Faceți-vă proiecte pentru acvarii

Cava DIY

Rămâi în Hobby de acvariu Destul de mult, și, în cele din urmă, bug-ul DIY (Do-It-Yourse) vă va primi. S-ar putea să doriți să economisiți bani sau să descoperiți că niciun magazin nu poartă elementul pe care îl căutați sau poate pur și simplu doriți să vă bucurați de cunoașterea că ați creat-o singură. Indiferent de motiv, există o mulțime de resurse excelente pe internet care oferă informații despre o varietate de proiecte DIY. Înainte de a lua DIY plonjen, există câteva lucruri de luat în considerare.

Înainte de a începe o DIY

Înainte de a vă sari în crearea acvariului, a standului sau a altor proiecte DYI, ar trebui să fiți bine pregătiți și înarmați cu o mulțime de informații. În primul rând, ia în considerare de ce vrei să o faci singur. Dacă încercați să economisiți bani, faceți o listă completă a întregului echipament, va trebui să construiți acel acvariu sau stand. Dacă trebuie să achiziționați o mulțime de instrumente, economiile de costuri ar putea să se vaporizeze destul de repede. Dacă lipsesc instrumentele, dar totuși sunt stabilite pentru a face acest lucru, verificați în locuri care închiriază echipamente.

O altă resursă de luat în considerare este cluburile locale de acvariu. Majoritatea cluburilor au cel puțin o pereche de diyers avid care pot avea instrumentele de care aveți nevoie și să fiți dispuși să le împrumutați. Ei vor avea, de asemenea, o mulțime de sfaturi și trucuri pentru a vă ajuta să evitați greșelile costisitoare. Ei pot fi chiar dispuși să vă ajute cu proiectul dvs. Un mentor calificat merită greutatea lor în aur.

De asemenea, luați în considerare cât de multă muncă DIY ați putea efectua în viitor. Instrumente de cumpărare pentru a construi unul rezervor nu este o investiție foarte înțeleaptă, dar dacă anticipați că aveți mai multe alte proiecte DIY în viitor, costul instrumentelor ar putea fi valoros.

Verificați ceea ce este disponibil

Unii proprietari se află într-un proiect DIY pentru că nu pot găsi ceva la nivel local pe care îl doresc sau au nevoie. Dacă acesta este singurul motiv pentru abordarea unui proiect DIY, faceți mai multă lege, pentru că ceea ce aveți nevoie poate fi foarte bine acolo undeva. Adresați-vă magazinului dvs. local dacă există alte produse pe care nu le transportă, dar ar putea comanda. Căutați pe web pentru produse - s-ar putea să fiți surprins de ceea ce găsiți. Verificați dublu toate opțiunile dvs. înainte de a alege să o faceți singur.

Uită-te la imaginea de ansamblu

Dacă vă construiți acvariul, deoarece aveți nevoie de o configurare personalizată, luați în considerare toate celelalte piese de protecție de la care veți avea nevoie. Un acvariu de specialitate va avea nevoie de alte părți pentru ao completa, unele dintre care nu doriți să vă faceți. Unde veți găsi o capotă și lumină pentru a se potrivi cu rezervorul personalizat? Ce zici de un stand pentru asta? Dacă nu sunteți pregătit să construiți toate aceste lucruri, ați putea fi mai bine să mergeți cu o dimensiune standard, astfel încât să puteți achiziționa accesoriile de pe raft. Unele elemente pot fi chiar imposibil de făcut.

În cele din urmă, indiferent de motivul proiectului dvs. DIY, faceți întotdeauna temele. Acest sfat sună ca o înregistrare întreruptă, dar având informații reprezintă o mare parte din succesul cu orice proiect DIY. Din fericire, există o mulțime de surse de informații pe web pe web. Cercetați-vă temeinic subiectul DIY înainte de a începe ceva. Vizitați magazinul local de animale de companie și clubul de pește pentru sfaturi. Nu intrați în capul dvs. cu un proiect și ajungeți să fiți a pește afară din apă.

Unde să găsești informații despre DIY

Mai jos este o listă a unei varietăți de instrucțiuni de proiect DIY care sunt disponibile.

Acvarii: Sticlă sau acril, de la foraj la lipire

Aquarium Stands: Mult mai puțin costisitoare decât cumpărat magazin

Copertine și hote: Mai ales util pentru rezervoarele de dimensiuni non-standard

Injectarea CO2: Dacă aveți o mulțime de plante, CO2 este o necesitate

Filtrare: O varietate de mare filtru planuri

Alimente și alimentatoare: Rețete pentru alimente și construirea de alimentatoare

Misc.: Totul de la separatoare de discuri pentru pompare la schimbătorii de apă la schimbătorii de apă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Faceți-vă proiecte pentru acvarii