Ce sunt peștii?

Comunitatea Aquariile de plante vii sunt cele mai bune cu piscinele de pește de școlarizare

Aproape toate acvariile comune de pește proaspătă de pește mici sunt denumite peștii de pești. În biologie, orice grup de pește care rămâne împreună din motive sociale este shoiling, iar dacă grupul înotă în aceeași direcție într-o manieră coordonată, ele sunt școlarizare.

O singură pereche de astfel de specii nu va fi pe deplin fericit dacă nu vă recreați condițiile lor naturale. În plus față de perdelele de rock și plantele vii, peștii reale de la natură se află în grupuri de numere impare de trei sau cinci sau șapte împreună și sunt extrem de frumoase și interesante de urmărit.

Limitați varietatea speciilor în rezervor

Cumpărarea a șapte sau mai multe frumoase pești mici de ouă de ouă poate fi destul de scumpă, chiar prohibitiv la prețurile de astăzi. Dar ca rezultat al eforturile dvs. de reproducere, Plăcerea și senzația de realizare Puteți deriva dintr-un rezervor de spectacol mare care prezintă margini mari de specii colorate în culori de zece ori.

Chiar și cele mai simple soiuri continuă să dezvăluie caracteristici necunoscute după ani de îngrijire. Pentru a obține o plăcere reală de pe peștele dvs., ar trebui să respectați soiurile limitate la un moment dat, păstrate în număr mai mare. Începătorii găsesc acest lucru dificil: dar o plăcere mult mai profundă provine de la un studiu detaliat, mai multe specii, devenind cu adevărat un expert împreună cu interacțiunea de susținere a speciilor precum alimentatoarele de fund și a livelui.

Creșterea, creșterea și, în final, comportamentul de viață, poate fi cu adevărat experimentat atunci când cineva se confruntă cu o specie de la naștere la renaștere decât într-un mediu de acvariu. Spectacolul de conglomerări ale multor specii aruncate împreună fără gândire sau plan devine confuz și, în multe cazuri, poate duce la un potențial hobbyist pe termen lung găsirea acvariului său a devenit un rezervor gol într-o vânzare de curte.

Nevoi și considerații rezervoare

Majoritatea peștilor de pești necesită un acvariu plantat și se va retrage rar în creșterea plantelor, dar preferă și apă neclintită. Unele zone din fiecare rezervor comunitar ar trebui să fie lăsate fără plante și outcroppinguri de roci, fie plantate slab, fie numai cu plante scurte sau mici. Dacă peștele sunt deranjați, ei au încă ocazia de a dispărea printre plante. Cu toate acestea, aveți oportunitatea maximă de a vă vedea în deplină vizionare a pescuitului de pește, dacă aceste zone deschise sunt în plină desfășurare a frontului acvariului.

Condiții de apă

Majoritatea speciilor de pești pot fi păstrate în Apa de la robinet bine, Chiar și cele ale căror nevoi de apă de reproducție sunt complicate. Cele mai multe excepții sunt importate pești, care trebuie să fie mai atent manipulate oricum și nu sunt recomandate ca un proiect de reproducere și nu sunt recomandate pentru acvariile comunitare. Nu vă așteptați ca peștele dvs. să se reproducă în rezervorul de spectacol sau la mediul comunitar de acvariu.

Nu face nici o greșeală despre asta, dacă aveți un acvariu sănătos bine hrănit cu condiții bune de apă, ei vor rasa cu siguranță în multe cazuri, dar ouăle și tinerii vor fi repede devorați. Un rezervor comunitar nu este rezervorul pentru reproducerea și creșterea tinerilor care este un proiect explicat în alte bloguri. Vom discuta condițiile specializate care trebuie furnizate pentru fiecare specie pe care doriți să o creați și să le întoarceți pe tineri. Creșterea în rezervorul de afișare servește numai pentru a deranja echilibrul delicat pe care l-ați configurat pentru plăcerea dvs. de vizionare.

Împerecherea speciei de șoc

Mai multe pești aparținând aceleiași specii arată mai bine frumusețea lor atunci când sunt păstrate împreună și înota în școli liniștite. Sunt multe de spus pentru un acvariu care conține grupuri mari de Neon Tetras sau Zebra Danios și un grup de Harlequin Rasboras darting în și din stânci și plante este cu adevărat o vedere de a privi.

Există o unitate de culoare și modele de mișcare care este indescriptibil minunată. Unii crescători insistă că un astfel de aranjament este mult mai artistic decât un amestec de pești aruncați împreună din întreaga lume. De asemenea, vă permite să intrați în chimia apei a acvariului și să ajustați aciditatea sau alcalinitatea pentru ao adapta la grupurile de pești pe care le-ați ales în el.

Probabil ambele tipuri de acvariile de apă dulce vor fi întotdeauna populare, împreună cu alte acvariile de apă dulce specializate, vom discuta cum ar fi cichlidele africane. Acei acvaristici norocoși, care au loc pentru un mare "spectacol" Aquarium și mai multe tancuri de reproducere și deținere, vor găsi cele mai multe plăceri din acest hobby.

Networking cu acvaristici asemănători

Pe măsură ce întâlniți alți acvaristici cu interese similare, vă puteți concentra sau a specializa pe o singură specie, în timp ce se concentrează pe alta, apoi se comercializează nouă sau la astfel de descendenți mai sănătoși pentru rezervoarele dvs. de spectacole respective. Acest lucru poate duce la orele de discuții care acoperă fapte interesante pe care le-ați învățat și creșteți speciile.

Comunicarea cu alți acvaristici este vitală pentru creșterea cunoștințelor dvs. despre hobby. Asociațiile de acvariu sunt un loc minunat pentru a găsi prieteni cu interese similare și un loc minunat pentru a găsi experți locali cu doar sfaturile detaliate pe care le căutați. Puteți găsi sfaturi despre reproducerea unei anumite specii sau ce să faceți atunci când apar anumite probleme.

Veți fi surprins de modul în care interesul dvs. și dedicarea dvs. de a învăța la fel de mult despre hobby-ul este plasat atunci când se confruntă cu calculul prietenos al rețelei cu oamenii de interese similare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce sunt peștii?