10 Cele mai bune rase de cal de conducere pentru tragere a unui cărucior

Echipa de cai care lucrează într-un câmp

Anumit rase de cai au fost dezvoltate în mod special pentru a conduce caii, tragerea vehiculelor, cum ar fi căruțe, vagoane și sanie. Caii din aceste rase tind să fie relativ lumină, rapidă și agilă. Aceste cai de apă ușoară nu sunt aceiași ca caii mari de pescuit care de obicei trag pluguri sau căruțe grele.

Caracteristicile de rasă

Caii de conducere au adesea umeri puternici și sferturi posterioare, combinate cu o coaste puternice, largi, bine apărute și coadă groasă și cozile. De asemenea, trebuie să aibă picioare stabile și fiabile. Trebuie să aibă un temperament amiabil cu dorința de a mulțumi șoferului și ușor de antrenat pentru a învăța vocii, rein și comenzi bici. Ponei sau caii pot face cai de conducere adecvați.

Bacsis

Dacă sunteți în căutarea de a dezvolta o echipă de cai de conducere, deveniți mai întâi expert ca un șofer cu un singur cal. Când se formează o echipă, se potrivesc viteze și mers, și asigurați-vă că caii se înțeleg.

Aici sunt 10 rase de cal de conducere utilizate în mod obișnuit pentru tragerea cărucioarelor și a altor vehicule ușoare.

01 din 10

American Standardbred este o rasă de cal de conducere foarte populară pentru ambele curse de curse și de conducere a plăcerii. Acești cai au o viteză excelentă și rezistență și sunt de obicei prietenoși și calme. Deoarece sunt deja obișnuiți cu hamul și trăgând un vehicul, fostul standard de curse pot fi recalificate pentru conducerea plăcerii.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 14 mâini (56 inci) la 17 mâini (68 inci)

Greutate: 800 la 1.200 de lire sterline

Caracteristici fizice: Picioarele groase de coadă și coada-musculară - piept adâncime - oarecum seamănă cu o rasă de grâu

  • 02 din 10

    Indiferent dacă aveți un ponei de 3 metri înălțime "Tip A" Welsh (Cea mai mică categorie de dimensiuni) tragând un cărucior mic sau un Cob mai mare, trăgând un buggy cu două locuri, aceste ecvine fac animale minunate. Sunt, în general, tare și ușor de întreținut. Membrii mai mari ai familiei sunt, de asemenea, confortabili fiind călătoriți.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 11 mâini (44 inci) până la 16 mâini (64 inci)

    Greutate: 400 până la 1.200 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Micul cap - scurt spate - coadă mare

  • 03 din 10

    Cu mersul lor ridicat și căruța elegantă, este greu de crezut că hackneys sunt amenințate în unele țări. Hackneys au fost inițial crescuți pentru călărie și au fost traversați cu rase de conducere și cu frecvențe pentru viteza și stilul adăugat. În ziua lor de glorie, hackneys au fost evaluate la fel ca mașinile sportive exotice sunt astăzi.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 14 mâini (56 inci) până la 16 mâini (64 inci)

    Greutate: 1.000 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Musculară construită - coadă mare - coadă mare

  • 04 din 10

    Originarea din Anglia, Golful Cleveland este un cal ușor de pescuit pentru conducere și de echitatie. A fost folosit în principal pentru lucrările agricole și pentru a trage căruțe. Membrii familiei regale au folosit această rasă pentru conducerea competitivă. În ultimul timp, numerele sale se diminuează ca utilitatea sa în viața de zi cu zi.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 16 mâini (64 inci) până la 17 mâini (68 inci)

    Greutate: 1.400 până la 1.500 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Bay Baold fără marcaje albe, cu excepția unei vedete ocazionale pe capul muscular - profund

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Cunoscut pentru viteza lor de curse de cai, frecvente sunt folosite și în condusul de plăcere și competitiv, în special pentru evenimente care necesită rapiditate. Cu toate acestea, A Fostul curse va avea nevoie de recalificare extinsă de un ecvestru cu experiență pentru călărie sau de conducere și, uneori, temperamentul său ar putea să nu fie potrivit pentru rolul.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 15 mâini (60 inci) până la 17 mâini (68 inci)

    Greutate: 1.000 până la 1.300 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Deep Chest - Muschii de corp-lung, lung, plat, plat

  • 06 din 10

    Friesianul este un cal olandez care provine din Friesland, o secțiune nordică a Olandei. Această rasă europeană își poate urmări linia de războinic din Evul Mediu care au purtat cavaleri blindate. Confortabil Fiind călărit sau condus, această rasă de cai are un mers de mers pe jos și un călăreț puternic și elegant.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 14 mâini (56 inci) la 17 mâini (68 inci)

    Greutate: 1.200 până la 1.400 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Coat negru - coadă groasă, lungă și coadă pe picioarele inferioare - corp muscular, compact

  • 07 din 10

    Rasa oficială oficială a lui Vermont, Morgan este o lucrare ușoară care a fost populară în colonial New England. Un cal universal, Morgans ar putea plânge câmpurile, să fie călărit în timpul unei vânătoare și trageți buggy-ul familiei. Ele sunt ideale Cai de începători și cai mari de familie sub șa și în ham.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 14 mâini (56 inci) până la 15 mâini (60 inci)

    Greutate: 900 până la 1.100 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Linii netede - urechi mici - ochi expresivi - gât crested

  • 08 din 10

    Trotter francez

    Trotterul francez atletic a fost dezvoltat în secolul al XIX-lea pentru a concura în cursele de trotting. Este un amestec de mai multe rase care au contribuit la viteza, puterea și pașii echilibrați. Trotsurile franceze tind să fie calm, blând și ușor de lucrat cu. Sunt populare pentru curse sub șa și în ham.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 15 mâini (60 inci) până la 17 mâini (68 inci)

    Greutate: 1,100 până la 1.400 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Construcția musculară - piept de adâncime mare

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Orlov trotter

    Fiind una dintre cele mai populare rase de cai ale Rusiei, trotterul Orlov a provenit din secolul al XVIII-lea ca un cal harness cu viteză și rezistență. Acești cai sunt în general puternici și agili și sunt blânzi și Trandabil. Ele sunt adesea folosite în curse de curse și tragere.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 15 mâini (60 inci) până la 17 mâini (68 inci)

    Greutate: 1.000 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Ochi mari - ochi expresivi - profund profund-muscular

  • 10 din 10

    În ciuda dimensiunilor lor mici, ponei Shetland sunt destul de puternice și tare. Această rasă a tras cărucioare și a lucrat în mine în secolul al XIX-lea. De asemenea, au câștigat popularitate ca și ponei de conducere și Companii pentru copii. Ele sunt, în general, foarte blânde, dar pot fi un pic de cap.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 7 mâini (28 inci) la 11.5 mâini (46 de centimetri)

    Greutate: 400 la 450 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Compactul corpului - cap larg - gâtul gros - picioare scurte - coadă luxuriantă și coadă

  • Rase pentru a evita

    Caii de cai au structura corpului cel mai potrivit pentru tragerea, tractarea sau conducerea cauciucurilor. Rasele care nu fac cel mai mult sens pentru căruia de conducere sunt cai care sunt cel mai potriviți ca cai de echitatie sau racehori. De asemenea, sânge cald sau racehori ca Akhal-Teke și Arabii tind să fie încăpățânat, spook mai ușor decât să conducă caii și să nu ia o direcție, precum și pe alții. Ei trebuie să poată lucra alături de alți cai.

    10 cele mai populare rase de cal și tipuri de cai
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Cele mai bune rase de cal de conducere pentru tragere a unui cărucior