Cum să reduceți temperatura ridicată a apei în acvariile

Acvariu cu aur

Majoritatea oamenilor știu că trebuie să ofere o zonă rece pentru pisicile și câinii lor în timpul verii de vară, dar ce zici de pește? Doar pentru că peștele tău sunt în apă nu înseamnă că sunt în siguranță de efectele temperaturilor ridicate. În cazul unei întreruperi de putere sau a lipsei de aer condiționat, în timpul verii, apa de acvariu poate încălzi mai mult decât limitele sigure pentru pește. Este important să știți cum să răcească apa acvariului în aceste circumstanțe neobișnuite.

Gama de temperatură sigură

Căldura poate deveni o problemă dacă este semnificativ ridicată pentru o perioadă considerabilă de timp, ceea ce ar putea fi posibil în timpul unei vrăji calde prelungite. Angelfish, Guppies, Mollies și Silver Shark, nu vor avea absolut probleme cu o temperatură a apei de 81 grade Fahrenheit sau 27 de grade Celsius. Clown Loach se bucură de apă la fel de cald ca 86 Fahrenheit și 30 de grade Celsius și probabil că ar fi mulțumit pentru persoana meteorologică pentru apa caldă minunată.

Atâta timp cât temperatura apei nu rămâne peste 86 de grade Fahrenheit și 30 de grade Celsius timp de câteva săptămâni la capăt, nu trebuie să fiți îngrijorat. Cu toate acestea, deoarece temperatura crește, oxigenul dizolvat din apă scade. Dacă aveți un sistem de filtrare bun, șansele nu veți avea o problemă. Cu toate acestea, nu va face rău să mărească aerarea pentru a asigura un nivel adecvat de oxigen. De asemenea, ar trebui să efectuați schimbări de apă mai des, folosind apă care este o diplomă sau două răcire decât apa rezervorului. Care va servi pentru a păstra temperatura apei în jos și să mențină niveluri adecvate de oxigen pentru peștele dvs.

Reducerea temperaturii apei

În cazul unei lungi de căldură, este posibil să trebuiască să luați măsuri pentru a răci apa. Iată câteva sugestii pentru menținerea apei răcoroase și a modalităților de a reduce temperatura dacă merge prea mare.

  • A pastra Luminile de acvariu s-au oprit.
  • Asigurați-vă că camera nu primește lumina directă a soarelui.
  • Scoateți capota din rezervor (utilizați prudență dacă peștele dvs. sunt jumperi). De asemenea, păstrați un ochi pe orice pisică pe care o aveți.
  • Puneți un ventilator, astfel încât el suflă direct peste apă.
  • Plutesc pachete de gheață în apă.

Indiferent de metodele pe care le utilizați, asigurați-vă că păstrați rata de reducere lentă, scăzând aproximativ 2 grade Fahrenheit sau 1 grade Celsius la fiecare opt până la zece ore. Amintiți-vă, schimbările rapide de apă sunt dăunătoare peștelui dvs. Doriți să păstrați un ochi asupra temperaturii apei acvariului din momentul începerii căldurii. Doriți să faceți tot posibilul pentru a vă menține acvariul, deoarece temperatura camerei se ridică, mai degrabă decât să găsească o modalitate de ao răci.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să reduceți temperatura ridicată a apei în acvariile