Ce specii de pește de apă dulce sunt cele mai bune pentru rezervoarele încălzite?

Neon Tetras în rezervorul de pește plantat

Păstrarea unui rezervor de pește tropical este o realizare esențială pentru mulți pasionați de pește de companie. În comparație cu un rezervor nealimentat, toate rezervoarele de apă dulce încălzite ar trebui să aibă a Încălzitor de calitate și a termometru Pentru a vă menține încălzitorul în verificare. Majoritatea peștilor tropicali preferă o temperatură a apei de 75 până la 82f (24-28c), dar poate varia ușor de specii. Este foarte important să se mențină temperatura corectă pentru specia aleasă. Multe dintre aceste soiuri tropicale nu apreciază apa rece și se pot îmbolnăvi și pot muri dacă sunt păstrate în temperaturi inadecvate de apă. Pentru încălzitoarele de acvariu la domiciliu disponibile în comerț, este mai ușor să păstreze un volum mai mare de apă la o temperatură consistentă decât un volum mai mic. Pe lângă Îmbunătățirea chimiei de apă, Dacă puteți merge pentru un rezervor mai mare, peștele dvs. va aprecia acest lucru!

Odată ce ai rezervorul tău tropical încălzit și gata să plece, este timpul pentru pește! Cele mai multe dintre speciile următoare sunt cele mai bune pentru rezervoarele comunitare. Pentru locuitori mai agresivi, Urmați aceste orientări.

01 din 10

Deși nu este o adevărată pește "comunitate", peștele Betta poate fi păstrat cu câteva alte specii selectate. Bărbați Betta Fish obține toate culorile frumoase și au o reputație pentru atacarea altor bărbați, deci doar un bărbat pe rezervor. Dacă păstrați mai multe tancuri Betta, nu le permiteți să se poată vedea reciproc! Bărbați Bettas poate fi păstrat cu mai mulți bettas de sex feminin, dar uneori practicile de reproducere pot obține un pic cam dur. Femele multiple pot fi păstrate împreună, dar nu veți vedea culorile luminoase.

Nu fi alarmat dacă vedeți ca loungingul dvs. Betta mai mult decât înotul. Deoarece înota cu aripioarele lor pectorale, mai degrabă decât coada lor decorativă, ei necesită mai multe perioade de odihnă decât peștele cu cozile funcționale.

Prezentare speciala

Lungime: Până la 3 inci

Caracteristici fizice: Masculii vin într-o mare varietate de culori - culorile se pot schimba cu vârsta, genetica, dieta și calitatea apei - Femeile Bettas vor avea culori dezactivate comparativ cu bărbații și aripioare mai scurte

  • 02 din 10

    Ce este un glofish®? Gândiți-vă la ele ca OMG-uri înot, dar nu prezintă nici o amenințare la adresa speciilor sălbatice. Aceste pești nu sunt injectate cu niciun colorant, dar au fost modificate genetic cu gene nevertebrate pentru a se prezenta cu pigmentare fluorescentă. Deși sunt colorate în lumină naturală, iluminarea cu LED-uri albastre va aduce aceste culori vii. Când este utilizat împreună cu decor fluorescent, creează un rezervor dramatic. Aceste pești nu necesită tratament diferit de la omologii lor naturali colorați.

    Prezentare speciala

    Lungime: Variază în funcție de specii (1 până la 2 inci)

    Caracteristici fizice: Vino într-o varietate de culori fluorescente, inclusiv galben, verde, roz, purpuriu și albastru - nu își vor pierde sau schimba culoarea în timp

  • 03 din 10

    Acest pește puternic colorat și mic este cel mai potrivit pentru a trăi în școli mai mari. Aceste pești sunt foarte ușor și au dungi strălucitoare de albastru și roșu. Dacă le prindeți noaptea târziu, puteți observa că culoarea lor aproape dispare!

    Neon Tetra (Paracheirodon Innesi)

    Lungime: 1 la 2 inci

    Caracteristici fizice: Aceste pești subțiri au o bandă albastră albastră și o bandă vibrantă de fund roșu.

  • 04 din 10

    Panda Cory Cat (CoryDoras Panda)

    Aceste pești de hrănire de fund, denumită în mod obișnuit ca un Corydora, este un pește pașnic care se bucură de viață în grupuri. Folosind barbele lor sensibile, pisicile Cory vor trece prin substrat în căutarea unor biți de alimente mici. Ei preferă solul de nisip sau plantat în comparație cu pietrișul mai mare. Există multe alte soiuri de pisici Cory care au cerințe similare temperament și rezervor.

    Prezentare speciala

    Lungime: Până la 2 inci

    Caracteristici fizice: Patch-uri negre distincte pe ochii lor, aripă dorsală și peduncul de coadă pe un corp peral, aproape translucid

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Guppy (poecilia reticulata)

    Multe varietăți ale lui Guppies pot rezista unei game largi de temperaturi, dar sunt cele mai fericite în medii tropicale. Există multe soiuri de "fantezie" ale Guppies disponibile pentru cumpărare, dar feriți-vă de tehnici de încrucișare utilizate pentru a obține culori sau modele specifice. Pești multipli cu curburi spinării, aripioarele lipsă sau operculele lipsă sunt semne ale unui lot bolnav.

    Ca și în cazul tuturor speciilor de lenjerie, puteți adopta un pește din magazin și, brusc, aveți o duzină mai mult. Guppies sunt mare la reproducere Și dacă nu puteți separa bărbații și femeile, veți ajunge cu multe mai multe guppies decât ați început. Perioada lor de gestație este de aproximativ o lună, astfel încât această suprapopulare se poate întâmpla foarte rapid.

    Guppy (poecilia reticulata)

    Lungime: Până la 1.5 inci

    Caracteristici fizice: Soiurile de culori guppy, modelele și lungimile coastelor variază în mod semnificativ - numeroase rase "Designer" sunt disponibile în întreaga lume

  • 06 din 10

    Peștii de spadă sunt membri ai familiei de pește și distinse de marginea ventrală alungită a bărbatului. Femelele vor avea o coadă rotunjită. Există multe soiuri de spargeli disponibile pe piața comercială. Acestea variază în colorare, dar toate au aceleași cerințe de temperatură. Asigurați-vă că aveți un capac confortabil pe rezervor, deoarece Swordtails vrea să sară.

    Ca și în cazul veriilor lor guppy, Swordtails sunt de lideri și pot copleși rapid un acvariu. Din fericire, este foarte ușor să distingeți bărbații vs. femele astfel încât să le puteți păstra separate.

    Prezentare speciala

    Lungime: Până la 4 inci

    Caracteristici fizice: Vino într-o varietate de culori - bărbați sunt ușor de distins de femele de la finalul lor alungit

  • 07 din 10

    Deși un pește ușor mai greu pentru a păstra, gurami dwarf face o adăugare strălucitoare într-un rezervor tropical. Aceste pești le place să aibă o mulțime de locuri pentru a ascunde, așa că asigurați-vă că alegeți decor adecvat. De obicei, bărbații vor avea un aspect mai viu dungat decât femelele.

    Ca și Betta, Gourami au a Organ de labirint specializat, utilizate pentru extragerea oxigenului din aer. Asta nu înseamnă că nu poți sări peste schimbările de apă!

    Prezentare speciala

    Lungime: Până la 2 inci

    Caracteristici fizice: Femelele sunt piersici palide la albastru argintiu, în timp ce bărbații au dungi verticale verticale albastre și luminoase strălucitoare

  • 08 din 10

    Un membru al familiei ciprinide și vărul la goldfish, cireșul de cireșe au un corp subțire, roșu, cu semne întunecate de-a lungul liniei laterale. În timpul reproducerii, bărbații transformă un "cireș" strălucit, de aici numele lor unic.

    Prezentare speciala

    Lungime: Până la 2 inci

    Caracteristici fizice: Varietatea de pigmenți roșii, de la aproape portocaliu până la marcajul roșu-negru / maro, pot fi găsite de-a lungul liniei laterale și creasta dorsală

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Există multe specii de pledostomoși care se vor face bine în tancurile tropicale, cum ar fi Pleco Bushy sau Bristle-nas. Țineți minte că nu toate speciile vor rămâne drăguțe și mici. Unele specii de pledostomoși, cum ar fi mulți, în general, descrise "Plecostomous" în magazinul dvs. local de animale de companie, pot crește până la 3 metri lungime! Cu toate acestea, suprasolicitarea pledostomului nasului la 4.5 inci, făcându-l mai bine potrivit pentru acvariile de acasă.

    Prezentare speciala

    Lungime: Până la 4 1/2 inci

    Caracteristici fizice: În cea mai mare parte maro, cu spoturi maro mai ușoare până la bronz - numite pentru mai multe perie în jurul gurii lor, folosite pentru a detecta alimentele în substrat și plutitoare de către-anumite soiuri pot fi portocalii sau albino

  • 10 din 10

    Congo Tetra poate avea culori mutate în comparație cu unele dintre celelalte pe această listă, dar pielea și aripioarele ușor irides face să bată când înota. Aceste pești sunt membri ai comunității bune și cum ar fi școlarizarea în grupuri de 5+ persoane. Congo Tetras nu face bine cu nici un pește agresiv în rezervorul de acasă.

    Prezentare speciala

    Lungime: Până la 3 inci

    Caracteristici fizice: Cea mai mare parte corpul argintiu, dar unii pot avea o banda portocalie proeminenta chiar deasupra liniei lor laterale pot fi scurte sau curgari si au o margine mai inchita sau alb

  • Ca și în cazul tuturor peștilor tropicali, menținerea unei temperaturi adecvate a apei este cheia. Asigurați-vă că aveți o Bun încălzitor de acvariu și asigurați-vă că funcționează corect având un a Termometru în acvariu sau să ia citiri zilnice. Cea mai mare parte a peștelui listate aici a Membrii comunității bune și înțelegeți-vă cu multe specii diferite. Înainte de a adăuga mai multe pești "agresivi", asigurați-vă că faceți cercetarea dvs. și asigurați-vă că nu vă vor hărțui celălalt pește.

    Compatibilitatea peștelui de acvariu de apă dulce
    Surse de articole
    Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
    1. Bettas nevoie de mai mult decât boluri. Universitatea din Illinois Colegiul de Medicină Veterinară

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Ce specii de pește de apă dulce sunt cele mai bune pentru rezervoarele încălzite?