Prize de rasă: profil de rasă

Cai de curse de curse în ham

Majoritatea oamenilor sunt familiarizați cu Prânză de rasă Datorită cursei de cai. Dar frecvențele sunt cai multifuncționali și mulți foști curse de curse găsesc al doilea cariere ca călărie sau cai de conducere. Purte de frecvențe sunt clasificate ca cai "cu sânge fierbinte" sau cai care tind să fie spirited, îndrăznețe, inteligenți și atletici. Este un comportament care nu se poate ocupa de fiecare ecvestru, dar face pentru un cal magnific.

Privire de ansamblu de rasă

Greutate: 1.000 până la 1.200 de lire sterline

Înălţime: 15 mâini (60 inci) până la 17 mâini (68 inci)

Tipul corpului: Deep Chest-Lean, Athletic Build-Long Gât - Puternic Swinkrters

Cel mai bun pentru: Proprietarii și piloții cu o experiență ecvină

Speranța de viață: 25 până la 35 de ani

Istoria și originea rasă

Prăjiturile pot urmări originea înapoi la sfârșitul secolului al XVII-lea în Marea Britanie. Cursele de cai au existat deja acolo de secole, iar oamenii au fost cai selectiv de reproducere pentru calitățile lor de curse.

Trei armasari au fost importate în Anglia la sfârșitul anilor 1600 și la începutul anilor 1700: Turk-ul Byerly, Arabia Darley și Arabia Godolphin (numită pentru proprietarii lor, o practică comună anterior). Ei au devenit armasarii fundamentali ai ratei de rasinoase, chiar daca nici unul dintre ei nici unul dintre ei nu a vorbit vreodata. Marele fundamentale au provenit din mai multe rase, atât originale, cât și importate.

Această reproducere selectivă a dus la un cal cu putere, viteză și rezistență. Prima frecvență a sosit în coloniile americane în 1730, deși importul, dar sa oprit în timpul războiului revoluționar. Curse de cai a câștigat popularitate în u.S. În anii 1800, Kentucky și Tennessee au devenit centre de reproducere și curse. Prostul de frecvență a influențat și alte câteva rase de cal, inclusiv Calul american trimestru, Standardbred, și Morgan.

Clubul Jockey servește drept registru pentru frecvențe în U.S. și Canada.

Dimensiune frecventă

Rapoartele variază în înălțime de la aproximativ 15 mâini (60 de centimetri) până la 17 mâini (68 inci). Majoritatea stau la aproximativ 16 mâini (64 inci) înalte. Acestea cântăresc de obicei între 1.000 și 1.200 de lire sterline.

Recomandarea și utilizările

Deși au fost crescuți în primul rând pentru calitățile lor de curse de la originea lor, frecvențele sunt de asemenea văzute în multe alte sporturi ecvine, inclusiv sărituri și dresaj. Sunt, de asemenea, folosite ca cai de traseu, cai de echitație generală și cai de conducere de plăcere. Mulți foști de curse, cunoscuți și sub denumirea de rasă off-the-piste sau OTTBS, se deplasează pentru a deveni cai de echitatie și de conducere.

În plus, frecvențele de frecvențe sunt adesea folosite pentru a adăuga rafinament și atletism la alte rase de cal. Mulți cai de sport au în special raze de orificii în strămoșii lor.

Culori și marcaje

Prăjiturile vin în fiecare culoare solidă. Cel mai adesea sunt bay, maro, castan, negru, sau gri. Multe registre de rasă nu recunosc modelele de acoperire care includ mai multe culori. Dar facialul alb și piciorul marcaje, cum ar fi blazes sau ciorapi, sunt permise, deși multe frecvente sunt simple cu minore la nici un marcaj.

Caracteristicile unice ale ratei de frecvență

Atleticismul și aspectul rafinat al unui aspect rafinat sunt caracteristicile sale definitorii. Acești cai pot atinge viteze de aproximativ 40 de mile pe oră. Picioarele lor din spate sunt deosebit de lungi, care amplifică împingerea pe măsură ce ei galop. Și chiar dacă sunt caii puternici, musculoși, ei pot să se miște cu grație și agilitate.

Cele mai bune rase de cal de conducere pentru tragerea unui cărucior

Dieta și nutriția

Curățenii mănâncă o dietă tipică de echilibru de iarbă de calitate, fân, boabe și unele fructe și legume. Suplimentarea cu vitamina și minerale ar putea fi necesare. Multe frecvente tind să aibă un metabolism rapid, astfel încât acestea ar putea necesita mai multe alimente decât alte cai dimensiunea lor pentru a menține o greutate sănătoasă.

Probleme comune de sănătate și comportament

Prăjiturile sunt predispuse la mai multe probleme de sănătate, dintre care multe se datorează creării pentru curse. Deoarece sunt adesea împinse la extreme fizice pe pista de curse, rata complicațiilor și accidentelor din domeniul sănătății - cum ar fi fracturile de viață - pentru rasă de frecvențe este ridicată.

Rasa este, de asemenea, susceptibilă de hemoragie pulmonară indusă de exercițiu sau sângerare în plămâni de la exerciții intense. În plus, unele frecvențe au inimile anormal de mici, ceea ce pot contribui la problemele circulative. Iar unii au copite care sunt prea mici pentru dimensiunea corpului lor, ceea ce poate provoca durere și lameritate.

În ceea ce privește comportamentul, multe frecvențe sunt prea spirited și energice pentru Economii de început. Dar ele sunt foarte inteligente și au o etică puternică de lucru. Un handler de încredere, experimentat, poate deseori să antreneze acest cal pentru a excela în diferite sporturi ecvine.

in orice caz, fostele curse poate fi deosebit de dificil de recalificat în alte scopuri, inclusiv călărie generală. Acești cai au fost orientați spre cursele întregii lor vieți și adesea speria la zgomote puternice care le reamintesc de pistoalele de pornire. În plus, fostul curse de curse au de obicei doar o pregătire comportamentală de bază.

Îngrijirea

Practicile standard de îngrijire ecvare sunt potrivite pentru frecvențe. Puneți-le cel puțin de câteva ori pe săptămână și inspectați și curățați copitele zilnic pentru a căuta răniri și pentru a preveni infecția.

Când a îngrijit o frecvență, este important să fii foarte blând, deoarece acest cal are o piele mai subțire decât multe alte rase. Astfel încât o rasă ar putea fi mai sensibilă și supărată de îngrijire, mai ales dacă ați lovit pete dureroase. Luați procesul încet și recompensați calul cu tratate sau laudă pentru un comportament bun. De asemenea, căutați unelte moi de îngrijire, cum ar fi o perie cu peri naturale în loc de nailon.

PROS
  • Atletic

  • Inteligent

  • Eticul de lucru puternic

Contra
  • Adesea prea spirited pentru unii oameni să se ocupe

  • Recalificarea fostelor curse pot fi provocatoare

Cai de campion și celebrități

Au existat multe frecvente notabile pe tot parcursul istoriei rasei, iar nu toate sunt asociate cu victorii de curse. De exemplu, un armăsar numit Messenger, născut în 1780, este o sire fundamentabilă a calului american Standardbred. Și în 2006, un colt numit Maimuța verde Stabiliți o înregistrare pentru cel mai mare preț plătit vreodată pentru o rasă de frecvență la licitație: 16 milioane de dolari. El a alergat doar de trei ori, nu a câștigat niciodată, înainte ca rănile să-l facă să se pensioneze.

Apoi, există faimoasele rase de curse. Războiul omului este încă numărat ca unul dintre cele mai bune curse ale tuturor timpurilor. Iar secretariatul notorie de record este chiar acolo cu el.

Este calul de rasă pentru tine?

Prăjiturile au fost crescute pentru a fi atletice și spirituale, astfel încât acestea nu fac întotdeauna cele mai bune Cai de începători. Dar pentru călăreții intermediari și avansați care pot canaliza vigoarea rasei, rasele sunt plimbarea finală cu un mers puternic și neted. Datorită naturii lor energetice, ele sunt deosebit de ideale pentru cei care doresc să concureze cu calul lor în evenimente ecvestre.

Cum să adoptați sau să cumpărați o frecvență

Datorită popularității lor, rasele sunt destul de ușor de găsit în întreaga lume să adopte sau să cumpere. Prețul lor variază foarte mult, în mare parte, în funcție de vârsta, pedigree, de formare și de sănătate a calului. Prostii de la Champion Bloodlines pot costa cu ușurință mai mult de 100.000 de dolari, în timp ce frecvențele de rachetare generală sau cursele pensionate costă adesea între 1.000 și 10.000 de dolari.

Este important să vizitați cu un potențial cal înainte de a comite. Adresați-vă vânzătorului despre istoria calului, sănătatea, temperamentul și instruirea. În special, o fostă de curse ar putea să nu aibă o pregătire sau să aibă leziuni persistente. Deci, asigurați-vă că veți putea să gestionați calul înainte de a vă opres pentru ao aduce acasă.

Mai multe rase de cal

Dacă sunteți interesat de rase similare, verificați:

În caz contrar, puteți verifica tot celălalt cal Profiluri de rasă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Prize de rasă: profil de rasă