Marcarea facială a calului

Icelandic Horse

Deși există câteva marcaje faciale de bază pe cai, fiecare marcaj va fi unic în formă pentru fiecare cal. Cum ar fi fulgi de zăpadă, nimeni nu sunt exact la fel. Acest lucru este util pentru proprietarii de cal, deoarece oferă un mijloc de identificare exactă. Dacă trebuie să completați Lucrări de înregistrare, sau documente precum testele de coggins, marcajul facial vor face parte din marcajele de identificare înregistrate pentru calul dvs.

În "Armăsarul negru", calul este un negru solid arab. Rolul în film a fost ocupat de un cal numit Cass Ole, un armăsar arab negru cu o stea albă pe față. În unele scene, dacă urmăriți cu atenție, puteți vedea umbra marcajelor de facială și picioare albă a lui Cass Ole sub scena lui "make-up."

01 din 07

Stea

O stea este un loc alb pe fruntea unui cal, între ochi. O stea slabă poate apărea doar ca niște fire de păr alb, sau steaua poate fi suficient de mare încât acoperă întreaga zonă a frunții. Stelele pot fi foarte simetrice în formă, cum ar fi pete sau diamante sau pot apărea ca niște spargeri neregulate.

Unele stele se extind pe podul nasului fără a se conecta la alte marcaje faciale. Pe caii gri, steaua poate fi foarte evidentă când calul este tânăr și dispar în haina de păr de culoare gri ca vârste cal. Steaua se poate amesteca în culoarea stratului, dar pielea de sub strat va fi mai ușoară în culoare.

  • 02 din 07

    Croitor

    Un snip este un patch de alb pe nasul calului. Poate fi un punct mic între nările sau se poate prelungi peste nasul întreg. Un snip ar putea fi conectat la o flacără sau o bandă. Sau, un cal poate avea o stea și un snip.

  • 03 din 07

    Bandă

    O bandă este o bandă de alb care se extinde într-o bandă mai mult sau mai puțin chiar pe podul nasului. O bandă se poate conecta la o stea în partea de sus și se extinde la marcajele albe pe nasul calului. Sau pot fi rupte, astfel că există trei marcaje faciale separate pe față, o stea, o bandă și un snip. Stripul este destul de îngust, doar un centimetru sau două lățime și rămâne pe partea de sus a osului nazal. O bandă poate fi, de asemenea, numită o bandă.

  • 04 din 07

    Foc

    O flacără acoperă întreaga punte a nasului, din zona frunții, până la nas. Blazurile pot fi foarte simetrice sau pot rătăci fața neuniformă. O flacără este mult mai largă decât banda. Diferența dintre o bandă și o flacără este lățimea, deoarece blazes acoperă cea mai mare parte a feței calului între crestăturile osului.

    Continuați la 5 din 7 de mai jos.
  • 05 din 07

    Chel

    O față chelă este acoperită cu un marcaj alb mult mai larg decât o flacără. Zonele albe se extind de pe frunte la nas și de la o parte la alta dincolo de zona ochiului până la obezuri. Întreaga zonă a nasului și a botului poate fi albă. Nu este neobișnuit să vezi caii plini de ochi cu ochi albaștri. Caii cu multă alb pe nasul lor pot fi mai predispuși la arsuri solare. Fețele chelii sunt comune în unele cai de vopsea și pinto, precum și Clydesdales. Există nume specifice în cadrul unor rase pentru tipuri de fețe chel, cum ar fi șorț sau pălărie de medicamente.

  • 06 din 07

    Hermină

    Un ermine este un punct mic colorat în orice zonă albă de pe fața calului. Erminele pot apărea într-o stea sau flacără. Poate fi rotund sau foarte asimetric. Erminează, de asemenea, pe marcajele piciorului. Nu este neobișnuit să vezi o ermină neagră pe un cal de culoare mai deschis. Aceste pete de ermine sunt genetice. Pete întunecate în culoarea stratului sunt numite îndoite sau pete.

  • 07 din 07

    Combinații

    Combinațiile acestor marcaje au ca rezultat marcajele faciale unice ale caii. Combinațiile tipice includ steaua și banda, steaua și snip, și stele, benzi și snip. Aceste combinații reprezintă o modalitate importantă de a identifica caii individuali. Înregistrările medicale și înregistrările de reproducere, aceste mărci de identificare sunt fotografiate sau trase astfel încât identitatea calului să poată fi verificată.

    Dacă calul dvs. dezvoltă brusc marcaje albe în jurul ochilor, acestea nu sunt susceptibile de a fi permanente. Zonele albe sau roz pot fi de fapt o afecțiune a pielii numită Vitiligo. Și cicatricile pot lăsa marcaje albe pe un cal, dar pielea de dedesubt nu va fi mai ușoară ca o marcare adevărată pe care sa născut calul.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Marcarea facială a calului