O introducere în stadionul jumping

Stadionul Jumping este o competiție în care caii și piloții negociază un curs de obstacole sau sărituri într-o arenă sau un inel de echitație. salturi sunt colorate și de înălțimi și lățimi diferite. Salturi largi sau "salturi răspândite" pot include un pericol de apă pe care caii trebuie să iasă peste, dar nu atinge. Evenimentul este judecat de timpul scurs și numărul de defecțiuni care reflectă numărul de salturi bătut, penalitățile de timp, neascultarea erorilor de cai și călăreț. Înălțimea, lățimea și numărul de salturi vor depinde de nivelul dvs. de concurență. Începătorii încep de multe ori cu scăzut (18 în./ 46 cm) Rails Cross.

Poartă

Scopul este de a finaliza cursul de salturi fără a suporta greșeli, în timpul alocat. Aceasta se numește o "rundă clară". Echipele de cal / călăreț pot participa la "Jump-off-uri" dacă există mai mult de o rundă clară. Jumpurile sunt programate și obiectivul este apoi să aibă o rundă clară cu cea mai rapidă dată.

Echipamentul de care aveți nevoie

Calul tău și va trebui să fii echipat corespunzător cu un scaun înainte sau o șa engleză. Puteți utiliza aproape orice tip de biți sau Bridle fără foi pe calul tău cu un stil englezesc. Aproape orice tip de martingale sau cravată poate fi utilizată.

Rider este îmbrăcămintea va varia în funcție de tipul de show - club, școală, club de ponei etc. În general, o jachetă neagră scurtă, panouri înalte și cămașă albă cu un guler de catch-uri sunt acceptabile. Verificați hotărârile locale, cu toate acestea, deoarece formalitatea de îmbrăcăminte diferă la unele competiții.

La ce să te aștepți

Înainte de a vă plimba, vi se va permite să mergeți la cursul și să vă planificați abordarea pentru fiecare salt. Salturile vor fi disponibile într-un inel în care vă puteți încălzi calul înainte de a concura.

În inel, vi se va da un semnal de pornire (clopot, fluier etc..) și au un timp maxim pentru a finaliza cursul. Când terminați cursul cu succes, veți aștepta până când toți călăreții sunt terminați pentru a vedea dacă sunteți în sărituri. Cursul de jump-off va fi ușor modificat și nu veți avea ocazia să o faceți în prealabil. Câștigătorii sunt clasificați de cele mai rapide ori și cele mai puține greșeli.

Pregătiți-vă calul

Veți dori să vă asigurați că calul dvs. este complet controlabil pe plat și peste salturi. Stadionul Jumping obstacolele pot fi vopsite și decorate foarte înalte, așa că asigurați-vă că calul dvs. este obișnuit să săriți în culori strălucitoare și sărituri în formă ciudate. În funcție de formalitatea evenimentului, calul dvs. poate sau nu are nevoie de o maneră împletită. (Nu este niciodată o greșeală de a se împrăștia dacă nu sunteți sigur.) Calul tău poate beneficia de unii Protecția piciorului ca cizme de clopot sau periați cizme.

Pregătiți-vă

Lecții de sărituri sunt aproape o necesitate. Va trebui să înveți cum să vă apropiați de un salt, să rămâneți centrate și să negociați răsuciri strânse și combinații de salturi. Va trebui să înveți să memorați rapid cursurile și să luați decizii rapide.

Scoring - Defecțiuni și penalități

  • Patru defecte pentru fiecare salt s-au bătut.
  • Patru defecte dacă a hoof atinge un salt de apă.
  • Patru defecte pentru un refuz să sară, să fugi.

Eliminări

  • Cal (umeri și bârfe atinge solul) sau călăreț cade.
  • Al doilea refuz.
  • Mergând și stau la curs.
  • Depășirea limitei de timp.

Defecțiuni de timp

  • O penalizare pentru fiecare patru secunde sau o parte dintr-o a doua depășire a timpului permis în prima și a doua rundă și sări.
  • Un punct de penalizare pentru fiecare secundă sau o parte a unei secunde care depășește timpul permis într-o săritură împotriva ceasului.

Beneficiile

Stadionul Jumping poate fi o mulțime de distracție și îmbunătățește agilitatea și concentrarea atât a calului, cât și a călărețului.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » O introducere în stadionul jumping