Cât de mult consumabile de acvariu am nevoie?

Pește înot în acvariu

Toată lumea își zgârie capul la un moment dat sau altul și se întreabă cât de mult au nevoie de ceva. Este, de asemenea, adevărat când Noțiuni de bază cu acvarii. Poate că este dimensiunea unui rezervor, cât de mult este nevoie de pietriș pentru ao umple sau cât de mare este nevoie de un filtru. Sau poate vă întrebați cât de greu este acvariul atunci când este plin de apă. Această listă este destinată să acopere elementele de bază a numărului de echipamente de acvariu diferite de care aveți nevoie.

Dimensiunea rezervorului

Acvariile vin în multe forme și dimensiuni. Deși există o mulțime de dimensiuni personalizate, majoritatea acvariilor sunt construite la anumite dimensiuni standard. Știind mărimea, forma, iar greutatea este foarte importantă atunci când alegeți un rezervor și un stand, precum și o locație pentru a le plasa. Care sunt dimensiunile rezervoarelor standard? Cât de mult cântăresc odată ce le umpleți cu apă? Puteți găsi toate aceste informații despre Diagrama de mărime a acvariului. Nu uitați că aveți nevoie de un Capacul acvariului de asemenea.

Dimensiunea încălzitorului

Nu sunteți sigur ce încălzire de dimensiuni pentru a obține pentru acvariul dvs? A Ghidul dimensiunii încălzitorului facilitează alegerea Încălzitor de dimensiuni corecte Pentru acvariu și temperatura obișnuită a camerei. În mod tipic, acvariile ar trebui să aibă 5 wați de putere pentru fiecare galon de apă, deci un acvariu de 10 galoane are nevoie de un încălzitor de 50 de wați. Deoarece suntem pe tema lui încălzitoare, Iată câteva sfaturi de încălzire:

  • Este înțelept să păstrați întotdeauna un încălzitor suplimentar la îndemână. Încălzitorul dvs. va eșua invariabil în timpul iernii noaptea când toate magazinele de companie sunt închise. Încălzitorul dvs. de rezervă nu trebuie să fie cel mai scump top al modelului de linie, trebuie doar să păstreze apa caldă până când îl puteți înlocui. Urmăriți vânzările și apucați una sau două încălzitoare ieftine ca backup-uri.
  • În rezervoarele care sunt de 50 de galoane sau mai mari, luați în considerare două încălzitoare mai mici în loc de unul mare. Căldura va fi distribuită mai uniform, după cum puteți pune unul la fiecare capăt al rezervorului. Dacă cineva nu reușește, cel puțin veți avea un încălzitor pentru a menține apa caldă până când puteți obține un înlocuitor.
  • Mini încălzitoare au devenit disponibile în ultimii ani. Luați în considerare utilizarea unuia pentru bolurile de pește sau a acvariilor mici dacă păstrați pești tropicali, cum ar fi Betta, în A castron.
  • Este, de asemenea, înțelept să aveți a Heater Guard cu încălzitoare de sticlă, mai ales dacă aveți pești mari sau activi.

Dimensiune filtru

Nu sunteți sigur ce filtru de mărime ar trebui să obțineți? Regula de bază este că toată apa din rezervorul dvs. ar trebui să treacă prin filtru de cel puțin patru ori pe oră. Asta face destul de ușor să calculați ceea ce aveți nevoie. Când este limită, mergeți întotdeauna la a un debit mai mare. De exemplu, un rezervor de treizeci de galoane necesită un debit de cel puțin 120 de galoane pe oră (GPH). Dacă opțiunile de filtrare sunt fie 100 sau 150 gph, ar trebui să achiziționați cel de 150 GPH.

Cât de mult substrat?

Acvariul trebuie umplut cu un substrat la o adâncime de aproximativ doi centimetri. Acum întrebarea este, cât de mult va dura pietriș pentru a face acest lucru? Este suficient de sac? Sunt trei saci prea mult? Pentru substraturile standard de pietriș / pe bază de rock, o probă generală este de a folosi o lire de substrat pentru fiecare galon de apă. Țineți minte că dacă aveți un Aquarium în formă de neobișnuit, Poate necesita mai mult sau mai puțin substrat decât asta. Acest lucru este valabil în special atunci când selectați Substrat pentru rezervoare plantate, deoarece plantele au cerințe specifice atunci când vine vorba de adâncimea substratului.

Cât de mult hrana de pește?

Container mare de alimente, puțină cană sau multipli? Alimentele sunt o zonă în care toată lumea tinde să supraestimeze în jur. Proprietarii de pește cumpără de obicei prea multă mâncare și au tendința de a-și depăși peștele. din pacate, mâncare de pește nu își păstrează valoarea nutrițională pentru mult timp odată ce pachetul este deschis. După o lună, recipientul ar trebui să fie aruncat. Deci, până când sunteți obișnuiți cât de mult mânca peștele tău, Cea mai bună practică este achiziționarea unui mic container de alimente și alimentați cu ușurință.

Cele mai multe pești ar trebui să fie hrănite de două ori pe zi cât mai multă mâncare, deoarece pot mânca în 3-5 minute. Dacă toată mâncarea a dispărut înainte de asta, dați-le puțin mai mult. Dacă există încă alimente rămase după 5 minute, aceasta este prea multă mâncare. Unii pești mănâncă numai noaptea, așa că ar putea fi hrăniți numai atunci când luminile sunt oprite noaptea. Peștii tineri trebuie să mănânce mai des, astfel încât 3-4 hrăniri pe zi ar putea fi necesare pe măsură ce cresc. Doar asigurați-vă că nu vă alimentați prea mult, deoarece supraîncălzirea nu numai că poate duce la ficaturi grase în pește, dar alimentele nelegate pot polua apa de acvariu și pot afecta peștele.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cât de mult consumabile de acvariu am nevoie?