Tipuri de biți de snable pentru cai

D-Ring Snaffle

Bitul de snable ar putea fi un instrument simplu, dar face o lume de diferență atunci când călărește un cal. Cel mai popular tip de Bit de cai, pe care călărețul pune în gura ecvinei pentru a comunica cu animalul prin aplicarea și eliberarea presiunii, bit-ul de snable vine în cinci soiuri.

Diferența dintre bordurile de bordură și snable

Bitul de snable este diferit de un bit de bord, un alt tip de cai de cai. Este un "bit non-levier", în timp ce bit bit este denumit "bit de pârghie."Refalarea calului se atașează la coada sau piesa obrazului pe un bit de bord, care adaugă pârghie. Acest lucru înseamnă că bit bit amplifică presiunea că călărețul se aplică pe frunze, în timp ce bit-ul de snable va aplica aceeași măsură de presiune pe care o folosește călărețul.

Snable Bit Fit

Este vital ca bit-ul de snaffles care sunt alese să se potrivească cu calul în mod corespunzător. Fișa corectă se referă la înălțimea că bitul este ridicat în gură, care poate fi reglat de obezuri, precum și lățimea bitului de la inel la inel și muștiucul lui grosime. Deși biții de snable servesc, în general, același scop, nu înseamnă că toate sunt la fel. Anumiți cai vor prefera anumiți biți și este posibil să încercați câteva înainte de a vă da seama care funcționează cel mai bine pentru calul dvs.

Tipuri de biți de snaffle

Bifii de snaffle vin în cinci soiuri: d-inel, ouă, inel liber, obrazul complet și jumătate din obraz.

  • D-inel (dee inel) snaffle: Un pic de snaffle D-Ring, de asemenea, numit un inel de DEE, obține numele său din inelele de biți în formă de D. Deși acest bit de snaffle este similar cu snafila de ouă, deoarece capetele piesei bucale se reunesc într-o balama, care este locul în care se atașează inelul de biți. Forma snablei dezamăgește colțul gurii.
  • Ougebutt Snaffle: Snaffleul Ougebutt este cel mai blant dintre toate tipurile și este numit după conexiunea dintre piesa bucală și inelul de biți, care arată un pic ca un ou. Acest tip de snable nu strânge colțurile gurii calului. Acest tip de bit de snaffle este, de asemenea, denumit un pic de snalefle.
  • Scoateți un snap de inel: Pe un snaffleu de inelul liber, piesa bucală se atașează la inele de alunecare, care rotesc bitul când un cal a încercat să-l apucă de ea. Acest lucru face dificil ca calul să câștige controlul. Cu toate acestea, deoarece inelele sunt libere, buzele calului pot fi ușor prinse și ciupite.
  • Full snaple de obraz: După cum sugerează și numele, snaffleul complet al obrazului are cheekpieces care împiedică mușchiul de la gură. Acest lucru păstrează bitul în poziția corectă în gura calului și îl oprește să se prindă pe buze sau pe o altă parte a gurii.
  • Jumătate de snalefle: Există, de asemenea, jumătate de obraz și bacucher sau obrazul agățat, snalefles. Primul are doar un obraz superior sau inferior, care păstrează obrajii care sunt prinși pe poarta de pornire în curse, în timp ce obrazul agățat, sau baucher, snaffle este fixată în gură și are un inel de pe partea piesei bucale cu a inel mai mic atașat la obstarea mirelui.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Tipuri de biți de snable pentru cai