Totul despre calul de mers pe jos din tennessee

Tennessee Walker Gelding la amurg

Caii rieteni sunt foarte populari cu piloții de toate nivelurile de experiență, dar sunt deosebit de atrăgătoare pentru cei dintre noi care pot intra în călărie mai târziu în viață sau cu spatele rău. Chiar și călătorind un alt cal la a ședinței trot vă ajută să vă relaxați înapoi, așa că nu putem ajuta să fim curioși cu privire la modul în care călăria un cal zilnic ca un cal de mers pe jos, cu plimbare fără fibră de mătase (asemănătoare cu un mers cu un singur picior), ar putea ajuta. Twh sau "Walkers" așa cum sunt uneori numite sunt una dintre cele mai populare rase ale Americii de Nord. Cu mersul lor unic, lagărul elegant și temperamentul sensibil, nu există nici o întrebare despre apelul lor.

Tipul corpului

Calul de mers pe jos de Tennessee are un cap fin ascuns, fără a apărea deliciu, ochi mari și urechi scurte și erectice. Gâtul este lung și rafinat cu un zăvor curat, subțire de gât. Calul are un umăr lung, înclinat, cu un șold la fel de lung și înclinat. Linia de sus este mai scurtă în raport cu linia mediană ventrală pentru a permite o suprasolicitare lungă, îndreptată atunci când se uită. Corpul este substanțial, cu picioare lungi și curate. Este acceptabil ca picioarele posterioare să fie ușor de vacă sau se ciocnesc.

Mărime medie

Tennessee caii de mers pe jos variază în general de la 14.3 până la 17 ani Hh și cântărește 900 până la 1200 de lire sterline.

Utilizări

Calul de mers pe jos de la Tennessee a fost dezvoltat pentru a oferi o plimbare netedă și sigură pentru agricultorii care călătoresc pe terenul dur și, deși au fost inițial crescuți pentru a face toate tipurile de lucrări de fermă, TWHS sunt acum în primul rând un cal de echitatie în mod egal în inelul de spectacol sau pe Traseu și călătoresc sub engleză și vestică.

Culoare și marcaje

Tennessee Hals Horses vin în multe culori și modele diferite și rareori este o twh întoarsă de la registru din cauza culorii. Spate, maro, golfuri și castane sunt comune ca fiind Buckskins, Duns, Roans, Pintos și Palominos. Unii crescători își vor baza programele de reproducere la producerea de culori specifice.

Istorie și origine

Calul de mers pe jos, așa cum sugerează și numele său, originar din statul Tennessee și are o combinație de diferite rase în strămoșii săi. Este origine Include rasa antichitată a antichitei sau a suferinței New England numită calul Narragansett, care a fost atribuit ca o rasă fondatoare a mai multor rase moderne de cal. O altă rasă anticată în linia sa este pachia canadiană, considerată a fi strâns legată de calul canadian modern, care era bine cunoscut în New England și își urmează pedigree la cai adusi Acadia și New France din Europa în secolul al XVII-lea. American Standardbred, Fruckbred, Morgan și American Baddlebred au contribuit, de asemenea, la liniile lor de sânge. Este, bineînțeles, calul oficial de stat Tennessee.

Caracteristici unice

Mersiunea unică a calului de mers pe jos a lui Tennessee o face o plimbare preferată cu începători, călăreți și călăreți cu probleme de spate. Concurența la emisiunile TWh poate fi acerbă, iar caii sunt judecați pe conformație și mersul în clase montate, cum ar fi plăcerea de agrement și plantația vestică. Capul distinctiv este considerat imperativ atunci când calul efectuează o plimbare de alergare. Această plimbare cu funcționare distinctă poate purta un călăreț între patru și șapte mile pe oră. Canterul lor este descris ca fiind un cal rocking neted, și confortabil pentru călăreț. Arătat în mână, TWh-ul este făcut să stea "parcat" cu greutatea pe forehand și picioarele posterioare întinse.

Controversa de sor

Este nefericit faptul că povestea unei astfel de rase interesante este oarecum marcată de incidentele de sortare și că emisiunile TWh sunt adesea țintele activiștilor de animale și atenția Societății Humane. Sortarea este aplicarea unui agent chimic sau a rănirii fizice ale calului FetLock, Pastern sau copite zona pentru a provoca durere care va face ca calul să-și ridice picioarele mai mari în timpul concurenței. De asemenea, sub control sunt "Lick Big" sau "Pantofi pentru căptușeală" și lanțurile puse în jurul fetocușilor, numite "dispozitive de acțiune" folosite pentru a face ca pasul calului să fie mai mare. Mulți iubiți TWH sunt împotriva acestor dispozitive și a altor metode potențial dăunătoare care continuă să fie utilizate (deși practica de a fi a fost ilegală din 1970). Mulți iubitori cu două căi își plimb pe caii fie desculți, fie cu pantofi obișnuiți și se bucură de mersul lor elegant și unic fără să-și forțeze caii să efectueze orice mișcări nenaturale.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Totul despre calul de mers pe jos din tennessee