Cum să opriți buckul la cai

Horse Bucking

Dacă un cal nu a făcut-o dolar Înainte de a-l deține, trebuie să vă dați seama ce sa schimbat de când calul a fost călărit de dvs. Întrebați-vă ce sa schimbat despre mediul său, sănătate, hrană, echipamentul său și modul în care călăria dvs. poate diferi de proprietarul anterior.

Care este mediul calului?

O schimbare în timpul timpului pe care îl petrece calul în pășune și stand poate provoca probleme comportamentale. Are perioada de timp schimbat calul dvs. în aer liber? Dacă este obișnuit să fii în afara de-a lungul timpului și acum este stabilit mai mult decât se obișnuiește, poate fi consumată energia pentruită în timp ce este călărit. Crescând Întoarceți-vă ora vă va oferi calului ocazia de a se exercita.

Ce vă hrăniți calul?

Cei mai mulți dintre noi hrănește caii noștri "Extras", iar unii cai pot obține mai multe concentrate decât au nevoie de adevărat. Calul tău poate "simți ovăzul său" cu mai mult combustibil decât este necesar. Cei mai mulți cai, călătoresc o dată sau de două ori pe săptămână vor avea nevoie doar de Pășune bună sau fân de înaltă calitate pentru a rămâne sănătoși. Furajul suplimentar poate însemna mai multă energie decât necesitatea unei lucrări ușoare. Numai caii care lucrează aproape în fiecare zi ar putea avea nevoie de extra, dacă nu sunt păzitori grei care au probleme cu păstrarea greutății chiar și atunci când inactiv.

Este calul tău sănătos?

Au verificat dinții calului și ia în considerare faptul că este ajustat de un chiropracticator. Unii caii se scufundă sub șa din cauza durerii corporale. Chiar și durerea de spate poate face ca calul să acționeze.

Aveți echipamentul potrivit?

Scaune slabă potrivită poate provoca calul tău să devieze în multe moduri diferite și este adesea trecute cu vederea. Dacă șaua dvs. este ciupită sau concentrarea presiunii într-o zonă, spatele calului poate deveni foarte sensibil și poate provoca buck. Fiți la fel de atenți la potrivirea șei calului dvs., deoarece vă veți cumpăra noi pantofi. Șadurile nu sunt o singură dimensiune-toate. În mod ideal, ar trebui să cumperi o șa dupa cum cumperi calul. Înscrieți-vă ajutorul unui dispozitiv bun de șa și nu depinde de plăcuțele de șa pentru a fixa o șa de montare prost.

Calul tău ar putea obiecționa să aibă Ciriștia de șa peste strâns. Ar trebui să vă puteți glisa mâna între cinch sau circumferință și corpul calului. Peste strângere poate provoca ciupirea și ciocanul atât în ​​șa, cât și în Zonele de cinch.

Biții ocazional pot provoca probleme, mai ales dacă calul are o problemă dentară. Asigurați-vă că calul dvs. are un pic care se potrivește, este confortabil pentru el să dețină și este cel mai blând posibil să-l controleze.

Cum vă călăuziți calul?

Poate surprinde mulți oameni să știe că caii nu-i place de fapt să fie călătoriți sau condusi. O mare parte din călăreț este convingătoare de cal pentru a face lucruri de bună voie, încât nu vede nici un motiv pământesc de făcut. Unii cai se găsesc foarte repede cât de calificați și determinați călărețul pe spate este. La fel ca oamenii, ei pot deveni foarte adepți la evitarea muncii pe care nu le plac. Dacă indicii dvs. sunt muddled, nu puteți citi gândurile calului și nu știți cum să reduceți comportamentul nedorit Mulți cai vor alege acest lucru.

Când un cal de cal, probabil dă unele semnale în prealabil. Depinde de dvs. să învățați cum să recunoașteți aceste semnale și să luați contramăsuri înainte de începerea buclă. Acesta este locul în care un bun instructor vă poate ajuta să vă perfecționați abilitățile. Mulți oameni petrec mai multe ore și dolari pe găsirea de remedii rapide (e.G., cumpărarea de biți mai severi, cravată, etc.). Cu toate acestea, răspunsul la cele mai multe probleme comportamentale sub șa este de a crește abilitățile și cunoștințele călătorului.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să opriți buckul la cai