American standardbred horse: profil de rasă

cai într-o cursă de coș

Dacă ați fost la o pistă pentru a urmări cursele de curse, ați văzut probabil că americanul Standardbred în acțiune. Acest solid rasa de cai Cu o rezistență excelentă are linii de sânge care ajung înapoi în secolul al XVIII-lea. Iar abilitățile sale nu se limitează la pistă. Standardbred-urile americane sunt de obicei prietenoase, relaxate și cai inteligenți, ceea ce le face potrivite pentru multe aplicații - de la inelul de spectacol la Traseu de agrement.

Privire de ansamblu de rasă

Greutate: 800 la 1.200 de lire sterline

Înălţime: 14 mâini (56 inci) la 17 mâini (68 inci)

Tipul corpului: Picioarele groase de coadă și coada-musculară - piept adâncime - oarecum seamănă cu o rasă de grâu

Cel mai bun pentru: Proprietarii și piloții de toate nivelurile

Speranța de viață: 25 până la 30 de ani

Istoria și originea americană standard

Standardbred american a fost dezvoltat în New England în anii 1800 de la o oală de topire a caii care a trotit, paced și a alergat atât sub șa, cât și în ham.

Un primar numit Messenger, care a fost adus în Statele Unite în 1788, este considerat ca temelie a rasei. Și toate standardurile americane coboară din străbunul Messenger Hambletonian 10. Multe alte rase au fost introduse în linie, fiecare contribuind caracteristicile lor de curse de dorit. Printre aceste rase au fost frecvente, Morgans, Pacers canadian, și alți cai de împingere și trotugari acum.

În 1879, asociația națională a crescătorilor de cai trotting format ca un registru de rasă. Numele Standardbred provine din timpul standard de 2 minute și 30 de secunde pe care un cal a trebuit să le tragă la calitate pentru acel registru. Astăzi, Asociația de Trotting Statele Unite ține evidența rasei.

American Standardbred Size

American Standardbreds variază în înălțime de la aproximativ 14 mâini (56 inci) la 17 mâini (68 inci). Se cântăresc de la 800 la 1200 de lire sterline în medie. Cele mai multe stau la aproximativ 15 mâini (60 de centimetri) și cântăresc aproximativ 1000 de lire sterline - aproximativ la fel ca și calul mediu de echitație. Nu există niciun standard de conformație a rasei atunci când vine vorba de înălțime și greutate pentru standardul american.

American de reproducere și utilizări standard

Standardbred american a fost inițial dezvoltat pentru viteza și rezistența la curse de curse. Dar poate ține propriul ei în multe alte discipline de conducere și de conducere. Veți găsi StandardBreds în sport, cum ar fi jocurile de viteză, Ridicătură, jumping, transportul competitiv, și conducerea plăcerii.

Deoarece cei instruiți pentru calea sunt atât de bine manipulate de la nașterea - prima instruită pentru a conduce și apoi expuse la multe alte situații - de obicei pot face cu ușurință tranziția la cai de conducere de plăcere. O mare parte din pregătirea lor de bază este deja făcută. Cu toate acestea, ei excelează atât de mult în curse de curse încât sunt rareori crescoi doar ca cai de plăcere.

Culori și marcaje

Standardbred-urile americane vin într-o gamă de culori ecvine, inclusiv bay, maro, negru, castan, gri și alte culori solide. Adesea lipsesc alb facial și picior Marcaje, cum ar fi blazes și ciorapi. Și nu au patch-uri sau puncte.

Caracteristicile unice ale americanului Standardbred

Există două tipuri distincte de StandardBreds: Trotters și Pacers. Trotters au un mers diagonală, adică piciorul stâng din față și pasul piciorului drept spate în unison (împreună cu stânga din dreapta și din spate stânga).

Pe de altă parte, Pacers mișcă picioarele pe aceeași parte în unison (e.G., treptele din față stânga cu partea stângă). Viteza Pacers în cursele hamului este mai rapidă decât cea a trotters. Și în America de Nord, Pacers tind să depășească trotters pe pistă.

Pacers adesea ambil, sau "un singur picior", care este un mers de alergat / mers pe jos care se îndreaptă spre o plimbare foarte confortabilă. Atunci când călătoresc un pacer, unii echesitieni consideră că este o modalitate excelentă de a vă relaxa un spate rigid la o viteză de acoperire a solului. De asemenea, Pacers pot fi încurajați să se deplaseze, făcându-le cai foarte flexibili pentru spectacol și plăcere.

Cele mai bune rase de cal de conducere pentru tragerea unui cărucior

Dieta și nutriția

Standardbredurile americane au nevoie de o dietă tipică de echilibru de iarbă de calitate, fân, cereale și unele fructe și legume. Suplimentarea cu vitamina și minerale ar putea fi necesare, mai ales dacă calul nu poate părea liber. Cantitatea de alimente depinde în mare măsură de nivelul calului și de nivelul activității. Dacă vă conduceți calul, va avea nevoie de o dietă de curse bine formulată, care oferă energie suplimentară pentru ceea ce cheltuiește.

Probleme comune de sănătate și comportament

Standardurile americane nu au probleme de sănătate specifice rasei. Dar foștii curse de curse ar putea să ajungă cu probleme legate de uzura generală, inclusiv cu artrita și problemele de picior.

În ceea ce privește comportamentul, acești cai sunt, în general, calme și prietenoși, bucurându-se de compania umană. Dar o fostă curse ar putea dura ceva timp Retrageți Pentru călărie generală, în funcție de calul individual. Această sarcină va fi probabil dificilă pentru cineva cu o experiență mică de ecvină.

Îngrijirea

Sarcina americană necesită tipic îngrijirea calului și întreținere. Periați-le în mod regulat pentru a îndepărta părul mortal, murdăria și resturile. Inspectați și curățați-le zilnic copitele zilnice pentru a îndepărta resturile și pentru a preveni problemele piciorului.

PROS
  • Viteză excelentă și rezistență

  • Prietenos

  • Calm

Contra
  • O fostă racehorse ar putea fi dificil de recalificat în alte scopuri.

Campionul și celebritatea Horse Standardbred American

Ca sire fundamentală a rasei, trotterul american numit Hambaytonian 10 este renumit printre fanii americani Standardbred. Născut în 1849, era cunoscut pentru construirea sa neobișnuită, fiind puțin mai înaltă la coarda lui decât la greabănul său (umerii). Picioarele sale posterioare lungi le-a propulsat rapid înainte cu fiecare pas, o trăsătură prietenoasă cu rasă pe care a trecut-o în descendenți. Cea mai prestigioasă cursă a harnei din America de Nord, mizele Hambletoniene, poartă numele său. Și drumul în care este îngropat în Chester, New York, se numește Hambletonian Avenue.

Un alt Standardbred remarcat a fost un armăsar numit Dan Patch. La începutul secolului al XX-lea, fanii de curse de curse se bucurau de realizările sale rapide. Patch Dan a distrus mai multe înregistrări de viteză mondială, inclusiv stabilirea unei înregistrări pentru cea mai rapidă milă de un cal de curse. Înregistrarea sa a rămas neîntreruptă pentru mai mult de 30 de ani. Unii concurenți ar fi chiar refuzați să curgă împotriva lui. Muzeul de curse al cablajului și Hall of Fame Indusat Patch Dan în 1953.

Este calul american Standardbred drept pentru tine?

Pentru un călăreț începător, recalificarea unui standard american care a fost un racehorse ar putea să nu fie o introducere ideală la Proprietatea de cal. Cu toate acestea, mai mulți călăreți experimentați s-ar putea bucura de sarcina plină de satisfacție de a recalifica un fostul de curse pentru a deveni un cal de conducere sau de plăcere. În timp ce Standardbred inteligent ia direcția destul de bine, o provocare de recalificare a acestor cai îi învețe canter sau lope- și pentru Pacers, la Trot și nu Pace - în timp ce sunteți călătoriți. Este posibil să mergem la un cal de stimulare, dar majoritatea oamenilor găsesc destul de diferiți de experiența obișnuită de echitație.

În general, proprietarii de cai vin să aprecieze standardul ca un cal potrivit pentru orice sport. Unele spectacole există pentru proprietarii standardbred-urilor recalificate pentru a-și arăta abilitățile sub șa și în ham.

Cum să adoptați sau să cumpărați un standard american

Costul de adoptare sau cumpărare a unui standard american standard de la aproximativ 500 până la 5.000 de dolari în medie. Acest lucru poate fluctua pe scară largă, în funcție de vârsta, formarea, sănătatea calului și origine. Foștii curse de multe ori sunt disponibile pentru o taxă ieftină de adopție, deși ar putea veni cu o anumită îmbrăcăminte pe care un nou proprietar trebuie să fie pregătit să aibă grijă de.

Când lucrați cu un crescător sau o organizație de salvare, întrebați despre istoria, formarea, temperamentul și sănătatea calului. Petreceți timp cu calul pentru a căuta orice semne de lamerie sau alte steaguri roșii. Asigurați-vă că organizația poate răspunde în mod adecvat tuturor întrebărilor dvs. înainte de a se angaja la un cal.

Mai multe rase de cal

Dacă sunteți interesat de rase similare, verificați:

În caz contrar, puteți verifica tot celălalt cal Profiluri de rasă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » American standardbred horse: profil de rasă