Bit-uri de călătorie occidentale

Cowboy de echitatie un cal de castan

Există sute de occidentali diferiți biți de echitatie cu multe variante subtile și nume ciudate. Alegerea uneia poate părea intimidantă. Dar trebuie doar să vă amintiți că majoritatea sunt derivatele câtorva biți de bază care rămân populari printre călăreții calii occidentali. Acestea pot avea caracteristici ușor diferite, dar au același efect. Aici fotografii și descrieri ale unora dintre cele mai frecvente biți de echitatie Western pe care o vedeți folosit pe cai și la magazinul local.

01 din 06

Bit de pășunat de vest

Acesta este probabil unul dintre cei mai frecvenți biți occidentali. Shanks au fost inițial înclinate înapoi, astfel încât calul ar putea părea cu puțin în gură. A existat un moment în care ar fi putut fi de dorit ca un cal să păcălească complet cuțit și sărac, cum ar fi când lucrați toată ziua cu bovine. Nu veți dori ca calul să se ridice într-un pic de bord deloc, deoarece există un pericol pe care ar putea să-l pastreze sau să prindă coada și să se rănească.

Acest stil de biți este foarte popular și se potrivește multor cai. Le veți vedea adesea cu mai multe pături decorative și cu diferite tipuri de versiuni și porturi de limbă. Veți vedea, de asemenea, acest lucru folosit pe Ponies Ridden Western.

  • 02 din 06

    Tom Thumb Bit

    Acest Bit comun este uneori eronat numit un pic de snaffle, deoarece are un muștiuc îmbinat. Deoarece are șuruburi și folosește pârghia, este un bit de bord. Mulți oameni nu sunt de acord cu severitatea sa. Deoarece are șuruburi scurte, se pare că este un pic blând, dar gura îmbinată adaugă la severitate. Este un pic popular în inelul de spectacol și în traseu. Veți vedea acești biți cu muștiuc de cupru, plastic și metal.

  • 03 din 06

    Occidental s-coank bit bit

    Forma S pe șuncările acestui bit contribuie la greutatea, echilibrul și pârghia atunci când călărețul se retrage înapoi pe reini. S face acest lucru un pic mai sever decât un pic cu aceeași lungime de șocuri drepte, cum ar fi bit de pășunat. Acest bit trebuie să fie folosit cu atenție pentru a evita rănirea calului. Portul din mijlocul piesei bucale amplifică liniștea și asigură o ușoară ușurare a limbii calului.

  • 04 din 06

    Bit de corecție occidentală

    Numele acestui bit este înșelător. Biți de corecție sunt utilizate pentru a corecta problemele, ci pentru a consolida ajutoarele de reiniere unui cal deja bine pregătit. În mâinile greșite, (ca orice bit bit), acești biți pot fi severi.

    Dacă aveți probleme cu oprirea sau transformarea calului, răspunsul probabil nu este un pic mai sever, ci o revizuire solidă a elementelor de bază. Utilizarea unui pic mai severă nu este corectarea acestora. Bițele de corecție au locul lor cu formatori care doresc să-și meargă răspunsurile calului la SIDA REAL. Un pic cu ședințe lungi și un port ridicat, cum ar fi acesta, poate provoca mai multe probleme decât corectează dacă nu este folosit cu înțelepciune.

    Continuați până la 5 din 6 de mai jos.
  • 05 din 06

    Bit-ul de snaple de snap

    Pentru a arăta în mână sau anumite tipuri de concurență, acest bit de snable este o alegere atractivă. Este similar cu multe alte biți de snaffle, atât în ​​engleză, cât și de vest. Acest bit este decorativ, dar decorațiunile nu se schimbă sau nu afectează modul în care funcționează bitul. Acest lucru este adesea folosit pe caii tineri și în inelul de spectacol occidental, pot exista clase speciale de snafle.

  • 06 din 06

    Western Pelham Bit

    Acest bit va fi folosit pentru instruire, dar nu va fi văzut în orice competiții occidentale. Ca Engleză Pelham, Acest lucru combină oarecum acțiunea de bordură și un snable și este folosit cu două seturi de reini, unul dintre inelele mari în formă de D și unul set pe inele de fund. De asemenea, va necesita un lanț sau o curea de bordură. Acesta este un alt biți care ar trebui folosit pentru a instrui un cal pentru ajutoare mai rafinate.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Bit-uri de călătorie occidentale