Cele 11 cele mai frecvente greșeli realizate de către păstorii de acvariu cu apă sărată

Peștii într-un acvariu marin

Indiferent de ce fel de deținător de acvariu sunteți, aici este o listă cu cele mai frecvente greșeli pe care le puteți face. Aceste probleme pot fi evitate dacă sunteți conștienți de ele înainte de a începe un acvariu.

01 din 11

Peste pește și nevertebrate

Cât de mult hrană ar trebui să vă hrănești peștele? Adăugați mai mult pentru că întotdeauna par foame? Este important să furnizați peștele pe care le au nevoie, dar mâncarea neatenă doar se află pe fundul rezervorului, creând amoniac, nitrit și nitrat și supraîncărcarea Filtru biologic.

Să nu înțeleagă pe deplin cerințele nutriționale ale peștilor lor, tendința multor oameni este de a "arunca alimente" la peștii pentru a-și îndeplini nevoile. Dacă peștele nu acceptă mâncarea oferită, mulți acvaristici vor "arunca și mai mult" la pește, gândindu-se că peștele nu văd mâncarea. Este important să se hrănească tipul corect de alimente pentru locuitorii din acvariul dvs. și să le hrănească cu suma corespunzătoare.

Majoritatea peștilor de acvariu se vor face bine cu fulgi comercial sau alimente pelete, dar ar trebui să vă întrebați furnizorul de pește Dacă peștele și nevertebratele pe care le cumpărați pentru acvariul dvs. de apă sărată au nevoi speciale dietetice. Știți ce este în mâncarea pe care o hrăniți prin compararea nutrienților din alimentele comerciale, achiziționarea de alimente de înaltă calitate și hrănirea numai a ceea ce peștele dvs. va consuma în trei până la cinci minute pe hrănire. Hrăni o dată sau de două ori pe zi, în funcție de vârsta și speciile de pește.

  • 02 din 11

    Miscandu-ma prea repede

    "Răbdarea" este o cerință pentru tot ceea ce faci cu a Aquarium de apă sărată. Prea mulți oameni raportează probleme după ce au pus acvariul împreună pentru că se mișcă prea repede! Un procent ridicat de oameni nu ia timp să citească și să studieze pe pește care păstrează hobby înainte de a începe. Asigurați-vă că cunoașteți cerințele oricărei specii noi pe care le intenționați să adăugați la acvariul dvs. de apă sărată și să verificați compatibilitatea cu speciile pe care le aveți deja.

  • 03 din 11

    Supraîncărcarea sistemului

    O problemă care merge mână în mână cu mișcarea prea rapidă este aglomerarea prea multor animale și / sau Live Rock în acvariu, mai ales într-un rezervor care nu este pe deplin ciclizat sau are doar a completat procesul de ciclism de azot.

    Chiar și într-un sistem bine stabilit, plasarea prea repede a mai multor adăugări noi în rezervor poate provoca Sindromul rezervorului nou. Încetini! Păstrarea acvariului de apă sărată este nu Un eveniment temporizat, deci luați-l ușor și lucrați la abilitățile dvs. de răbdare. Lăsați calitatea apei acvariului să se echilibreze după fiecare nouă adăugare înainte de a cumpăra mai multe pești sau nevertebrate.

  • 04 din 11

    Filtrarea inadecvată și circulația apei

    Având suficientă Filtrarea biologică este o cheie primară pentru succes în păstrarea unui acvariu cu apă sărată. Există un număr de Metode de filtrare Pentru a alege, dar nu faceți selecția corectă a filtrului pentru Bio-Load planificat pentru rezervorul dvs. poate duce la o mare varietate de probleme. Fie că este biologică, mecanică sau chimică, este mai bine să aveți mai mult, mai degrabă decât o filtrare prea mică pentru dimensiunea acvariului.

    Același concept se aplică și în circulația apei în acvariu. Lipsa fluxului de apă bun în întregul sistem poate duce la probleme cu o scădere mică (oxigen dizolvat), acumularea Algele de neplăcere, Prevenirea animalelor sedentare care primesc alimente și multe altele. Soluția? Adăugați o pornire sau două, sau a Dispozitiv de supratensiune Pentru a îmbunătăți mișcarea apei în acvariu.

    Continuați la 5 din 11 de mai jos.
  • 05 din 11

    Boli greșite

    Când vine vorba de diagnosticarea bolilor, Saltwater Ich este cea mai mare problemă. Este ușor de confundat Oodinium (Amyloodinium ocellatum - A.K.A. catifea marină sau boala de pește coral) cu boala la fața locului (Cryptocaryon iritans). Ele sunt similare, dar două tipuri diferite de paraziți de apă sărată și fiecare reacționează la diferite tipuri de tratament. Este important să diagnosticați și să tratați în mod corespunzător aceste paraziți, precum și alte boli. Căutați ajutor de la un medic veterinar acvatic sau de un acvarist experimentat pentru a identifica și a trata în mod corespunzător bolile de pește.

  • 06 din 11

    Prea mult

    Prea des, una sau mai multe remedii sunt doar aruncate la un pește bolnav sau bolnav fără să știe ce este problema. Medicamentele trebuie utilizate numai atunci când este necesar și ori de câte ori este posibil să tratați peștele într-o rezervor de carantină. Cel mai important factor cu medicamente este de a folosi unul care este formulat pentru a "vizita" boala specifică cu care aveți de-a face. Cunoașteți întotdeauna volumul exact al apei din acvariul tratat și urmați cu precizie instrucțiunile de dozare a medicamentelor.

  • 07 din 11

    Achiziționarea de animale fără să știe nimic despre ei

    Nu se încetează niciodată să ne uimească cât de des, oamenii selectează noi adăugiri la acvariul lor fără să știe ce sunt animalele și cum să le îngrijească și să le hrănească. Înainte de a cumpăra ceva, luați timp pentru a obține informații despre aceasta. Este posibil să nu fie potrivit să trăiți cu specia deja în acvariul dvs!

    Nu trebuie să cumpărați pe impuls deoarece vă place culorile frumoase pe care un pește îl are, cât de drăguț sau uimitor arată sau pentru orice alt motiv "cu ușurință" sau dacă un vânzător nu vă poate oferi informații critice de care aveți nevoie știți despre un anumit animal.

  • 08 din 11

    Incompatibilitatea animalelor

    Declarații ca mânia mea a mâncat crabul meu, tancurile mele pur și simplu nu se vor înțelege, și cele similare sunt prea frecvent auzite. Achiziționarea animalelor fără a ști dacă acestea vor locui sau nu în mod pașnic cu alți colegi de rezervor, poate duce la animale moarte sau rănite, precum și la bolile legate de stres. Utilizați bunul simț și aflați despre compatibilitatea animalelor Vă gândiți la acvariul dvs. înainte de a le pune împreună!

    Continuați până la 9 din 11 de mai jos.
  • 09 din 11

    Achiziționarea animalelor în stare proastă de sănătate

    Unul dintre cele mai ușoare lucruri de făcut atunci când selectați un critter este de a determina dacă este sau nu sănătos. Într-o expresie simplă, peștii bolnavi nu mănâncă. Înainte de a cumpăra un pește sau alt animal, este mai bine să aveți o persoană de vânzare într-un magazin vă arată că este, de fapt, mănâncă.

    Aflați cum să recunoașteți simptomele sau semnele exterioare ale bolilor comune, astfel încât să știți ce să căutați atunci când inspectați șeptelul pentru a cumpăra.

  • 10 din 11

    Folosind o sursă de apă proaspătă proaspătă

    Deși mulți acvaristici fac acest lucru, alegând să folosească apă direct de la robinet sau de apă purificată a unei alte surse pentru a crea soluții de apă sărată și pentru a opri un rezervor poate duce la mulți Probleme de calitate a apei în acvariu. Folosind un filtru de purificare a apei, cumpărarea de apă de mare naturală curată sau apă pre-filtrată a apei de la un furnizor fiabil este o investiție care va plăti pentru sine pe termen lung.

  • 11 din 11

    Lipsa întreținerii corecte a rezervorului

    Sisteme de apă sărată bine întreținute rareori experiență nitrat ridicat, focare bacteriene, sau alte probleme de calitate a apei. Pentru a evita capcanele obișnuite cu probleme în acest domeniu de păstrare a acvariei, configurați și urmați a rutină de întreținere obișnuită.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cele 11 cele mai frecvente greșeli realizate de către păstorii de acvariu cu apă sărată