Lucrul cu rock live

Pește în acvariu

Odată ce înțelegi ce rock live este și scopul său Într-un acvariu cu apă sărată, următorul pas în învățarea despre Rock Live este Cum să-l vindeci. Cu toate acestea, înainte de a intra în detaliile acestui proces aici este lista noastră de orientări sugerate pentru a ține minte atunci când lucrați cu rock live.

Orientări pentru lucrul cu Rock Live

  • Fiți răbdători, luați-vă timpul și nu vă grăbiți.
  • Nu supraîncărcați sistemul! Chiar și calitatea superioară, stânca live complet vindecată poate fi transformată rapid într-o piatră de bază moartă dacă cantitățile de masă sunt introduse dintr-o dată. Nu este o idee proastă de a adăuga o cantitate mică puțin la un moment dat și de testare, testare și testați din nou. Când rezervorul se stabilește, așteptați puțin mai mult și apoi treceți la următoarea fază de adăugare a mai mult, repetând acest proces până când ați obținut cantitatea totală de rocă live dorită.
  • Standardul sugerat de regulă de degetul mare pentru cât de mult live rock de utilizare variază de la minimum 1 lire până la un maxim de 1.75 de lire sterline pe galon de apă, dar poate fi de asemenea utilizată o metodă vizuală. Cantitatea reală de care aveți nevoie poate varia în funcție de densitatea sa, deoarece, din punct de vedere geografic, o rocă live este mai densă decât alte tipuri. De exemplu, roca indo-Pacific se spune că este mult mai ușoară decât Caraibe (Florida / Mexic) Rock și bucăți de rocă de corali de tip rock colectate în afara recifului pot fi mult mai ușoare decât roca de pescuit care sa despărțit în bucăți mai mari solide.
  • Înainte de a plasa rock live în orice acvariu sau întărire configurată, dacă roca este vindecată sau necurată, pre-curățare și prepararea acesteia în afara rezervorului poate crește foarte mult calitatea și a ajuta la reducerea cantității de mor. Puteți să-l clătiți într-o găleată separată sau într-un butoi de apă sărată nouă, scuturați-o pentru a elimina organismele care pot fi încorporate în interiorul stâncii poroase și îndepărtați orice organisme care sunt morți sau morți (bureți, alge, corali moi sau orice creștere care este transformarea negrilor sau are un film alb pe el) care poate polua apa. O metodă de pre-curățare sugerată de acvariștii cu apă sărată cu experiență este aceea de a pune roca pe o foaie de plastic sau o prelată, sprinzând-o din când în când cu o sticlă de pulverizare umplută cu apă rezervor, roca trebuie să fie plasată în timp.
  • După ce piatra live a fost adăugată la un acvariu, țineți un ochi pentru orice zone de film alb sau negru de pe stâncă și îndepărtați-le. Acestea sunt organisme moarte sau moarte și pot polua rapid apa dacă nu sunt îndepărtate.
  • Mulți acvaristici aleg să Ciclul unui nou rezervor cu rock live, mai degrabă decât animalele vii. Acest lucru funcționează bine, dar nu folosiți o rocă live pe deplin ciclată sau o creștere completă pentru a face acest lucru, sau în timpul procesului de ciclism rezervor, cel mai probabil va ajunge cu o rocă live moartă. Puteți începe a Rezervorul de recif Folosind o cantitate mică, dar adecvată de bază de bază însămânțată sau vindecată, ca pietre centrale din acvariu. Odată ce piatra de bază este stabilită și rezervorul este ciclizat, puteți începe să adăugați, încet, mai multe tipuri de rocă live, cum ar fi calitate premium pentru spate și laturi (în formă de mare), octocorală încrustată (mare model lung, pentru puncte înalte ), roci de ciuperci Ricordia (pentru accente), apoi puteți începe să adăugați corali.
  • Cum vă aranja sau Aquascape Rockul live este foarte important. Nu stivuiți piatra solid împreună. Acest lucru va provoca pete moarte și lipsa de circulație care poate duce la probleme precum inflorirea algelor. Acest lucru lasă, de asemenea, mai puține locuri pentru ca pește să se ascundă.
  • Amintiți-vă că atunci când adăugați rocă vii la un acvariu, nivelul apei rezervorului va crește. Au doar rezervorul aproximativ o jumătate plină de apă sărată și să aibă rezervă de apă sărată fixată pentru a termina toppingul rezervorului, dacă este necesar, odată ce toată piatra a fost adăugată.
  • Dacă vă veți lua acvariul în direcția rockului live și coralilor, adăugând a proteine ​​skimmer este sugerat. Oferiți iluminări adecvate.
  • Asigurați-vă că toate dvs filtrare și Echipamente de iluminat este în loc și gata să ruleze după ce adăugați roca live.
  • O dată în sus și de alergare, aditivi cum ar fi Kalkwasser (calciu), Iodul și stronțiul vor încuraja creșterea algelor de coraline roz și violet și vor contribui la sănătatea altor forme de creștere a rocilor vii, de asemenea.

Cu aceste linii directoare utile în minte, sunteți foarte aproape de a fi gata să începeți cu rock live, dar mai întâi, trebuie să știți cum să vă ocupați și să îl vindecați înainte de a face acest lucru.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Lucrul cu rock live