Elementele de bază ale formării unui cal

Omul de formare un cal pe reins

Instruire de cai poate fi distractiv, dar poate fi, de asemenea, o provocare destul de o provocare. Pentru începători, este probabil cel mai bine să pleci Caii tineri Pentru formatori mai experimentați. Tinerii sunt prea imprevizibili, iar cunoștințele, calendarul și abilitățile sunt necesare pentru succes. Dar într-adevăr, ne pregătim caii - chiar și pe cei instruiți pe scară largă, de fiecare dată când interacționăm cu ei. Când îți înveți calul ceva nou, înseamnă că ai învățat și ceva și asta este foarte recompensat. Aflați ce ar trebui să știe calul tău și ce va trebui să știi să-ți antrenezi calul. Iată idei de antrenament distractiv, ușor și sigur pentru proprietarii de cai pentru prima dată.

01 din 05

Ce să știți înainte de a începe

Înainte de a începe formarea de cai, există câteva lucruri pe care trebuie să le cunoașteți pentru a fi eficiente și sigur cu calul tău. Cum ar fi cum să abordăm formarea, ceea ce nu funcționează și cum să știți când ceea ce faceți este să lucrați.

Și în timp ce nu este necesar să aveți a un stilou rotund pentru a instrui un cal, Este bine să lucrați într-un spațiu închis, cum ar fi un stilou rotund, inel, arenă sau un paddock mic.

  • 02 din 05

    Ce este calul tău să știe

    Chiar dacă nu călătoriți sau conduceți-o, există Manners esențial de cal Fiecare cal trebuie să aibă. Un lucru pe care fiecare cal ar trebui să știe este cum să Încărcați în siguranță pe o remorcă, Doar în cazul în care există o urgență.

  • 03 din 05

    Lucruri sigure pe care le puteți învăța un cal

    Este ușor și distractiv să-ți înveți calul până la gât. Indiferent dacă călătoriți engleza sau vestul, este la îndemână să aveți un cal care poate reintroducere directă și Reintrul gâtului. Este, de asemenea, distractiv să vă învățați calul unic trucuri, și chiar oamenii non-cali se bucură de caii de urmărire le îndeplinesc. Două trucuri simple dau îmbrățișări și sărutări.

    Notă: Dacă calul tău tinde să fie un pic și nips, învățând un cal pentru a da un sărut pe obraz, ar putea să nu fie în siguranță, găsiți o alternativă care păstrează sărutările departe de fața manipulatorului.

  • 04 din 05

    Probleme comune de formare și comportament

    Problemele de comportament pot provoca din mai multe motive diferite. De exemplu, nu există nici un punct în punerea unui a lega sau martingale pe un cal pentru a rezolva ceva de genul capul aruncă, Când gura îi doare deoarece dinții sunt prea lungi și ascuțiți.

    Lucrul important la abordarea oricărei probleme este de a înțelege de ce există problema în primul rând. Fiecare dintre aceste probleme este solvabilă cu manipulare corectă și consecventă. Răbdarea este cheia. Și amintiți-vă, puteți lucra cu antrenorul dvs. de instruire pentru siguranță.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Ce nu ar trebui să-ți înveți calul

    Când calul tău este greșit, și ești un călăreț începător, este înțelept să primești sfaturi de la un călăreț cu experiență sau un antrenor. Unele comportamente, cum ar fi creșterea, bucla și balanța pot fi periculoase dacă nu știți cum să vă ocupați de ele. Există câteva lucruri începători pur și simplu nu ar trebui să încerce, cel puțin nu numai.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Elementele de bază ale formării unui cal