Hrănirea inelelor pentru peștele dvs

Inel de alimentare

Se pare că ar trebui să fie simplu, corect? Nu intotdeauna! Un pește poate să-i bată pe alții departe de mâncare. Curenții puternici de apă pot suge alimentele în filtru înainte ca peștele să ajungă la el. Peștele timid ar putea să nu vrea să mănânce cu ceilalți în rezervorul lor, sau consumatorul finic poate mânca doar un fel de mâncare. Folosind un inel de hrănire pește poate rezolva toate aceste probleme într-o singură lovitură.

Ce este un inel de hrănire?

Un inel de alimentare cu pește nu este altceva decât un inel care plutește pe suprafața apei, fie fără plutire, fie atașată la partea laterală a rezervorului. Mâncare de pește este apoi aruncat în interiorul inelului și violà, cina este servită. Nu durează mult timp să afle că inelul este noul lor feedbag. Deoarece alimentele sunt conținute, nu se termină împrăștiate sau trase în filtru, ceea ce permite mâncat mai mult. Care se întreabă pentru a reduce deșeurile și a menține calitatea apei.

Oferind alegeri de hrănire pește

Inelele fac, de asemenea, pentru mai multe alegeri. Utilizarea mai multor inele permite pescuitului să aleagă unde (și cu cine) să se hrănească. Bullies nu poate porni toate inele, astfel încât toată lumea are șansa de a mânca în pace. Chiar permite proprietarului să hrănească alimente diferite la peștele finic. Dacă un inel este umplut cu alimente peștii se va lăsa chiar acolo, lăsând al doilea inel deschis pentru a scăpa de alimente de specialitate pentru acei mâncători pretențioși.

Găsirea inelelor de hrănire

Inelele de hrănire pot fi găsite la multe magazine de companie, precum și online. Cu toate acestea, nu aveți nevoie de un inel special realizat. Orice inel din plastic sau cauciuc rotund care va pluti este potrivit.

Inelele de cortină din plastic funcționează bine. Sau puteți aluneca în orice cameră a adolescentului și pilotați câteva dintre acele mâini de plastic subțiri pe care le place să le poarte. O cravată de răsucire poate fi utilizată pentru a fixa inelul de casă într-o ceașcă de aspirație din partea laterală a rezervorului. Un inel de alimentare poate fi, de asemenea, realizat prin utilizarea tubului de aer acvariu și formând o buclă de dimensiune corespunzătoare.

Rețineți că inelele de hrănire la magazinele de animale de companie sunt relativ ieftine și vin cu o ceașcă de aspirație. Dacă sunteți o persoană ultra-ocupată ca mine, puteți găsi mai repede să cumpărați unul când vă aflați la magazinul de animale de companie cumpărați alte lucruri.

Plasarea inelului de alimentare

Inelele de alimentare pot fi plasate permanent în acvariu cu o ceașcă de aspirație sau permisă pentru a elibera float. Inelele fixe au avantajul mai puțină agitație atunci când vine timpul de hrănire, deoarece nu este nevoie să găsiți inelele și să le aruncați în rezervor. Ele permit, de asemenea, plasarea în locații specifice din acvariu. Dacă aveți un eater pretențios, el va afla rapid ce inel este stația lui de hrănire.
Inelele plutitoare sunt cele mai utile atunci când un pește este un bully de hrănire. Având două inele plutitoare (sau mai multe), bully nu poate porni toată mâncarea. Celălalt pește își dau seama că el poate mânca doar la un inel și așteaptă ca el să-și aleagă locul, lăsându-l pe celălalt liber pentru ei.
Indiferent de ce fel de inele de alimentare pe care le folosiți sau cum le plasați, merită să încercați.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Hrănirea inelelor pentru peștele dvs