Perioada de dezvoltare a purtătorului live în interiorul femeii și ca fry

Procesul de naștere la purtător live capturat în acțiune

Temperatura și lumina sunt importante. Temperatura optimă pentru dezvoltarea cea mai rapidă a puii în interiorul unei femei este între 77 F și 80 F, iar dezvoltarea va dura aproximativ 4 săptămâni în purtătorul mediu. La 68 f, intervalul prelungește la aproximativ 35 de zile sau mai mult. Este important ca purtătorii de live să fie păstrați în lumină bună, pentru a simula lumina soarelui în lumină plictisitoare, dezvoltarea, de asemenea, prelungirea și condițiile răcoroase plus condițiile de lumină plictisitoare vor opri complet reproducerea, deoarece acest lucru simulează condițiile de iarnă.

Spotând starea și "locul gravid"

În majoritatea purtătorilor vii, mama însărcinată se umflă în mod inconfundabil și prezintă, de asemenea, bine-cunoscut "loc gravid", care este un loc întunecat lângă baza vârfului anal cauzată de întinderea peretelui peritonal. Femeia are o aripă anală în formă normală.

Ușor înainte de aceasta, în interiorul corpului ei apare o zonă întunecată, cunoscută sub numele de locul Gravid. Este, de fapt, echivalentă cu uterul, dar spre deosebire de mamifere, oul nu este atașat la corpul mamei și hrănite de ea direct.

Fiecare ou conține un embrion și este bine mobilat cu elemente nutritive, furnizate de sistemul mamei, pe care se hrănește embrionul în curs de dezvoltare în timpul dezvoltării sale. Cu toate acestea, studiile recente arată că există o relație simbiotică între mamă și se prăbușește cu un schimb de fluide, în măsura în care este încă în curs de investigare.

Ochii prăjiți și semne de naștere iminentă

Pe măsură ce ouăle se incubează, ochii prăjiturilor sunt uneori vizibili prin pereții subțiri ai locului gravid. Pentru a găzdui ouăle în curs de dezvoltare, corpul mamei se extinde, devenind mai adânc și mai larg. Cu câteva zile înainte de livrare, ea dezvoltă o bulgăție sub branhii, conturul ei devenind destul de pătrat în această regiune, în timp ce locul Gravid și-a extins zona.

Procesul de naștere al noului prăjit

Când tinerii sunt formați perfect, se află într-o poziție semicirculară și sunt livrate, de obicei, în primul rând, unul câte unul, pe o perioadă de ore. La naștere, prăjiturile cade la câțiva centimetri prin apă, dar îndreptați rapid și, dacă este suficient de puternic, faceți-o acoperă printre plante. Dacă acestea nu sunt în apropiere, se prăbușește în partea de jos și se refugiază în nisip, roci sau orice alte capace ar putea fi. Ei se află nemișcat pentru un timp scurt în timp ce strângeți puterea.

De ce este bine să scoateți bărbatul

Este inutil și, de fapt, inadvizibil să aibă părintele de sex masculin în rezervorul de reproducere. Odată ce femeia este impregnată, ea poate da naștere la cinci sau mai multe broode de tineri la intervale de patru până la șase săptămâni. Numărul fiecărui pui poate varia de la 12 la 15 bebeluși de la un tânăr molie la până la 150 de tineri de la un swordtail mare.

Dimensiunea prăjiturii

Majoritatea purtătorilor vii se nasc de aproximativ 1/4 ", iar toate aripioarele lor sunt formate în forma normală. Cele mai multe arata ca o miniatura a pestii adulti la naștere. Ele nu sunt doar mult mai mari decât noii tineri din straturile de ou, dar sunt, de asemenea, capabile să înoate și să caute alimente și protecție. Cel mai multPurtătorii live nou născuți sunt mari suficient pentru a nu cere infusoria ca primă mâncare. În câteva ore după naștere, purtătorul live Fry poate mânca copilul Brine creveți, Daphnia și chiar alimente uscate la sol. De fapt, mulți vor face bine să mănânce stânga în stânga într-un rezervor comunitar în timp ce supraviețuiesc ascunde în plante până când sunt suficient de mari pentru a ieși o lună sau mai târziu. Mulți acvarist a fost surprins de noul pește care apar brusc în rezervorul în acest fel!

Înregistrați livrările de către purtătorii live

Cea mai mare livrare unică a lui Fry de către un Guppy, din câte știm, a fost înregistrată de Paul Hahnel, binecunoscutul crescător Guppy. Domnul. Hahnel raportează o pui de 170 de tineri de la o femeie, deși doar 120 dintre ei au trăit la maturitate. Dr. Myron Gordon a găsit 168 de embrioni într-un pește mare de tip sălbatic. Swordfish se maturizează la vârsta de șase până la opt luni, în timp ce Guppies sunt înregistrate ca fiind prima lor pui când doar 90 de zile! Înregistrările păstrate de o molie de sex feminin arată că a dat naștere la 570 de tineri, prin intermediul multor nașteri, într-un an.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Norazmi-Lokman, nici Hakim și colab. SPOTUL GRAVID prezice progresul dezvoltării și producția de reproducere într-un pește de lenjerie, Gambusia HolbrookiPLUS UNU, vol 11, nu. 1, 2016, p. E0147711. Biblioteca publică a științei (PLOS), DOI: 10.1371 / Jurnal.ponei.0147711

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Perioada de dezvoltare a purtătorului live în interiorul femeii și ca fry