Cum să găsiți pedigree-ul calului tău

Calul roșu rulează trot pe fundalul naturii

Există multe motive pentru a Horse " pot fi pierdute. De exemplu, dacă calul a fost cumpărat și vândut de mai multe ori, un proprietar anterior ar putea neglija să treacă de-a lungul lucrărilor. Sau uneori documentele pur și simplu se rătăcesc. De asemenea, vânzătorii fără scrupule ar putea asocia lucrările cu un cal similar pentru a-și mări valoarea. În timp ce acest lucru este incomod pentru noul proprietar al calului "nefolosit", este, de asemenea, ilegal. Totuși, chiar dacă calul dvs. lipsește lucrări de înregistrare, uneori este posibil să găsiți informații despre pedigree-ul calului.

Modalități de a vă identifica calul

Dacă aveți un cal care este tatuat sau brand, aveți un început de pornire în procesul de recuperare a pedigree de cai. Prucuri de multe ori au un tatuaj de buze. Deși tatuajul poate fi dificil de citit ca Vârsta de cai, ele oferă un mijloc de identificare.

Mai degrabă decât să încercați să țineți buza superioară a calului și să citiți tatuajul, mulți oameni consideră că este mai ușor să țineți buza și să faceți o imagine a tatuajului. În acest fel, puteți să vă luați timpul să citiți personajele fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la un cal ascuțit. În plus, puteți îmbunătăți contrastul și claritatea fotografiei pentru a face tatuajul mai ușor de descifrat. În mod similar, rasul tatuajelor gâtului poate ajuta la creșterea vizibilității acestora.

În loc de un set specific de personaje, unii cai ar putea fi marca cu un tatuaj de fermă. Acest lucru vă poate duce la crescătorul calului și dați indicii pe linia sa. Când contactați un crescător, realizați că uneori ferme foarte mari nu păstrează înregistrări detaliate. Cu toate acestea, mulți fac. Și ați putea găsi că o descriere clară și o fotografie va ajuta un crescător să vă amintiți calul.

Ocazional, un cal va avea un microcip. Acestea necesită un scaner special pentru a localiza și a citi. Un adăpost veterinar sau de animale poate ajuta adesea cu acest lucru. Cu informațiile despre microcip, ați putea găsi proprietarul sau crescătorul calului calului.

În plus, în unele cazuri, testarea ADN-ului poate ajuta la identificarea sirei și barajului calului. Aceasta poate fi informații cheie în recuperarea pedigreei calului.

Cercetarea pedigreei de cai

Dacă bănuiți că calul dvs. a fost înregistrat anterior, o asociație de rasă ar putea să vă ajute să identificați calul și chiar să reeditați documentele de înregistrare. Cunoașterea numelui înregistrat a calului (și, în mod ideal, crescătorul său) este un mare ajutor. Veți avea nevoie, de asemenea, de fotografii clare și o descriere pentru a oferi asociației de rasă, deci poate încerca să corespundă informațiilor către un cal în baza de date. Unele asociații de rasă taxe pentru acest serviciu.

De asemenea, ați putea să căutați numele calului dvs. pe site-ul de registru al rasei. Dacă există informații despre el, veți găsi adesea o fotografie, nume de proprietari anteriori, pedigree de cal și arată înregistrări.

Dacă aveți deja lucrări de înregistrare, dar doriți să aflați mai multe despre pedigrenul dvs. de cal, există baze de date online care vă pot ajuta. Site-ul Allbreeddigree.COM include mai multe rase, cum ar fi Calul american trimestru, de rasă, arab, și a picta. Uneori, s-ar putea să întâlnești mai mulți cai cu același nume. În acest caz, verificați data nașterii pentru a vă asigura că ați găsit înregistrările corecte.

Urmărirea istoriei fostelor curse

Dacă aveți a Fostul curse și doresc să afle despre înregistrările sale de curse, puteți verifica informațiile despre Brisnet sau echibate. Unele dintre aceste servicii sunt gratuite, în timp ce altele necesită o mică taxă.

Dacă nu găsiți pedigree-ul fostului dvs. Racehorse, este posibil să contactați asociațiile de crescători. În Statele Unite, încercați să ajungeți la Jockey Club . În Canada, Societatea Canadierală de Crăciun ar putea să vă ajute.

Ai găsit o mulțime de campioni în pedigree de cal? Amintiți-vă că există mult mai mult pentru un cal bun decât un pedigree impresionant. De fapt, mulți foști de curse sunt greu de manevrat și nu fac cel mai bun cai de plimbare plăcerii. Atât natura cât și îngrijirea contribuie la comportamentul general al calului.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Identificarea ecvinăKentucky Equine Cercetare, 2020

  2. Caii FEI trebuie să fie microcipațiKentucky Equine Cercetare, 2020

  3. Știți pedigree-ul calului tău?Kentucky Equine Cercetare, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să găsiți pedigree-ul calului tău