Ghid de încălzire a acvariului

O ilustrare a peștelui într-un rezervor de pește

Temperatura acvariului dvs. este un factor important în confortul și bunăstarea peștelui dvs. Spre deosebire de oameni și alte mamifere, peștele nu produc propriul lor căldură corporală. Ele trebuie să se bazeze pe temperatura apei pentru a-și menține temperatura corpului. Acest lucru face foarte important să vă păstrați acvariul la temperatura corespunzătoare pentru animalele de companie. Acest ghid de încălzire a acvariului acoperă tot ce trebuie să știți despre încălzitoare.

01 din 05

Tipuri de încălzire

Alegerea tipului de încălzire de utilizat în acvariul dvs. nu este dificil atâta timp cât știți diferențele dintre soiurile de încălzitoare. Există patru tipuri de bază de încălzitoare de acvariu: încălzitoare imersibile, Încălzitoare submersibile, substrat încălzitoare și încălzitoare de filtrare.

  • 02 din 05

    Ghidul dimensiunii încălzitorului

    Știind ce tip de încălzire să cumpere pentru acvariul dvs. este doar o parte a imaginii. Încălzitoarele vin în a Numărul de dimensiuni. Nu sunteți sigur ce încălzire de dimensiuni pentru a obține pentru acvariul dvs? Există o modalitate de a calcula încălzitorul de dimensiuni adecvate, pe baza temperaturii camerei și a volumului de apă din rezervor.

  • 03 din 05

    Mini-încălzitoare

    Mulți pești care au nevoie de apă încălzită pentru o sănătate optimă (cum ar fi Betta) sunt păstrate în rezervoare sau boluri mici. Din păcate, tancurile mini și peștele pot fi o provocare destul de o provocare în mod corespunzător. În ultimii ani, o varietate de încălzitoare mici a fost introdusă pe piața acvariului.

  • 04 din 05

    Plasarea încălzitorului

    Aveți un încălzitor, dar acum vă întrebați unde să o puneți. Ar trebui să fie plasat în mijloc sau pe lateral? Este o plasare din față sau înapoi preferabilă? Chiar contează? Există unele simple, dar importante, Orientări pentru plasarea adecvată a încălzitorului.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Provocări de încălzire

    Chiar și în condiții perfecte, pot apărea probleme. Una dintre cele mai frecvente preocupări este spargerea încălzitorului. Dacă aceasta este o preocupare pentru dvs., poate că ar trebui să luați în considerare utilizarea unui a Heater Guard.

    O altă provocare de încălzire este în timpul verii când temperatura apei acvariului se ridică prea mare. Uneori, oprirea încălzitorului nu este suficientă pentru a evita temperaturile periculoase a apei și sunt necesare pași suplimentari Păstrați peștele răcoros.

    În timpul iernii, poate apărea problema opusă. Acest lucru este valabil mai ales dacă încălzitorul dvs. nu reușește în acest timp al anului, iar pașii trebuie să fie luați pentru a vă menține peștele cald.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Ghid de încălzire a acvariului