10 Cele mai bune rase de cal de cal pentru o plimbare netedă

Caii sălbatici cu munți în fundal

În lumea calului, rasele bătrâne sunt o perspectivă rară, dar binevenită. De aproximativ 350 rase de cai, Doar aproximativ 30 sunt în mod natural. "Gaiting" este termenul pentru un cal pe care "un singur picior" (are întotdeauna un picior în contact cu pământul), amble, pași sau face o plimbare de alergare. Caii uitați au o plimbare mai ușoară și mai ușoară și sunt adesea favorizați de persoanele care au probleme sau probleme comune.

Iată 10 rase de cai cunoscute pentru capacitatea lor de uitare.

Bacsis

Deși unele rase de cal sunt zilnice în mod natural, alți cai pot fi instruiți să fie trași. Caii de rasă mixtă care nu sunt obținuți ar putea să treacă în jos trăsăturile de urmărire în ADN-ul lor, rezultând în descendenți naturali.

Caracteristicile de rasă

Un fir comun printre rasele obosite este că sunt montori robusi, sensibili care nu necesită prea mult de la călăreț. Unele cai zidați naturali, în special cei cu gheare laterale ambalare, cum ar fi ritmul și pasul, pot avea dificultăți în a învăța cum să canter. Dacă calul dvs. este lateral înclinat, probabil că veți avea nevoie de un antrenor ghidat pentru a vă ajuta să învățați calul. Cei mai mulți caii au tendința de a fi mare, cu capetele lor se fixează mai mult pe umeri, mai degrabă decât pe spate. Caii uitau au tendința de a fi utilizați mai mult pentru călărie și conducere față de cursele de urmărire care sunt instruite pentru viteză.

01 din 10

Icelandic Horse

Caii islandezi sunt cu siguranță și rezistenți la condiții dure. Cuvântul islandez "Tolt" descrie ritmul cu un singur picior. Mersul său este confortabil pentru călăreț și poate purta o persoană care se află brusc pe teren accidentat. Caii islandezi sunt utilizați în mod obișnuit pentru călărie, curse de curse și spectacole de cai.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 12 mâini (48 de centimetri) până la 14 mâini (56 inci)

Greutate: 730 până la 840 de lire sterline

Caracteristici fizice: Squat-Legged - Chest-Long Back-Shaggy blană

  • 02 din 10

    Americanul Sadddlebred este unul dintre cei mai populari caii dobândite adesea folosite în parade. Este apreciat pentru plimbarea sa netedă și clipeală. Unele au cinci metri distincte, inclusiv un mers lent și un suport. Rackingul este un mers rapid, lateral, care are o mișcare cu patru bateți cu intervale egale între fiecare bătălie.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 15 mâini (60 inci) până la 17 mâini (68 inci)

    Greutate: 1.000 până la 1.200 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Gât arcuit - Back-back-muscular Build - Cărucior de coadă mare

  • 03 din 10

    Cuvintele "Paso Fino" înseamnă "pasaj delicat", care descrie această mers pe jos în spaniolă. Paso Fino a fost dezvoltat în Columbia, Puerto Rico, Cuba și alte insule din Caraibe. Acești cai sunt mici și robusi, purtați călăreți peste terenul accidentat al insulei și caselor de coastă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 13 mâini (52 inci) până la 15 mâini (60 inci)

    Greutate: 700 la 1.100 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Mici cap-relativ scurt - margine proeminentă

  • 04 din 10

    Peruvian Paso, sau calul peruvian, a fost declarat patrimoniul cultural de către Institutul Național de Cultură din Peru. Calul național al lui Peru are mulți fani pentru transportul său elegant și plimbare fără probleme. Este renumit pentru cele două geturi speciale: lent "paso llano" și rapid "sobreando."

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 14 mâini (56 inci) până la 15 mâini (60 inci)

    Greutate: 900 până la 1.100 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Construcția musculară - piept profund - cărucior de coadă scăzută

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    American Standardbred este o stea în curse de ham. Dar acești cai sunt excelenți și pentru călărie. Au două metrițe distincte: stimulând și trotting. Pacers au un amble cu un singur picior sau "ritm", în timp ce trotters au o plimbare cu un singur picior sau plimbare cu plimbare. Pacers tind să curgă mai repede decât rudele lor de trotting.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 14 mâini (56 inci) la 17 mâini (68 inci)

    Greutate: 900 până la 1.200 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Picioare musculare profunde - coadă groasă și coadă

  • 06 din 10

    Mersul neted al calului Tennessee de mers pe jos îl face una dintre cele mai populare rase din America de Nord. A fost dezvoltat pentru a oferi oamenilor o plimbare blândă, deoarece au avut tendința de teren agricol. Este cunoscut pentru o plimbare unică cu patru bătăi și mișcarea strălucitoare. Plus, în general, are o dispoziție calmă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 14 mâini (56 inci) la 17 mâini (68 inci)

    Greutate: 900 până la 1.200 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Musculară construită - capul lung - urechi mici - profil drept

  • 07 din 10

    Sure-picior și chiar temperat, calul Kentucky Mountain Saddle are un mers natural cu patru bateți, numit un Amble sau un suport. O copite este întotdeauna în contact cu solul, ceea ce face ca calul să fie stabil. Un călăreț poate sta aproape nemișcat, în timp ce calul călătorește într-un canter rapid.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 11 mâini (44 inci) până la 16 mâini (64 inci)

    Greutate: 950 până la 1.200 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Construcția musculară - profil facial plat - piept adânc

  • 08 din 10

    Hailing din India, calul Marwari este rar pentru a vedea în America de Nord. Are un mers ambalabil, similar cu un ritm. Mersul său este numit "Revaal", "afcal" sau "Rehwal."Considerați artiștii naturali, acești cai sunt potriviți pentru competitivi dresaj și expoziții. Caii Marwari sunt, de asemenea, cai polo.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 14 mâini (56 inci) până la 16 mâini (64 inci)

    Greutate: 750 până la 1.000 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Earși în formă de seceră - picioare lungi de spate cu copite mici

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Morgans sunt considerați în mod obișnuit ca cai nelegiuiți, dar mulți vor merge în mod natural. O revizuire a geneticii Morganilor Morgans a arătat un amestec de cai de pardoseală, standardbred și cu rasă. Oamenii de știință au izolat trăsăturile de urmărire în testele ADN și au descoperit că aproape o cincime din toate Morgans am.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 14 mâini (56 inci) până la 15 mâini (60 inci)

    Greutate: 900 până la 1.100 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Capul scurt, cu frunte de frunte - gâtul muscular - coadă groasă și coadă

  • 10 din 10

    Un Appaloosa Gheat are un mers lateral, care este atunci când picioarele din aceeași parte a calului se mișcă împreună. Este adesea denumită Appaloosa Shuffle. Acest mers cu patru bătăi seamănă cu un ritm, deși este mai neted. Se pare foarte mult ca plimbarea de alergare a unui Walker Tennessee.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 14 mâini (56 inci) până la 15 mâini (60 inci)

    Greutate: 950 până la 1.200 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Pantofi colorați de acoperire - copite cutanate cutanate

  • Rase pentru a evita

    Caii care sunt considerați în mod obișnuit ca rase "non-picate" Cai de cai americani, Prucuri, și Arabii. Cu toate acestea, un antrenor de uitare poate instrui orice cal pentru a ridica un traseu confortabil. De asemenea, orice cal poate moșteni în mod natural trăsăturile de uitare dacă a trecut prin ADN-ul său.

    Cele mai bune rase de cal pentru primii proprietari și piloți
    Surse de articole
    Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
    1. Petersen, Jessica L. și colab. Diversitatea genetică în calul modern ilustrat din datele SNP la nivelul genomuluiPlus unu, vol 8, nu. 1, 2013, p. E54997. Biblioteca publică a științei (PLOS), DOI: 10.1371 / Jurnal.ponei.0054997

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Cele mai bune rase de cal de cal pentru o plimbare netedă