10 Cele mai bune rase de cal spaniole

Bay Armăsar Armalusian Cantertering printr-un câmp de flori galbene

Spaniolă rase de cai poate datora strămoșilor lor Spaniei, dar multe dintre aceste rase sunt acum găsite în întreaga lume. Majoritatea acestor cai sunt cunoscuți pentru puterea și rezistența lor, iar unii sunt, de asemenea, căutați pentru liniile lor confortabile. Mulți sunt cai de echitatie populari. Unele sunt potrivite pentru începători, în timp ce alții sunt cei mai buni pentru călăreți mai avansați.

Iată 10 rase de cai care au origini spaniole.

Bacsis

Alegeți un cal bazat pe temperamentul și antrenamentul individual, nu origine. Cel mai bun mod de a da seama dacă un cal este potrivit pentru tine este să-ți petreci timpul cu ea.

01 din 10

Originarea din provincia Andalusia, Andaluzian este un descendent al caii care locuiau pe Peninsula Iberică din Spania. Exploratorii au adus caii suplimentari peninsulei, influențând rasa care a devenit andaluziană în anii 1400. Calul rezultat a fost extrem de agil și rapid, făcându-l favorit în rândul redevenței europene. Andaluzii de astăzi sunt compactă, dar încă mai au acea putere afișată de caii originali. Această combinație de putere și agilitate înseamnă că rasa este potrivită pentru discipline, inclusiv dresaj, conducere, sărituri și multe altele.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 15 până la 16 ani.2 mâini

Greutate: 900 până la 1.100 de lire sterline

Caracteristici fizice: Heavy Build - convexe sau profil drept - coadă luxuriantă și coadă - în mod obișnuit gri sau alb

  • 02 din 10

    Paso Fino își datorează moștenirea la numeroasele rase pe care Christopher Columb a adus Republica Dominicană. Conchistadorii au călătorit pe ghinion, jenneții spanioli și analuzeni din America Latină, iar descendenții acelor cai au devenit rasa Paso Fino. Rasa a devenit extrem de populară cu proprietarii de terenuri care au apreciat melodia de caii în zilele lungi de echitatie peste plantațiile lor. Soldații au adus Paso Finos Statelor Unite după sfârșitul celui de-al doilea război mondial, iar rasa a câștigat rapid în popularitate acolo.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 13.2 până la 15.2 mâini

    Greutate: 700 la 1.100 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Picioarele mici, picioarele puternice, picioarele slabe - copite mici - coadă luxuriantă și coadă - vine în toate culorile și marcajele ecvine

  • 03 din 10

    Peruvian Paso, numit și calul peruvian, este descendent de la cai care au sosit în America de Sud în anii 1500. Jennet, Barb și Andaluzian au fost aduse din Spania și Panama pentru a servi drept transport pentru proprietarii de plantare și muncitori. Toate aceste rase combinate pentru a forma Peruvian Paso, o rasă cu melodie naturală care au permis proprietarilor de plantare să se plimbe confortabil toată ziua.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 14 până la 15 mâini

    Greutate: 900 până la 1.100 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Musculos corp - cap de mare - cap de dimensiuni medii cu profilul drept sau concav - coada de jos - vine în mai multe culori, inclusiv Roan, gri, golf, maro și negru

  • 04 din 10

    Calul galician

    Calul galician, numit și calul de munte galician, originar din Galicia în nord-vestul Spaniei. Această rasă se crede că a coborât de la caii că imigranții celtici au adus în regiune în 500 î.Hr. Galicianul a crescut pentru a fi tare și sigur din cauza peisajului accidentat al zonei. Rasa a continuat să locuiască în zonă, dar în timpul celor 1980 au fost introduse în apropiere. Aceste armăsări ar fi putut amenința integritatea rasei, astfel încât în ​​anii 1990 a fost dezvoltat un plan de conservare pentru a ajuta la păstrarea rasei.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 12 până la 14 mâini

    Greutate: 400 până la 660 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Picioarele compacte, scurte - picioarele musculare - culorile includ Bay și Negru

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Colonial spaniol

    De asemenea, cunoscut sub numele de Mustang spaniol, calul colonial spaniol a provenit din fermele de reproducere din Caraibe și Mexic, coborând de la cai care au fost aduși din Spania. Strămoșii lor includ calul Iberian și Barbul. În timp ce unii fermieri au introdus rase precum rasă de rasă în aceste efective, diluând sângele spaniol, alte efective izolate au mers fără influență în afara rasei. Turmele sălbatice ale acestor cai au fost îmblânzite de americanii nativi. Triburile au crescut cu grijă și au rafinat caii să fie rezistenți la munte, sigur, cu rezistență bună.

    Caracteristicile de rasă

    Înălţime: 13.2 până la 14 mâini

    Greutate: 700 la 800 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Capacul compact - cap - în mod obișnuit un profil direct la concav - vine într-o serie de culori

  • 06 din 10

    Trotter spaniol

    Trotterul spaniol a provenit din Insulele Baleare din Spania. În anii 1800, aceste insule au ținut curse trotting. Astfel încât crescătorii au rafinat caii locali prin traversarea lor cu stocul importat, inclusiv trotterul francez și orlov trotter, pentru a concura în aceste curse. Caii tind să fie instruiți cu temperamente bune, făcându-le, de asemenea, ideale pentru călărie recreere. Astăzi majoritatea caii înregistrați din această rasă locuiesc încă pe insula Mallorca.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 15.7 până la 16 ani.7 mâini

    Greutate: 900 până la 1.200 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Picioarele corporale bine proporționate - de obicei castan, dar pot fi mai multe culori ecvine

  • 07 din 10

    Mérens Horse

    Rasa de cai Mérens este nativă din sudul Franței și Spania de Nord, deși originea sa exactă este necunoscută. Caii care se potrivesc descrierii sale au fost înregistrate până la Evul Mediu, dar probabil era în jur chiar înainte de atunci. Ea vine în două tipuri: un cal de munte mai mic, mai agil și un cal mai înalt și mai puternic. A fost adesea folosit pentru lucrările agricole, precum și pentru călătorii și conducerea căruciorului, printre alte roluri.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 14.1 până la 15 ani.1 mâini

    Greutate: 880 până la 1.100 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Profilul compact construit direct sau ușor concav - păr de barbă sub obraji - Culoarea stratului negru

  • 08 din 10

    Hispano-Árabe

    Hispano-Árabe are originea în Andaluzia în anii 1800. Rasa este o cruce între Arabian și Andaluzian. Standardul de rasă nu a fost publicat până în 2002. Și pentru că acesta este un hibrid, poate exista o mulțime de variație a aspectului calului. Hispano-Árabes sunt folosite în cea mai mare parte ca cai de echitatie, iar construcția lor atletica le permite sa exceleze in sporturi ecvestre.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 15 până la 16 mâini

    Greutate: 880 până la 1.000 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Bine proporționat, corp subțire - de obicei gri sau o altă culoare întunecată, dar poate varia în aparență

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Mallorquín

    Mallorquín este nativ de pe insula Mallorca, deși originea sa este neclară. Este o rasă de cal rară, care nu este adesea văzută în alte părți ale lumii. Insula localnicii folosiți în mod obișnuit Mallorquíns ca cai de echitatie, mai degrabă decât pentru munca agricolă. Ei tind să fie caii rezistenți și ușor, cu o bună rezistență.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 15 până la 16 mâini

    Greutate: 880 până la 1.000 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Profilul convex - Short, gros, arcuit gât negru strat alb marcaje albe permise numai pe față

  • 10 din 10

    Pottok

    POTTOK este o rasă de ponei care este nativă din Țara Bascilor din Spania și Franța. Originea sa este un mister, deși rasa antică probabil a trăit în regiune de mii de ani. Dar astăzi rasa este pusă în pericol în sălbăticie datorită pierderii habitatelor și a încrucișării. Acești cai sunt sigură pe terenul montan și au fost folosiți pentru munca minieră și în circuri.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 11.1 până la 14.2 mâini

    Greutate: 660 la 770 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Cap mare cu un gât scurt și urechi mici - picioare lungi - picioare scurte - copite mici - have de obicei negru, dar pot fi alte culori

  • Cele mai bune rase de cal de cal pentru o plimbare netedă
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Cele mai bune rase de cal spaniole