Tennessee cal de mers pe jos: profil de rasă

Tennessee de mers pe jos Cantering într-o pășune

Cu o plimbare distinctă de mers pe jos și cu melodie netedă, nu este de mirare că calul de mers pe jos de Tennessee a devenit o astfel de montare populară de călărie. Astăzi, veți găsi acești cai în inelul de spectacol, pe trasee și chiar în hambarele de lecție, datorită personalității lor docile și temperamentelor lad-spate.

Această rasă are o rezistență excelentă și este suficient de versatilă pentru a găzdui călăriei, precum și călăreți mai avansați. Acești cai vin în multe culori diferite și au un aspect deosebit, frumos, care să-și îmbunătățească performanța atât în ​​inelul de spectacol.

Privire de ansamblu de rasă

Greutate: 900 până la 1.200 de lire sterline

Înălţime: 17 mâini (59 până la 68 de inci)

Tipul corpului: Capul fin ascuns cu umeri și șolduri înclinate lungi

Cel mai bun pentru: Toate nivelurile de experiență ale călărețului, familii

Speranța de viață: 30 de ani

Tennessee de mers pe jos istoric și origini

Rasa a provenit din regiunea Bluegrass din Tennessee în timpul secolului al XIX-lea. Agricultorii din regiune căutau un cal care nu putea decât să lucreze în câmpuri, dar asta ar putea fi, de asemenea, condus sub șa confortabil. Pentru a crea acest cal neted, cal puternic, fermierii s-au desfasurat selectiv impreuna Prucuri, Canadian Pacers, Saddlebreds, Morgans, Standardbred American și Narragansett Pacers.

Rezultatul de trecere a acestor rase a fost un cal zilnic cu o plimbare naturală de alergare. Acel cal ar putea face atât lucrări de ranch și să ofere proprietarilor săi o plimbare confortabilă și netedă. Rasa dobândită în popularitate și în 1935, a fost înființată Asociația de crescători de calatori și expozanți din Tennessee.

În 2000, Tennessee Walker a devenit calul oficial de stat din Tennessee.

Tennessee de mers pe jos dimensiunea calului

Acest cal este adesea pretins că este elegant, dar puternic, stând la aproximativ 17 mâini (sau între 59 și 69 inci). Calul este construit solid, dar tinde să aibă un șold sau umăr înclinat. Capul este bine definit cu urechi mai mici, bine plasate, iar calul are un număr de ghete pe care le poate învăța.

Creșterea și utilizările

Tennessee Walkers au fost crescuți pentru a fi versatil și talentați și că versatilitatea rămâne cu rasa azi. Puteți găsi Tennessee Walkers care fac nenumărate locuri de muncă, de la Rides Trail și Robinete de anduranță Pentru a efectua în inelul de spectacol. Acești cai sunt călătoriți atât în ​​limba engleză, cât și cea occidentală, iar mulți caii sunt scaunele de șa. Datorită temperamentului lor mare, acești cai fac, de asemenea, cai de lecție pentru răbdare pentru călăreții mai tineri.

Performanța și arată caii sunt uneori prezentate în pantofi padded sau construit care ajută la a-și arăta acțiunea de înaltă pasare. Caii călcați pentru plăcere sau pe trasee sunt plat-shood, care pot ajuta la menținerea sunetului calului. Acești cai plat-shode pot fi, de asemenea, prezentați occidental sau engleză.

Culori și marcaje

Puteți găsi pe Tennessee Walkers în multe culori diferite, iar Asociația Breeders de la Tennessee de mers pe jos acceptă aproape orice culoare a stratului în registru. Unele dintre cele mai frecvente culori ale stratului includ Bay, Negru, Chestnut, Alb, Gri, Dun, Palomino și Roan.

Tennessee Walkers apar, de asemenea, în diferite modele de haină. Overo, Sabino, Tobiano și Tovero, modelele de acoperire sunt comune, iar culorile strălucitoare îmbunătățesc prezența impresionantă a acestei rase. Indiferent de culoarea stratului sau modelul pe care îl preferați, probabil că îl considerați reprezentat în cadrul acestei rase.

Caracteristicile unice ale calului de mers pe jos din Tennessee

Tennessee caii de mers pe jos sunt apreciați pentru melodia lor unică, ceea ce le face confortabil să călărească și ideale pentru călăreții care au probleme de spate sau alte restricții fizice. Acești cai au o plimbare plană cu o suprastrodidă semnificativă, unde picioarele posterioare călătoresc înaintea căilor lăsate de picioarele din față.

Rasa este cea mai cunoscută pentru mersul pe jos de mers pe jos. Acest mers extra-neted urmează același model de picior ca plimbarea plată, dar este mult mai mare ca caii pot ajunge la 10 până la 20 de kilometri pe oră în plimbarea de alergare. Calul suprastrucționează semnificativ, deoarece viteza crește, creând o mișcare de alunecare care este confortabilă față de călăreț. Tennessee caii de mers pe jos își bobie capul până la ritmul gheții lor.

În timp ce acești cai au o plimbare naturală, alergând, și canter, pot, de asemenea, să învețe cum să efectueze melodii suplimentare, inclusiv rack-ul, fox-trot și pasul pas.

Dieta și nutriția

Tennessee Caii de mers pe jos necesită un echilibru sănătos de carbohidrați, proteine, grăsimi, minerale, vitamine și apă în dieta lor. Ei pot susține pe iarba proaspătă, fânul, ovăzul laminat și alte boabe, cum ar fi orzul și tărâțele. Tratează, cum ar fi morcovi și mere, pot fi administrate în mod moderat.

Probleme comune de sănătate și comportament

Tennessee Walkers sunt de obicei foarte tratabili, blând și dornici să vă rog. Dar ele sunt predispuse la anumite probleme de sănătate. Ei includ:

  • Paralizie periodică hiperkalemică: O condiție care poate provoca răsuciri musculare incontrolabile, slăbiciune musculară sau paralizie
  • Myopatia de stocare a polizaharidei: O tulburare care dăunează țesutului muscular și poate provoca rigiditate, durere și mai mult
  • Hipertermie malignă: O condiție care face ca un cal să fie susceptibil la o stare de activitate metabolică anormal de mare, care poate duce la o temperatură ridicată, creșterea frecvenței cardiace, respirația rapidă și mai mult

Îngrijirea

Groomingul zilnic poate ajuta un Walker Tennessee să mențină o haină sănătoasă și o piele clară. Înainte de o plimbare, periați picioarele, fața, circumferința și zonele de șa pentru a vă asigura că calul este confortabil și toate uleiurile au fost distribuite uniform pe corpul său. Îngrijirea unui cal după călărie poate ajuta, de asemenea, să distribuie uleiurile și transpirația, mai ales în timpul verii. Încercați un desengler pentru a spăla coada calului, ceea ce o va face mai bushier și mai adept la înfășurarea muștelor. În timpul iernii, utilizați un șampon fără apă pentru a curăța, afecta și a detașa coama și coada calului.

Campionul și celebritatea Tennessee Horses

Există nenumărate campioni Tennessee de mers pe jos. Soarele de la miezul nopții a fost primul care a devenit un campion mondial și a fost numit "calul secolului."Generator de mândri, un armăsar, a fost un sire de top, câștigând Tennessee de mers pe jos de crescători de calori și expozanți Sirele Anului Titlu pentru șapte ani de ani.

Această rasă a apărut și la televizor. După ce declanșatorul original a ieșit din joc de calul lui Lone Ranger, argint, declanșator JR., Un cal de mers pe jos, a intrat în rol.

Tennessee caii de mers pe jos au lovit terenul de fotbal. Un Tennessee Walker a servit ca Universitatea din California de Sud Trojans, călător.

Este calul Tennessee de mers pe jos pentru tine?

Versatil, Docile, și cu un temperament lad-spate, Tennessee Walker poate face o alegere excelentă pentru mulți călăreți. Din cauza gheții lor netede, sunt ideale pentru călăreții mai în vârstă sau pentru călăreții cu dureri de spate și alte probleme fizice. În același timp, Tennessee Walker poate fi un concurent puternic de show-inel, atât de tineri călăreți care caută un cal mare de spectacol se pot întoarce, de asemenea, la această rasă.

Unul dintre beneficiile Tennessee Walker este că puteți face foarte mult cu un singur cal. Un cal bine pregătit poate învăța să călătorească, să concureze și chiar să-i învețe pe copiii mai mici cum să călătorească. Indiferent cât de multă experiență de călătorie aveți sau ce disciplină căutați să participați, puteți găsi probabil un Walker Tennessee care are abilitățile și temperamentul pe care îl căutați.

Acești cai sunt de obicei păzitori ușor, care vă pot economisi bani în facturile de hrană. Unele spectacole de la Tennessee Walkers fac probleme de sănătate, cum ar fi durerile de spate și bolile navigabile, iar problemele copiilor pot rezulta, mai ales când caii sunt prezentați în încălțămintea căptușită sau construită. Tennessee Walkers a călătorit pentru plăcere și păstrate în standard, pantofi plat au, de obicei, probleme minime de sănătate, atâta timp cât primesc îngrijire adecvată. Amintiți-vă că creșterea unui cal poate afecta sănătatea și riscul de probleme de sănătate, deci consultați un veterinar informat atunci când cumpărați un cal.

Dacă vă gândiți că calul de mers pe jos de Tennessee este rasa pentru dvs., atunci este important să mergeți câțiva cai diferiți din această rasă, mai ales dacă nu ați călătorit înainte. Caii uitați sunt minunați și foarte confortabili, dar se mișcă diferit decât rasele non-picate. Încercați să găsiți un antrenor care vă poate învăța cum să profitați la maximum de un cal obosit și care vă poate oferi o anumită experiență, astfel încât să puteți determina exact ceea ce doriți în calul tău ideal. Tennessee Walker se simte diferit de altele Găsit rase de cai, Ca și Paso Fino, deci asigurați-vă că această rasă funcționează pentru dvs. înainte de a merge la cumpărături pentru noul dvs. cal.

Cum să adoptați sau să cumpărați un cal de mers pe jos de tennessee

Prețul de cumpărare pentru a adopta sau cumpăra un Tennessee Walker variază pe scară largă de la 1.000 de dolari la 4.000 $. Prețul depinde de vârstă, sănătate, dacă calul provin dintr-o salvare sau un ameliorator și orice caracteristici notabile, cum ar fi linia.

Când alegeți un cal, fiți în căutarea steagurilor roșii. Pentru salvare, verificați dacă organizația este o nonprofit înregistrată cu un statut de 501 (c) (3), ceea ce înseamnă că a trebuit să treacă prin mai multe controale pentru a fi considerate sigure și legitime. De asemenea, în special pentru crescători, asigurați-vă că puteți primi documentația despre locul în care calul a fost crescut, linia și orice istorie a sănătății. Dacă niciunul dintre acestea nu este furnizat, este posibil să nu aveți de-a face cu o organizație de calitate.

Petreceți destul de mult timp cu calul, în timp ce este încă în mâinile organizației, astfel încât să puteți cunoaște și să vă asigurați că este atât de sănătos ca și organizația. Căutați orice lamerie, durere, probleme de respirație sau alte semne evidente de boală. Nu vrei să ajungi să aduci acasă un cal de nevoi speciale atunci când nu ești pregătit să ai grijă de unul.

Mai multe rase de cal

Dacă sunteți interesat de rase similare, verificați:

În caz contrar, puteți verifica altele Populară rasă de cai profiluri.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Tennessee cal de mers pe jos: profil de rasă