima frustrarea, este dificil să se oprească. Dacă sunteți un călăreț începător, ar fi extrem de periculos să încercați să rezolvăm această problemă. În schimb, va trebui să găsiți un profesionist care vă poate ajuta.

De ce caii din spate?

Este esențial să înțelegeți de ce calul dvs. crește înainte de a încerca să elimine comportamentul.

Înainte de a lua în considerare orice alte cauze, gândiți-vă la posibilitatea unor probleme fizice. Durerea de la o șa de șapcară sau din dinții supraviețuitori sunt probleme comune care pot face o cal a se preface.

  • Circumferințe: Slab plasat sau prea strâns circumferințe sau Cinch-urile pot face calul tău.
  • Probleme de sanatate: Un medic veterinar vă poate ajuta să găsiți probleme fizice.
  • Probleme dentare sau de viziune: Au un control profesionist pentru problemele dentare dureroase și problemele de viziune. Un cal al cărui dinți îl deranjează sau unul care nu se poate vedea în mod corespunzător poate din spate ca o modalitate de exprimare a panicii.
  • Formare slabă: După verificarea acestui echipament este confortabil și nu există niciun motiv fizic calul dvs. crește, ia în considerare dacă există lacune în formarea calului tău care ar putea determina să fie frustrant, confuz sau copleșit de Ce cereți să faceți acest lucru.
  • Sub- sau overstimulare: Este al tau cal de mâncare prea multă cereale și să nu primească suficient exercițiu pentru a arde energia? Un cal care petrece cea mai mare parte a timpului său într-o pășune va fi mai puțin probabil să arunce excesul de abur prin creșterea, boltarea sau bucurarea. Un cal care se plictisește cu rutina poate să acționeze și.

Ce să faci dacă calul tău se ridică

Cel mai adesea un cal va da unele indicații, cum ar fi balustra, că vine o spate, care vă permite câteva secunde pentru a vă planifica următoarea mișcare. Uneori, totuși, nu există timp să reacționeze.

Dacă un cal se ridică în timp ce călătoriți, păstrați-vă greutatea înainte și centrați și încercați cel mai bine să vă sprijiniți în gât pentru a vă menține echilibrul asupra centrului de echilibru al calului când este pe două picioare. Nu trageți pe frâu pentru că ați putea trage mai departe capul calului, determinând-o să-și piardă echilibrul și să cadă înapoi.

Alternativ, puteți salva. Un Demontarea de urgență este potrivit dacă vă simțiți nesigur. Dar trebuie să ieșiți repede, astfel încât calul nu te lovește pe calea în jos. Dezavantajul acestui lucru este că, dacă vă salvați de fiecare dată când calul dvs. se riește, va afla rapid că acesta este modul în care vă poate scoate din spate.

Țineți cont de faptul că nici un spate nu este exact același și ceea ce a lucrat anterior poate să nu funcționeze data viitoare când echilibrul unui cal se poate schimba rapid. Cât mai bine posibil, utilizați cea mai bună judecată. Scopul dvs. ar trebui să fie de a rămâne în siguranță.

Cum de a preveni creșterea creșterii

Doar încercarea de a face față unui cal care se ridică în timp ce este condus sau condus dacă știți cum să o descurci în mod corespunzător. Ar trebui sa stii:

  • Cum să lucrați un cal "lung și scăzut", evitând școala care implică păstrarea unui cal în cadru și colectate.
  • Cum să conduci în mod activ un cal înainte.
  • Cum să vă angajați (și să dezactivați) posterioare a calului.
  • Cum să utilizați mâinile încet.
  • Cum să vă simțiți dacă un cal este înclinat să se stabilească pe șuruburi și să recunoască comportamentele și declanșatoarele care conduc până la o spate.
  • Cum să scicei un cal eficient, oferindu-i 100% din atenția ta.
  • Cum să vă păstrați rece în orice moment.
  • Ce biți pot ajuta și care pot exacerba problema.

Pe teren, nu fiți tentați să trageți aspru pe capul calului ca pedeapsă, deoarece acest lucru poate face lucrurile mai rău. Orice formare care face ca un cal să se întoarcă sau să-și pună capul va fi contraproductiv. Va trebui să recunoașteți ce declanșează spatele și să ia măsuri pentru a evita acest lucru.

Orice pedeapsă care include lovirea, strigând, se agită pe plumb, aruncându-ți brațele în aer, sau fluturând un bici poate face lucrurile mai rău. Pedeapsa rar funcționează pentru a stinge orice problemă de comportament.

Obțineți ajutor profesional

Dacă sunteți un începător sau chiar un călăreț intermediar, veți fi mai sigure dacă obțineți ajutor de la un antrenor profesionist.

Cereți referințe și verificați-le. Sunt caii care provin din acest antrenor bine manevrați de la sol și sub șa sau în ham? Sunt proprietarii fericiți cu rezultatele și cu succes cu caii lor, indiferent dacă sunt orientate spre plăcere sau performanță? Unii formatori nu vor dori să lucreze cu un cal care se ridică.

Ar trebui să cumpărați sau să păstrați un cal care se ridică?

Dacă intenționați Achiziționarea unui cal și se ridică în timp ce vizionați că este călărit sau încercați-l, nu-l cumpărați. Indiferent de cât de atrăgătoare este altfel, luați în considerare creșterea de a fi un întrerupător. Dacă dețineți un cal care se ridică, vino la dispoziție cu posibilitatea ca acesta să nu fie calul potrivit pentru dvs.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să nu mai creșteți în cai