Missouri fox trotter cal

Missouri Fox Trotter cal

Ai văzut vreodată un cal de cal? Cu capul în jos și coadă, caii pas cu putere și deliberat, arătând o plimbare maiestuoasă potrivită pentru redevență. Asta e exact cum Missouri Fox Trotter și-a câștigat numele.

Missouri Fox Trotters sunt o rasă de Câteva așa-numite cai. Nu numai că mișcările lor sunt netede și frumoase, dar au, de asemenea, o construcție incredibil de solidă și puternică. Aceste calități se combină pentru a face un cal excelent și bine căutat.

Istoria și originea trotterului Missouri Fox

Privind la numele său, nu veți avea nici o dificultate de a ghici unde a venit rasa Missouri Fox Trotter. Coloniștii și pionierii au dezvoltat rasa în Munții Ozark din Missouri la începutul secolului al XIX-lea, combinând alte rase de cal de cal cu cai.

Caii au devenit repede venerați de localnici datorită mersului lor unic, neted, care a făcut ca manevrarea terenului stâncos al lui Ozarks să pară fără efort.

Această rasă a lucrat în mod excepțional de bine pentru familiile care au nevoie de o forță puternică de lucru pentru a plânge câmpurile, jurnalele de trasare și de lucru și arata în continuare elegant atunci când trag buggy-ul lor în oraș. Missouri Fox Trotter a dat coloniștii și familiile care lucrează cele mai bune din ambele lumi.

Asociația Missouri Fox Trotting Horse Association a fost înființată în 1948 în Ava, Missouri și cai selectați au fost ulterior exportate în Europa. În cele din urmă, în 1992, European Missouri Fox Trotting Association Horse a fost formată, aducând rasa la nivel mondial.

Cu dreptate, trotterul Missouri Fox a devenit calul de stat al Missouri în 2002.

Tipul corpului

Missouri Fox Trotter caii au un profil de față drept, un corp muscular și un scurt spate. Îi poți simți la prima vedere, observând umerii lor înclinați și puternici, picioarele robuste și pieptul complet. Capetele și cozile lor sunt aproape întotdeauna ținute înalte și urechile lor au arătat, oferindu-le un aspect regal.

Pentru că au fost crescuți de la cai de lucru de lucru, trotters de vulpe Missouri sunt construite pentru putere. Cu aceasta, ei sunt extrem de sigur și au un mers foarte unic care îi ajută să se ocupe de terenuri dificile, menținând în același timp condiții netede pentru călărețul lor.

Missouri Fox Trotter Dimensiune și Lifespan

Când vine vorba de înălțimea calului, trotterul de vulpe Missouri este destul de mediu. Ele stau de obicei la aproximativ 14 mâini ridicate, echivalente cu aproximativ cinci picioare, dar pot ajungeți la o înălțime de până la 16 mâini, sau cinci picioare și jumătate.

Construit robust și puternic, acești cai cântăresc între 900 și 1.200 de lire sterline, o altă măsură relativ medie. Nu este o surpriză faptul că durata lor de viață este medie și pentru cai. Missouri Fox Trotters trăiesc de obicei între 20 și 30 de ani, dar pot supraviețui mai mult cu îngrijirea calității.

Utilizări

Missouri Fox Trotter cal este calul perfect pentru începători, inclusiv copii. Oamenii cu dizabilități apreciază adesea acești cai. Acest lucru este mulțumită pentru picioarele lor și poised. Ele nu dau niciodată unui călăreț o plimbare bruscă.

Poditatea lor sigură, de asemenea, îi împrumută bine la traseu și sunt adesea apreciate de călăreții de traseu, în special cei care călătoresc pe distanțe lungi care își apreciază rezistența și abilitățile de conservare a greutății. Acești cai sunt ideali pentru Călătorii de ambalare a calului.

Sunt o cai deosebit de bună, prietenoși și iubesc oamenii lor, așa că sunt întotdeauna în cerere ca cai de plăcere. Natura lor blândă le face ca animalele de familie mari.

Culoare și marcaje

Această rasă are unul dintre cele mai diversificate seturi de culori. Găsiți-le în castan, gri, șampanie, palomino, negru și mai mult. Unii indivizi prezintă marcaje albe pe picioarele și fața lor, iar altele sunt văzute. Gama de culori și modele pentru trotterul de vulpe Missouri este largă.

Caracteristicile unice ale trotterului vulpei Missouri

Mersul trotterului vulpei Missouri, deseori numit Ambling sau Fox Trotting, este inconfundabil. Deși nu au pas cu înălțime, ei se îndreaptă în mod deliberat și cu mare grijă.

Foxtrotul lor este la o viteză undeva între o plimbare și un galop. Este un mers diagonal spart cu patru batai, în care piciorul din față al perechii diagonale se află în fața postului, eliminând momentul suspendării. Din cauza picioarelor suplimentare, calul are întotdeauna un picior pe pământ, oferind călărețului o plimbare considerabil mai fină.

Trotterul de vulpe Missouri este cunoscut ca o rasă de cal mare. Există mai mult de 30 de rase de cal gatite capabile să efectueze un mers cu patru bătăi.

Campionul și celebritatea Missouri Fox Trotter Horses

Missouri Fox Trotters sunt cele mai populare pentru dispozițiile lor ușoare, blânde, precum și forța și picioarele lor. Nu sunt de obicei căutați pentru spectacol sau curse. În timp ce nu există multe celebrități specifice trotters Missouri Fox, indivizii strălucesc acasă.

Cu toate acestea, câteva linii de familie se evidențiază printre restul și sunt cunoscute printre entuziaștii lui Missouri Fox Trotter. Aceste familii celebre recunoscute de crescătorii de cai din întreaga lume includ fundul de cupru, diamante, brimi, bucuri roșii, șefii, praf de oțel și punți rece.

Este calul Missoursi Fox Trotter pentru tine?

Începătorii călăreți vor iubi trotterul de vulpe Missouri. Atitudinile lor moale și pașii constanți sunt ideali pentru călăreții care nu și-au obținut rulmenții încă. Missouri Fox Trotter a fost, de asemenea, cunoscut pentru a funcționa bine pentru călăreții cu dizabilități, precum și pentru adulții în vârstă.

Pentru că sunt atât de prietenoși, trotterul de vulpe Missouri este adesea căutat ca un animal de companie de familie de a renunța la călăreț la călăreț. Ele fac, de asemenea, foarte bine cu traseul de călărie în teren provocator, făcându-le o alegere de top pentru călăreții cu distanțe lungi.

Puterea este un atribut al lui Missouri Fox Trotter. Datorită acestui fapt, ei nu au probleme comune de sănătate și nu sunt de obicei susceptibile la un anumit tip de rănire. Întreținerea lor de bază necesită Doze zilnice de alimente și apă, cu vitamine și suplimente ca bonus pentru a obține un impuls nutrițional. De asemenea, au nevoie de o mulțime de exerciții regulate pentru a-și menține mușchii și sănătatea generală.

Vaccinurile pot împiedica trotterul de vulpe Missouri să contracteze infecții și boli cum ar fi gripa și artrita virală, deci asigurați-vă că vorbiți cu medicul veterinar pentru a decide cu privire la cea mai bună modalitate de a vă menține Trotterul de vulpe Missouri.

Mai multe rase de cal

Indiferent dacă sunteți setat pe trotterul Missouri Fox sau nu, probabil că sunteți interesat să învățați despre mai multe rase de cal. Iată câteva profiluri similare de rasă pentru a verifica:

Tennessee calul de mers pe jos

Calul Arabian

Sarcina americanăBred

În caz contrar, explorați toate celelalte Profiluri de rasă de cai Pentru a găsi potrivirea perfectă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Missouri fox trotter cal