Ceea ce face un cal de bombardament?

Femeia care deține calul cu călărie pentru copii

Pe măsură ce căutați primul cal perfect, ați putea auzi sau citiți sfaturile pentru a cumpăra un cal care este rezistent la bombardament. Anunțurile din ziar sau online ar putea face publicitate unui cal ca cu bombă. Dar ceea ce este exact este un cal de bombardament? Răspunsul simplu este orice cal care este puțin probabil să devină supărat și speriat la orice atracții ciudate sau zgomote.

O reacție naturală a unui cal la lucrurile care sperie că este de a lupta, îngheța sau fugi. Cel mai cai va încerca să fugă și a Spook este începutul reacției Flee. Reacția de înghețare este mai frecventă la caii tineri sau caii cu expunere limitată la lume. Lupta la cai este puțin neobișnuită și pentru reacția de luptă pentru a prelua, un cal trebuie să se simtă foarte amenințat și mulți cai, în funcție de personalitatea lor, este puțin probabil să ajungă la acest punct. Un cal este, la urma urmei, un animal de pradă și fugă este cel mai instinctual răspuns. Deci, când căutăm un cal cu bombardament, căutăm una cu suficientă expunere, formare și Tipul temperamentului că cele mai înfricoșătoare lucruri sunt luate în pas și depășesc aceste reacții naturale.

Ceea ce face un complicat de cal?

Cum spuneți că un cal este rezistent la bombardament? Sunt șanse, un cal cu bombă este unul cu o istorie de a oferi lecții de călăreți începători sau de a fi călărit de alți începători. Petreceți timp cu el. Picătură o pătură de șa pe pământ. Luați un hanky mare din buzunar și o veți lăuda puțin. Face o mișcare bruscă. Nu vrei să fii ridicol și să poarte un costum de clovn și să poarte baloane, dar poți să testezi cai pentru a vedea cât de sensibili sunt la situații neobișnuite. Aici luați pe cineva cu o mulțime de experiență este de ajutor pentru că vor fi capabili să vă ajute să evaluați reacțiile calului.

Care are nevoie de un cal de bombardament?

Copii, adulți începători și cei care au probleme de încredere atunci când călătoresc pot beneficia de călătoria unui cal de bombă. În acest fel, pot învăța și a rezolva probleme fără a fi intimidate de cal în nici un fel. Un cal care este rezistent la bombardament face un bun Calul începătorului Pentru că i-au iertat greșelile lui Rider. Și ele sunt mai sigure pentru că nu sunt reactive și se gândesc mai repede decât călărețul.

Nu 100% cai rezistenți la bombe

Este important să înțelegeți că calul este 100% garantat să nu spună, Bolt sau să reacționeze într-un mod care ar putea sperie sau de a dezvălui un călăreț. Un cal liniștit calm, călărit pe un cuib de viespi de pământ poate veni nereușită și se transformă într-o șa Bronc. Zgomotele puternice, vremele nerezolvate, atracțiile ciudate, cum ar fi baloanele de aer cald care vin deasupra capului și alte situații ciudate și pot face cel mai asemănător pe calul nervos. Dar reacțiile calului de bombardare vor fi mai controlate decât un cal mai reactiv.

Găsirea calului de bombardament poate fi dificil. Este nevoie de timp pentru a găsi Perfect primul cal care este atât în ​​siguranță, cât și distractivă. Asigurați-vă că încercați multe și vă faceți timpul să luați decizia.

Pronunție: b ŏ m b p r ō f f

De asemenea cunoscut ca si: liniștit, ambalator, calul soțului

Exemplu într-o propoziție: Un cal de bombardament sau un ponei este cel mai bun pentru începători și copii. Astfel pot învăța să călătorească în siguranță și să se distreze.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ceea ce face un cal de bombardament?