Totul despre hackamore mecanice

Shetland Pony, Gelding Chestnut, Bridle fără foi

Un hackamore este o căptușeală cu nr pic. Un hackamor mecanic este o căptușeală fără nimic cu Shanks. O căptușeală fără funeință fără șuruburi este numită a tragere laterală. Aceste hackamore sunt uneori văzute pe traseu, în inelul jumperului și jocurile de viteză occidentale, cum ar fi curse de baril.

Șuncările de pe hackamore mecanice oferă efecte de levier, La fel ca și păstorii pe un bit do. Mai degrabă decât o presiune care se aplică în interiorul gurii, hackamore atrage presiune asupra nasului și a altor puncte ale capului. Când sunt trase frânghii, coroana de căptușeală este trasă în jos împotriva calului sondaj, Piesa nasului este trasă de nasul calului, iar cureaua de bărbie aplică o presiune împotriva bărbiei într-un mod similar cu acțiunea unui bit de bord.

Severitatea hackamorei depinde de materialele din care se face și de lungimea șuncărilor. Cu cât sunt mai lungi șuncările, cu atât mai multă pârghie poate fi aplicată la capul și fața calului. Longshanks cresc acțiunea curbului. O bucată de nas rotunjită din frânghie limitată sau din piele împletită în jurul cablului rigid, va plasa o presiune mai accentuată împotriva nasului calului decât o bucată de nas plat. A Lanțul sub bărbie va fi un ajutor mai clar decât o curea de bărbie din piele. Tragând înapoi pe frunze va aduce piesa nasului și cureaua de bărbie mai aproape împreună, ciupind maxilarul.

Sunt hackamore mai bine pentru cai?

Hackamores nu sunt mai umane, pentru că nu există un pic în gura calului. Hackamores poate fi foarte aspru, provocând dureri severe față de fața sensibilă a calului. Șuncările pe unele hackamore pot fi de peste opt centimetri lungi (20cm). Cu forța de pârghie, este posibil să se deterioreze fața unui cal. Este important să ajustați piesa de nas a unui hackamor suficient de mare încât se află deasupra cartilajului nasului. În acest fel se află pe os, mai degrabă pe cartilajul mai moale.

Un hackamor mecanic nu este recomandat pentru instruirea unui cal. Acțiunea este prea severă, inexactă și calul trebuie să înțeleagă cum să Reintrul gâtului și opriți-vă pe o coamă liberă cu o atingere ușoară. Este foarte dificil să învățați un cal pentru a vă îndoi sau flexi, deoarece nu este posibilă reintroducere directă cu un hackamor mecanic. Nici nu este o idee bună pentru un nou călăreț, cu mâini instabile să călătorească cu un hackamor mecanic. Călătorii începători cu o tendință de a ține pe reini pentru echilibru pot trage în mod neașteptat fața calului, provocând durere și confuzie.

Principalul beneficiu al utilizării unui hackamor mecanic este că prin intermediul pârghiei, un cal greu de oprit poate fi oprit cu un contact minimal asupra rein-urilor. Deși aceste ajutoare ar putea părea atrăgătoare ca răspuns rapid la predarea unui cal la "WHORI", pot provoca, de asemenea, probleme precum capul aruncă, Transportul ridicat al capului sau înrudirea și eventualele daune faciale. Traseu căutând o căptușeală care permite calului să mănânce și să bea pe traseu ar putea lua în considerare utilizarea unei căi de cărămizi fără fostale, BOSAL sau tragere laterală. Biți sau hackamore cu șuncă lungi nu sunt minunate pentru traseu de echitatie Deoarece Shanks se pot prinde în crengi și unelte. Dacă călărețul simte că un hackammore mecanic este alegerea potrivită, utilizați unul cu șuruburi scurte și o bandă de nas plat, moale. În acest fel calul este mai puțin probabil să se rănească din greșeală prin conectarea sau bumping o coadă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Totul despre hackamore mecanice