Cele mai bune rase de cal pentru primii proprietari și piloți

cal și călăreț cu care se confruntă reciproc

În timp ce nr rasa de cai este absolut perfect pentru începând cu călătorii și proprietarii, unele rase au atribute care le fac mai potrivite decât altele. Ei tind să aibă o natură calmă, trenabilă și o plimbare fără probleme. Și de obicei sunt pacienți cu călăreți care au puțină experiență. Pentru a începe să căutați, aici sunt 10 dintre cele mai bune rase de cai pentru începători.

Bacsis

Alegeți un cal bazat pe temperamentul și antrenamentul, nu origine. Caii mai vechi ai oricărei rase tind să fie mai previzibili decât cai mai tineri. Cel mai bun mod de a da seama dacă un cal este potrivit pentru tine este să-ți petreci timpul cu ea.

Întrebări frecvente despre cumpărarea primului dvs. cal sau ponei - ceea ce trebuie să știți
  1. Calul american trimestru

    Calul american trimestru - nu. 1 rasa de cai in America - este populara cu engleza si pastrele occidentale. Caii trimestrului fac adesea caii de începători mari din cauza temperamentului lor chiar. Cu toate acestea, unii pot fi prea energici. Sprey Spirit deoparte, alte atribute ale lor - adaptabilitate, dexteritate și fiabilitate - să le facă un mare cal mare.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 14 mâini (56 inci) până la 16 mâini (64 inci)

    Greutate: 950 până la 1.200 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Medium-Boned - Profilul frunzelor frontale finale

  2. arab

    Prin reputație, arabii sunt cunoscuți ca fiind la cap. Au fost crescuți ca războinici cu viteză, rezistență și putere. Dar mulți arabi sunt liniștită și de încredere. Și un cal liniștit este mai puțin probabil să spună în situații uimitoare. În general, geldings (bărbați adulți castrați) sunt calmestandul face cel mai bun cal începător.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 14 mâini (56 inci) până la 16 mâini (64 inci)

    Greutate: 800 la 1000 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Capacul compact al corpului - în formă de pană - înapoi înapoi cu umeri înclinate și posterioare puternice

  3. De rasă

    În mare parte pentru curse, o rasă de rasă s-ar putea dovedi a fi mai mult cal decât majoritatea începătorilor se pot ocupa. Și în cele mai multe cazuri, ar trebui să treci pe o cursă retrasă care este instruită să ștecească la crackul unui pistol de pornire. Cu toate acestea, există câteva raze liniștite și constante care fac mai întâi mare cai.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 15 mâini (60 inci) până la 17 mâini (68 inci)

    Greutate: 1.000 până la 1.300 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Deep Chest - Muschii de corp-lung, lung, plat, plat

  4. Vopsea americană

    Vopseaua de vopsea au un amestec puternic de cal trimestru american în pedigree. Ele au de obicei un temperament calm, ușor și sunt animale sociale. Ei pot forma legături profunde cu persoana de alegere și chiar fac bine cu copiii. Plus, ca o rasă inteligentă, sunt ușor de antrenat.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 14 mâini (56 inci) până la 16 mâini (64 inci)

    Greutate: 950 până la 1.200 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Musculară corporală - Cheie largă - Findquarters puternic - model distinctiv

  5. Morgan

    Versatile Morgan este o alegere excelentă pentru un cal de familie. Acești cai sunt de obicei atenți, sociali și au o dorință puternică de a-și mulțumi îngrijitorii. Pentru călătorii, ei sunt drăguți. Și cu călăreții experimentați, ei sunt rapid să urmeze comenzile. Acești cai sunt, în general, ușor de îngrijit, iar problemele de sănătate sunt rare.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 14 mâini (56 inci) până la 15 mâini (60 inci)

    Greutate: 900 până la 1.100 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Linii netede - urechi mici - ochi expresivi - gât crested

  6. Kentucky Mountain Saddle Horse

    Caii de munte Kentucky sunt o rasă zilnică, ceea ce înseamnă că au o mișcare de copită cu patru bate pentru o plimbare mai fină. Călătoria se simte aproape fără efort, iar corpul tău se mișcă cu greu în șa. În consecință, persoanele în vârstă sau cele cu probleme comune favorizează acești cai. De asemenea, rasa tinde să aibă un temperament blând.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 13 mâini (52 inci) până la 16 mâini (64 inci)

    Greutate: 950 până la 1.200 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Musculară, compactă corporală - Profilul feței plate - Cheie de adâncime arcuită - Umerii bine înclinați

  7. Missouri Fox Trotter cal

    Calul Missouri Fox Trotter este o altă rasă zilnică pentru o plimbare confortabilă. Mersul său special ambaling este numit "Fox Trot."Cu capul în jos și coada, calul pașii în mod deliberat cu un picior întotdeauna în contact cu pământul. Acest cal are o dispoziție prietenoasă și blândă și este o alegere excelentă pentru familiile.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 14 mâini (56 inci) până la 16 mâini (64 inci)

    Greutate: 900 până la 1.200 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Profilul feței drepte - Pointy Ears - corp muscular - umeri scurți înclinați înapoi

  8. Icelandic Horse

    Caii islandezi sunt cu siguranță, trăiți de lungă durată și rezistenți la condiții dure. Ei coboară din ponei Shetland, iar statura lor mică îi face să se simtă mai puțin impunători pentru noi călăreți. Islandele sunt, de asemenea, o rasă obositoare. Pasul lor special este numit "Tolt", care este o plimbare Sped-up care oferă o plimbare de nivel chiar și peste teren stâncos.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 13 mâini (52 de centimetri) până la 14 mâini (56 inci)

    Greutate: 730 până la 840 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Squat-Legged- Deeg-Cheded-Long Back-Shaggy blană

  9. Clydesdale

    ClyDesdales au adesea un comportament liniștit pe care începătorii se bucură. Acești cai tind să fie iertați de greșelile unui începător și, în general, sunt calme și constante. Dar dezavantajul lor este dimensiunea lor. Uneori şa Fit și Dimensionarea pot fi dificil pentru acești cai mari. Și ar putea fi intimidante sau provocatoare pentru a monta pentru anumiți oameni.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 16 mâini (64 inci) până la 18 mâini (72 inci)

    Greutate: 1.800 până la 2.000 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Feathering pe picioare - picioare rotunde - fruntea frontală, gât lung

  10. Proiectarea de crossbreds

    O alternativă frumoasă la o rasă de pescaj cu sânge complet este un proiect de crossbreed. Rasele de cai, inclusiv Clydesdales, Shires și Percherons, au fost traversați cu succes cu frecvențe, cai trimestru și vopsea caii pentru a produce cai de docile cu o statură mai mică. Acest lucru le poate face mai ușor pentru începători să muncească, să se plimbe și să mențină.

Rase pentru a evita

În general, începătorii ar trebui să evite caii neinstruiți și extrem de spirite, deoarece pot fi dificili pentru echivalenții chiar veterani. Akhal-Teke este o rasă care ar putea fi prea excitabilă pentru cineva cu o experiență mică de ecvină. În mod similar, atleticismul corilor andaluzeni le poate face dificil de gestionat pentru începători. Totuși, totul coboară la calul individual.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai bune rase de cal pentru primii proprietari și piloți