Cum se adaugă apă la un acvariu

Tânără care caută în rezervorul de pește

Este foarte interesant să vină acasă cu a Un nou acvariu și tot ceea ce intră înăuntru. Dar, uneori, pasul de asamblare și umplere se pot simți intimidarea - în special pentru proprietarii de acvarii pentru prima dată. Din fericire, procesul este destul de simplu. Atâta timp cât analizați cu atenție toate instrucțiunile, verificați dublu că aveți toate consumabilele necesare și asigurați-vă că ați adăugat la rezervor este curățată temeinic, veți crea un habitat frumos și sănătos pentru peștele dvs. Dacă vă simțiți încă un pic nesigur, adresați-vă unui prieten sau unui membru al familiei care a completat un rezervor înainte să vă dea o mână.

Umpleți rezervorul de pește cu apă

Configurați acvariul, filtrarea, încălzitorul și luminile conform instrucțiunilor furnizate împreună cu echipamentul de acvariu. Clătiți pietrișul acvariului și toate elementele de decor pe care le veți pune în acvariu. Acum că ați pregătit pe deplin acvariul, tot ce trebuie să faceți este să urmați acești pași rapizi și ușor și să vă umpleți în siguranță acvariu cu apă. Veți dori să lăsați deoparte aproximativ 45 de minute (permiteți mai mult timp dacă completați un rezervor foarte mare) pentru a finaliza acest proces.

Provizii:

  • Acvariu și echipament
  • Condiționer de apă
  • Curățenie curată
  • Plăcuța curată
  • Spălați pietrișul

Instrucțiuni:

  1. Achiziționați o sticlă de condiționare a apei de acvariu (dechlorinator).
  2. Achiziționați o găleată și etichetați-o numai pentru utilizarea acvariului. Găleți de acvariu nu ar trebui să aibă niciodată săpun în ele.
  3. Umpleți fundul rezervorului cu pietrișul spălat la o adâncime de două până la trei centimetri.
  4. Așezați o placă curată pe partea superioară a pietrișului. Asigurați-vă că nu există reziduuri de săpun pe placă. Dacă nu sunteți sigur, înmuiați-l timp de cinci minute într-o soluție de înălbire de 10%, clătiți bine cu apă curgătoare, apoi lăsați-l să se usuce înainte de utilizare.
  5. Lăsați apă rece să ruleze de la robinet pentru câteva minute pentru a spăla orice minerale sau reziduuri din linii.
  6. Umpleți o găleată curată aproximativ două treimi până la trei sferturi pline cu apă.
  7. Se toarnă încet apa din găleată pe placa din acvariu.
  8. Repetați pașii șase și șapte până când rezervorul este umplut cu apă.
  9. Adăugați plante și decorațiuni. Puteți adăuga alte accesorii (cum ar fi roci mai mari și figurine) la rezervor în acest moment - asigurați-vă că sunt spălate și uscate înainte de a pune în rezervor. Este recomandat să adăugați numai accesorii achiziționate de la un magazin de acvarii, deoarece rocile găsite pot modifica pH-ul rezervorului dvs.
  10. Montați încălzitorul și filtrul, dar nu le conectați încă în priza electrică.
  11. Repetați pașii șase și șapte până când acvariul este umplut cu apă.
  12. Scoateți placa și adăugați un balsam de apă conform instrucțiunilor pachetului. Acum este un moment bun pentru a adăuga, de asemenea, un starter de bacterii.
  13. Porniți filtrul și încălzitorul și lăsați acvariul să alerge cel puțin douăzeci și patru de ore înainte de a adăuga pește.

Sfaturi de asamblare a acvariului

Câteva lucruri mai multe lucruri pentru a ține minte în timp ce vă asamblați acvariul:

  1. Se pot folosi găleți vechi dacă nu au fost utilizați anterior pentru substanțe chimice și sunt curățate temeinic cu înălbitor, clătite bine și au fost lăsate să se usuce la aer.
  2. Umpleți gălețile numai la fel de pline cât puteți transporta confortabil și turnați-le.
  3. Înainte de a cumpăra pește, asigurați-vă că rezervorul dvs. este habitatul de dimensiuni adecvate pentru specie.
  4. Verifica asta Designul acvariului Tutorial Dacă nu sunteți sigur ce doriți să includeți în rezervorul dvs.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum se adaugă apă la un acvariu